Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Levete Room (237)

I tillegg til å være navnet på dette flotte klesmerket, så er Levete Room også det rommet hvor de kreative utfoldelsene springer ut. Levete uttales Levity og betyr «lyst sinn», og designene er spesielt inspirert av Paris. Hvis du gjerne vil ha klær som er en kombinasjon av tidløshet og eleganse, så er dette danske merket noe for deg.

Levete Room er til kvinnen som er feminin og som ikke er redd for å leke med elegante og spesialdesignede elementer og plagg fra mannens garderobe. Hos dette danske merket er det møtet mellom det feminine og det maskuline som skaper designene og uttrykkene. Kvinnen skal kunne blande myke, draperte og gjennomsiktige topper med et par skreddersydde bukser. Kvinnen som er kledd i klær fra dette merket, er en presentabel kvinne, med sterk karakter – uansett om du går i bukser eller kjoler.

Chic og klassisk

Når du ser klærne fra Levete Room så ser du flotte, moderne og tidløse design. Det er nemlig målet deres. De oppfordrer kvinner til å skape en klassisk og ”chic” stil, og det er ikke vanskelig når det er med klær fra kolleksjonene til dette flotte merket. De gir deg det beste utgangspunktet for nettopp å skape et uttrykk som skiller seg ut, ved å blande det feminine og det maskuline. Dette klarer merket likevel å kombinere imponerende godt med rene linjer og skarpe snitt, noe som fremhever det klassiske.

Kjoler, bukser og jakker

De myke pastellfargene som ofte pryder klærne skaper et moderne, tidløst og elegant uttrykk. Det passer perfekt til den moderne og feminine kvinnen, noe Levete Room bevisst og målrettet prøver å gjøre. Som tidligere nevnt, så er klærne laget til kvinner som ikke er redd for å leke litt med de maskuline elementene man kan finne i mannens garderobe. Derfor lager merket for eksempel de populære dressjakkene som er veldig ettertraktede. Ikke bare fordi de leker med det maskuline, men også fordi jakkene har et feminint snitt, og er med til å gi karakter til personen som går med den. Kjolene holdes som regel i myke pastellfarger og passer til dem som går etter et klassisk uttrykk. Prøv dessuten å kombinere både kjole og jakke, og skap en egen og stilsikker stil. Du kan også kombinere dressjakkene med bukser fra Levete Room. Buksene har en klassisk og skreddersydd passform, noe som passer perfekt sammen med de flotte jakkene. Resultatet er en lekker dress som oser av underspilt eleganse. Dette antrekket har blitt veldig populært blant mange kvinner, både til jobb og fest, fordi man alltid ser velkledd ut.

Kasjmirgensere

Levete Room er også kjent for de flotte kasjmirgenserne sine. De kommer alltid i den sesongens mest trendy farger og genserne er en god investering til garderoben. De ser eksklusive ut og har et klassisk uttrykk som aldri går av moten. Dessuten er kasjmir utrolig behagelig å ha på seg, på grunn av den myke kvaliteten.ANDRE HAR OGSÅ KJØPT:

Kashmirgensere

Kjoler

Sko

Smykker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

237 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.