Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

LEE

Fra arbeidsbukser til fulle kolleksjoner med allsidige moteklær. Dette er Lee i et nøtteskall, og man kan ikke annet enn å la seg imponere av dette merket. Hvis du er på utkikk etter en original olajakke eller et par jeans, så er dette amerikanske merket en sikker vinner.

Det anerkjente dongerimerket Lee ble grunnlagt i 1889, og helt siden begynnelsen har de spesialisert seg innenfor produksjonen av jeans. Lee jeans har med sine mange års erfaring klart å bli en førende internasjonal forhandler og produsent av dongeri og andre hverdagsklær. I begynnelsen produserte merket overalls, arbeidsbukser og jakker, men opp gjennom 70-, 80-, og 90-tallet ekspanderte merket innenfor moteklær. Dette resulterte blant annet i stiftelsen av Lee National Denim Day i 1996. I dag har Lee solid suksess på verdensplan og jobber målrettet med å levere nye moteriktige jeans, trendy skjorter, t-skjorter og ikke minst dongerijakker til både menn og kvinner. Merket er i dag en trendsetter og de mange plaggene er alle stilrene, stilige og tidløse.


Kvalitet og stil


Uansett om du helst vil ha trendy street wear, de mer modige designene eller klassisk dongeri, så har Lee moteklærne som lever opp til dine standarder. Med merkets mange års erfaring innenfor fremstillingen av moteklær av høy kvalitet, er du garantert moteriktige klær som holder i mange år, og som ikke minst er veldig anvendelige. De er spesielt kjent for de velkjente buksene i modellen straight leg, boot cut og slim fit, men de leverer også kolleksjoner som inneholder skjorter, t-skjorter, gensere, jakker og forskjellige tilbehør. Produktene kan kjapt piffe opp ethvert antrekk, og kan selvfølgelig brukes både til hverdag og fest. Når det handler om å finne karakteristiske moteklær av høy kvalitet er Lee en sikker vinner.


Kvalitet i høysetet


Lee har vist seg som en frontløper innenfor fremstillingen av jeans til kvinner. Årsaken er blant annet de gode passformene som fremhever kvinnenes flotte former. Alle jeans fra det amerikanske merket blir laget på veldig fine vever. Dette er en tidkrevende prosess, men som til sist sikrer at buksene sitter bra og er behagelige å ha på. Merket er førende innenfor lekre og unike jeans til et hav av forskjellige personligheter. Jeans og andre moteklær fra dette firmaet er ideelle til alle stilarter, siden forskjellige plagg kan mikses og matches med hverandre eller med andre merker. På den måten kan du få akkurat det uttrykket og den stilen du gjerne vil ha. Moteklær fra Lee holder i mange år, og et par lekre jeans med kant er et absolutt must i enhver kvinnes garderobe – det kan kjapt redde enhver kleskrise.


Original dongerijakke og jeans


Det amerikanske merket har med sine mange års erfaring innenfor fremstillingen av dongeribukser og dongerijakker klart å posisjonere seg som en av de mest anerkjente aktørene i motebransjen. De har på imponerende vis blitt en av de største leverandørene av jeans og dongerijakker på verdensplan, og velger du et par bukser herfra, så velger du samtidig kvalitetsjeans fra et originalt merke.

Fjern alle filter

Lee

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.