Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KLAVENESS

Uansett om du skal ha bunadsko eller alminnelige sko, så kan du være sikker på at du får et produkt av den aller høyeste kvalitet når du handler med Klaveness. For som de selv sier, så er de dedikerte til å produsere komfortable sko basert på fine lester, topp kvalitet, materiale og håndverk.

Klaveness har designet og produsert kvalitetssko i mange år. Det er simpelthen arven og målet deres, og man kan tydelig både se og merke den lidenskapen de har for det de lager. Skomerket har alltid vært fremadrettet, og har en visjon om å representere og produsere nyskapende fottøy, kvalitet og design. Oppgaven deres er å tilby alle oss kunder kvalitetsfottøy gjennom nyskapning og godt håndverk, noe de til de grader lykkes med.


Produkter som dekker kundenes behov


Klaveness skaper unike produkter og løsninger for brukere, kunder og ansatte, og hemmeligheten bak suksessen kan blant annet tilskrives en særdeles enkel men ekstremt virkningsfull filosofi. Filosofien er nemlig så enkel, og handler om at fottøy bør tilpasses foten, og ikke omvendt. Det høres enkelt ut, men man møter ofte på et par sko hvor man tenker at designerne og produsentene nok har tenkt motsatt. Hos Klaveness består produktutviklingsavdelingen deres av ortopediske spesialister, designere og teknikere som i samarbeid skaper unike produkter. Målet er å skape et stort mangfold av produkter som dekker kundenes behov, og som både føles og ser bra ut.


Historien om Klaveness


Historien om det norske skomerket Klaveness starter i 1957. Dette var ellers en spesielt vanskelig tid for norske bedrifter generelt, og det var kun de aller færreste og beste som klarte seg. Nettopp derfor la man fort merke til Dagfinn Klaveness sitt skomerke som mot alle odds klarte seg utrolig bra. Mens mange av de største og mest kjente skoprodusentene i Norge ble nødt til å kapitulere på den tiden, opplevde Klaveness suksess på suksess med skoene sine. og han nøyde seg ikke med Norge, men erobret og etterhvert både Sverige og Danmark – suksessen ville ingen ende ta.

I 1968 åpnet han sin egen fabrikk i Portugal. Det viste seg å være en god investering, og produksjonen ble forbedret og mer effektiv. Det var ikke bare Klaveness selv som kunne juble over dette, men også kundene. Nå ble sko fra det norske merket faktisk enda billigere enn de hadde vært tidligere, noe som førte til at skomerket ekspanderte enda mer, og i 2002 åpnet de til og med et hovedkvarter i England.


Komfort, estetikk og holdbarhet


Det er flere forskjellige grunner til at Klaveness sko, sandaler, støvler og bunadsko har blitt så populære. For det første er skoene laget med fokus på komfort. Det norske merket har en veldig kritisk holdning til sine design, og prøver hele tiden å forbedre komforten på nye og innovative måter. Dessuten er designene gjennomførte og nærmest perfekte. Estetikken står i høysetet, og når du kjøper et par sko fra Klaveness, så får du sko som er stilistiske og som du kan bruke år etter år. Uten god og holdbar kvalitet er design og komfort likegyldig, noe det norske merket heldigvis er fullstendig klar over. Du kan derfor være sikker på at du får både godt design og fantastisk kvalitet når du kjøper sko fra Klaveness.

Fjern alle filter

Klaveness

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.