Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LA SPORTIVA

Er du på utkikk etter noen virkelig gode fjellstøvler? Da er La Sportiva noe for deg. Det italienske merket ble startet i 1928 i Val di Fiemme og den italienske familien som står bak har siden begynnelsen vært lidenskapelig for fjellet, det å benytte seg av det og de som gjør det. La Sportiva har sterke røtter i det alpine og lister lidenskap og innovasjon som to grunnstener i selskapet og dets skapelse. Merkets lidenskap for forbrukeren, klatreren, turgåeren, deg, er merkbart i produktet. Fordi tilfredse kunder er vår førsteprioritet, har vi i Miinto valgt å forhandle nettopp La Sportiva.


La Sportiva – turgåerens venn


La Sportivas historie strekker seg altså tilbake til 1928 og baserer store deler av sin filosofi for å kunne lage de beste fjellskoene på å snakke direkte med de som klatrer i fjellet profesjonelt. På denne måten får de førstehåndskunnskap om hva som kreves for å lage de beste fjellskoene, også til de som ikke klatrer profesjonelt, men som koser seg på lange som korte turer ute i naturen og oppe på fjellene. Skoene passer også for de som drømmer om å bestige et fjell, men som enda ikke har gjort det. Det man først og fremst behøver for å gå i fjellet er viljen og det riktige utstyret til å gjøre det med, og der er skoene essensielle. Vi nordmenn bruker naturen mye, på forskjellige måter, og i varierende grad. Vi trenger fjellsko som tåler de fleste oppgaver, om det er på harde overflater eller i ulendt terreng – med store ryggsekker eller bare en liten rumpetaske. Vi trenger de lette løpeskoene til sommerens aktiviteter, den robuste fjellskoen til høstens fjellturer og turstøvler til lange gåturer. La Sportiva har fjellsko som passer til de fleste anledninger, og har utmerket seg på området – slik at vi nordmenn er i trygge hender.


Hvilke fjellsko skal du velge?


La Sportva sine fjellsko kommer som både lave og høye modeller, og med flere forskjellige egenskaper og fokusområder. For deg som turgåer, er det essensielt at du tenker over terrenget og marken du skal gå i for å beskytte deg mot ulykker, gnagsår og generelt skader. Når du skal velge fjellsko, skal du tenke over hvordan du bruker foten din når du går. Hvis du vet at du går mest i ulendt terreng, trenger du sko som støtter litt ekstra. Det kan være røtter, stener eller steile bakker som betyr at du bruker fotens agilitet mye mer. Du kan med fordel velge en fjellsko som går deg til over ankelen, da får du nemlig en sko som støtter fotens mest sårbare punkt. Du vil ikke vrikke over, og du kan stole på fottøyets struktur og dermed ta større sjanser i naturen. La Sportivas anmarsjsko eller Tango Tower-serien er ypperlige til turer i ulendt terreng med tung last, og vil gi den støtten du trenger. Tenk likevel over at skoen ikke skal være for høy på deg, da den kan gnage på leggen hvis du går mye i nedoverbakke. Skoen skal helst sitte under der hvor leggen er bredest. Går du mange kortere turer på asfalt eller annen hard overflate, trenger du en tursko som har gode støtdempere slik at du kan passe på hofter og ben. Demper skoen for lite når du går, kan du ende opp med smerter og gnagsår. La Sportiva har en rekke lave fjellsko med ekstra fokus på støtdemping og fjæring. Tempesta-skoen, som er en gå- og løpesko, er perfekt til slike formål fordi den er designet til å fjære godt. Den kan ellers pigges opp til vinterføre, som gjør skoen svært egnet til norske forhold. Leter du etter en god klatresko, er det kjekt å vite at La Sportiva har utmerket seg på området. Klatreskoen Katana er den mest brukte i Norge, og hvis du trenger en klatresko som kan brukes til alt, er denne et godt og sikkert valg. Når du velger en klatresko, skal du tenke over hvor du skal klatre – ute og oppe i fjellene skal sålen på klatreskoen din være ru, mens en klatresko du bruker innendørs skal være mer glatt. La Sportiva har begge varianter, og så kan du gå på oppdagelse nedenfor i Miintos store utvalg av La Sportiva sko.


Skoenes utforming


Et merke som streber etter å skape de beste fjellskoene, har naturligvis arbeidet på, forbedret og tilpasset sine produkter i en årrekke. På Miinto finner du La Sportivas Trango TRA GTX Fjellstøvel, enten i en versjon med flere nyanser av blå, eller en versjon med et fargespill av grønn, gul og blå. Ikke bare er designet lekkert, teknologien bak skoene er en av de beste på markedet. Her er det ingen tvil om at La Sportiva har vært i tett kontakt med de som faktisk skal bruke skoene, fjellklatrerne. Modellen omtales som en lett og myk fjellsko som passer alle som liker å bevege seg i fjellet, men også for de som vil bruke de til skogsvandring. De er utstyrt med en Vibram®-såle, Gore-Tex®-membran og 3D Flex-system som er med på å gi skoen fleksibilitet uten at du som turgåer mister den viktige støtten rundt om anklene. Skoene er også lette, med en vekt på bare 490 gram. Dette kommer av at de er sømløse og du vil nesten ikke merke at du har dine La Sportiva-sko på føttene. Gore-Tex®-membranen gjør at dine føtter ikke blir våte, samtidig som at de får luft – og denne teknologien er en av de beste på markedet. Behandler du skoene med kjærlighet og tar godt vare på de, har du en trofast følgesvenn på alle dine turer langt inn i fremtiden.

La Sportiva tilbyr den ypperste kvaliteten og den beste teknologien, slik at du skal kunne storkose deg når du er på tur i fjellenes majestetiske natur. Med et par fjellstøvler fra La Sportiva, så finnes det ingen grenser for hvor din neste fjelltur skal finne sted. Godt utstyr gir gode turopplevelser og derfor kan du kjøpe La Sportiva hos oss på Miinto. Vi håper du blir glad for dine nye fjellstøvler, som garantert vil gjøre deg til en av de stiligste turgåerne i ditt område. God fjelltur!

Fjern alle filter

La Sportiva

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.