Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Klaveness (82)

Uansett om du skal ha bunadsko eller alminnelige sko, så kan du være sikker på at du får et produkt av den aller høyeste kvalitet når du handler med Klaveness. For som de selv sier, så er de dedikerte til å produsere komfortable sko basert på fine lester, topp kvalitet, materiale og håndverk.

Klaveness har designet og produsert kvalitetssko i mange år. Det er simpelthen arven og målet deres, og man kan tydelig både se og merke den lidenskapen de har for det de lager. Skomerket har alltid vært fremadrettet, og har en visjon om å representere og produsere nyskapende fottøy, kvalitet og design. Oppgaven deres er å tilby alle oss kunder kvalitetsfottøy gjennom nyskapning og godt håndverk, noe de til de grader lykkes med.

Produkter som dekker kundenes behov

Klaveness skaper unike produkter og løsninger for brukere, kunder og ansatte, og hemmeligheten bak suksessen kan blant annet tilskrives en særdeles enkel men ekstremt virkningsfull filosofi. Filosofien er nemlig så enkel, og handler om at fottøy bør tilpasses foten, og ikke omvendt. Det høres enkelt ut, men man møter ofte på et par sko hvor man tenker at designerne og produsentene nok har tenkt motsatt. Hos Klaveness består produktutviklingsavdelingen deres av ortopediske spesialister, designere og teknikere som i samarbeid skaper unike produkter. Målet er å skape et stort mangfold av produkter som dekker kundenes behov, og som både føles og ser bra ut.

Historien om Klaveness

Historien om det norske skomerket Klaveness starter i 1957. Dette var ellers en spesielt vanskelig tid for norske bedrifter generelt, og det var kun de aller færreste og beste som klarte seg. Nettopp derfor la man fort merke til Dagfinn Klaveness sitt skomerke som mot alle odds klarte seg utrolig bra. Mens mange av de største og mest kjente skoprodusentene i Norge ble nødt til å kapitulere på den tiden, opplevde Klaveness suksess på suksess med skoene sine. og han nøyde seg ikke med Norge, men erobret og etterhvert både Sverige og Danmark – suksessen ville ingen ende ta.

I 1968 åpnet han sin egen fabrikk i Portugal. Det viste seg å være en god investering, og produksjonen ble forbedret og mer effektiv. Det var ikke bare Klaveness selv som kunne juble over dette, men også kundene. Nå ble sko fra det norske merket faktisk enda billigere enn de hadde vært tidligere, noe som førte til at skomerket ekspanderte enda mer, og i 2002 åpnet de til og med et hovedkvarter i England.

Komfort, estetikk og holdbarhet

Det er flere forskjellige grunner til at Klaveness sko, sandaler, støvler og bunadsko har blitt så populære. For det første er skoene laget med fokus på komfort. Det norske merket har en veldig kritisk holdning til sine design, og prøver hele tiden å forbedre komforten på nye og innovative måter. Dessuten er designene gjennomførte og nærmest perfekte. Estetikken står i høysetet, og når du kjøper et par sko fra Klaveness, så får du sko som er stilistiske og som du kan bruke år etter år. Uten god og holdbar kvalitet er design og komfort likegyldig, noe det norske merket heldigvis er fullstendig klar over. Du kan derfor være sikker på at du får både godt design og fantastisk kvalitet når du kjøper sko fra Klaveness.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

82 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.