Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

laura bellariva

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LAURA BELLARIVA

Laura Bellariva lager eksklusive damesko og støvler. Det er et italiensk skomerke som ble grunnlagt i 1972, og hvis ønske og ambisjon er å lage eksklusivt, håndlaget design, uten å gå på kompromiss med materialvalget.

Her får du stilfulle sko av høy kvalitet. Stilen avspeiler den feminine kvinnen med en glamorøs tvist. Her forenes mote med godt håndverk og kravet fra den moderne kvinnen om flott og funksjonelt fottøy. Laura Bellariva er kjente for alltid å ha fingeren på pulsen, og leverer kolleksjoner som fører moteverden et skritt lenger frem, sesong etter sesong. Sko og sandaler fra dette merket er rett og slett preget av flott design og godt håndverk.


Sko som tåler norske forhold


Både skoene og sandalene er kjente for å ha såler trykket med gummi, noe som gjør at de presser godt mot fotbladet. Vi nordmenn behøver heller ikke å være redde for at den italienske skodesigneren kun lager tynne sko for italienske sommerforhold. Laura Bellariva har nemlig etterhvert blitt et skomerke som lager sko tilpasset ekstreme norske forhold også, samtidig som det stilige og ekslusive italienske designet ivaretas. De er robuste, stabile, komfortable og tidløse. Dette er sko som holder sesong etter sesong, både når det kommer til design og kvalitet.


Anvendelig italiensk design


Skoene blir produsert med kjærlighet i Italia. Den lille skofabrikken kjærtegner hvert eneste par sko som bliver utviklet, og de dyktige håndverkerne kommer fra familier som også har jobbet på fabrikken i generasjoner. Det er kanskje all den kjærligheten skoene mottar fra medarbeiderne som gjør at skoene er så gode at de kan brukes gjennom alle årstidene i Norge. Det er med andre ord snakk om anvendelige sko. Disse skoene er heller ikke kun anvendelige når det kommer til praktisk bruk – de er også anvendelige når det kommer til stil. De kan nemlig enkelt matches alle mulige plagg, blant annet med jeans, skjørt og kjoler i de aller fleste fasonger.


Sko til hele året


Det er ikke alltid vi kvinner er så heldige at vi har muligheten til å investere i et par italienske designsko som faktisk kan brukes hele året rundt her hjemme på berget. Når vi er på ferie i Italia så elsker vi å handle sko, men som regel handler vi litt formelle eller sommerlige sko. Det er sjeldent italienske sko er tilpasset de norske forhold, men det er altså tilfellet med sko fra Laura Bellariva. Det vitner om kvalitet i materialvalget, i tillegg til et gjennomført design som tåler bruk. Sandalene fra skomerket er selvfølgelig forbeholdt det varme været, og brukes sjeldent utendørs når sommeren er slutt. Sandalene er dog så komfortable, at man får lyst til å bruke dem allikevel – og hvorfor skulle man ikke det? Sandalene kan brukes som fottøy på jobben eller i hjemmet. Det finnes mange forskjellige sandaler å velge mellom, så det er helt sikkert at man kan finne noen man kan matche til både skjørt, kjoler og jeans.


Laura Bellariva – En italiensk sensasjon


Det italienske merket Laura Bellariva sin sterke lidenskap for å produsere stilige produkter med et tidløst design og en uslåelig kvalitet kommer til live i deres moderne serie med sko, boots og joggesko som virkelig tåler tidens tann. Produktene deres er laget av materialer av høy kvalitet, har et høyt nivå av komfort og luksus, og har et moderne design. De mange skoene til Laura Bellariva er et symbol på selvutfoldelse og derfor kan alle finne et par som passer for sin helt egne unike stil. Et par sko fra dette italienske skomerket vil la deg utfolde deg på et moteriktig vis, uansett hvilken stil du kombinerer skoene med. Dette designermerket oppfordrer kvinner til å hengi seg til luksus og komfortabel mote gjennom å kle seg i trendy sko med moderne stiler.


Moderne og funksjonelle sko


Laura Bellariva er et moderne og funksjonelt merke som er forankret i klassisk italiensk skoproduksjon. Med base i Italia er Laura Bellariva et moderne og fremtidsrettet merke, som samtidig forholder seg til tradisjonelt og kvalitetsfullt håndverk. Deres komfortable og elegante design, funksjonelle egenskaper og dristige, allsidige farger er noen av egenskapene som definerer Laura Bellariva og deres produkter. Med en bred representasjon av ekte italiensk moteriktig estetikk, får du med et par sko fra Laura Bellariva et par sko av høyeste kvalitet, i et lekkert design. Deres enkle, men moderne og dristige, stiler er førstevalget for kvinner og menn som har en unik stil og våger å skille seg ut i mengden. Og det beste? De er utrolig komfortable å ha på seg en hel dag!


En investering for livet


Uansett hvilken skostil fra Laura Bellariva som faller deg for føttene, kan du være sikker på at du vil gjøre en livslang investering. Laura Bellariva tilbyr det beste av moderne og komfortable sko med en stilig vri. Deres ekstremt komfortable gummisåler er utrolig slitesterke og sørger derfor for å gi deg robust fottøy som vil vare lenge.

Italienske håndverkere har lagt sin kunnskap og ferdigheter i valg av materialer og produksjon for å kunne lage de beste produktene på markedet. Laura Bellariva har spesialisert seg på å lage unike og stilfulle sko, slik som deres skinn-boots, sandaler, høyhælte støvletter, joggesko og andre sommersko.

Laura Bellariva sørger for at du får en sko som passer like godt til et elegant og sofistikert antrekk, som til et hverdagsantrekk. Du kan velge mellom en rekke farger for å finne den perfekte skoen for deg, eller gå for en av deres mange klassiske skostiler i sort farge. Laura Bellariva gir deg en avslappet eleganse og det lille ekstra til ethvert antrekk, som hjelper deg å piffe opp hvert eneste utseende.


Kjøp Laura Bellariva hos Miinto


Hos Miinto finner du et stort utvalg av damefottøy fra Laura Bellariva. Du kan velge mellom sneakers, sandaler og kule kne- eller ankel-boots, alle med et stilig og komfortabelt design. Vårt utvalg av fottøy fra Laura Bellariva kombinerer klassisk europeisk skoproduksjon med innovative teknikker og de siste moderne trendene, noe som gir deg muligheten til å vise frem din kreative stil og se elegant ut på samme tid. Bla gjennom utvalget av Laura Bellariva her hos Miinto for å se deres brede utvalg av sko for kvinner, og for finne det perfekte paret for deg.

Fjern alle filter

Laura Bellariva

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.