Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Lexington

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LEXINGTON

Lexington appellerer til en prestisjefylt kundebase som er ute etter kvalitet og luksus, og som vet nøyaktig hva de vil ha. Dette amerikanske merket er ikke bare et merke som assosieres med design av ypperste kvalitet, men det oser også av klasse og overskudd. Lexington startet opprinnelig som et rent interiørmerke, men fulgte i 2008 opp med klær i flotte materialer til både damer og herrer. I dag er Lexington et anerkjent, luksuriøst livsstilsmerke som selges over hele verden. Størst suksess har de likevel hatt i Skandinavia, Tyskland og USA. Inspirert av byen Lexington, like utenfor Boston i USA, har merket en smak av New England og den Amerikanske Østkysten. Dette er en stil med innslag fra båtliv og hytteliv, som ofte bærer maritime preg. Med sitt autentiske design, ønsker Lexington å appellere til folk som er villige til å betale litt mer for god kvalitet og stil, og som setter pris på klassiske merkevarer. Blant merkets interiørartikler finner man sengetøy, putetrekk, tepper, håndklær og morgenkåper, pysjamaser, kjøkkentekstiler og en rekke pynteartikler til hjemmet. Basert på trender og fargetoner fra moteverdenen slipper Lexington fire kolleksjoner i året som består av vår, sommer, høst og jul. I tillegg har de et sortiment som alltid er tilgjengelig i deres butikker, og som ikke er kolleksjon- eller sesongbasert.


Inspirasjon fra den amerikanske østkyst


Like utenfor Boston, Massachusetts i USA, er det et lite sted som heter Lexington. Hvis du besøker denne lille vakre byen, kan man nesten ikke forestille seg det historiske faktum at det var her den amerikanske revolusjonen startet. Her finner du de typiske New England-husene i sedertre og hvit maling, og folk er opptatt av å bevare byen særpreg og flotte stil. Lexington er et sted av historisk betydning – ikke minst tradisjoner.

Kolleksjonene fra Lexington er uten tvil påvirket av denne typiske New England-stilen. Lexington følger tradisjonen fra den amerikanske østkysten, og kolleksjonene er tro mot den amerikanske tradisjonen om godt håndverk. Alle som lages er preget av tradisjon og inspirasjon fra denne delen av verden, men har allikevel noe internasjonalt og kjent over seg. For selv om inspirasjonen tydelig er hentet fra USAs østkyst, så er det en stil som appellerer til mennesker over hele verden. Ikke minst kvaliteten er med på å forsterke dette, for det er ingen tvil om Lexington er et førsteklasses livsstilsmerke.


Fokus på miljøet


Med Lexington-serien kan du alltid kombinere farger og stiler, enten du bor i byen eller på landsbygda. Det er mange muligheter for å kombinere de forskjellige produktene, kvalitetene og designene. Du finner alt det du trenger for å innrede hjemmet akkurat slik du vil, og kolleksjonene består blant annet av dyner, putetrekk, laken, sengetepper, tepper og løpere, samt frottéhåndklær, badekåper, pyjamas, duker, kjøkkenhåndklær, forklær, pynt og annet tilbehør. Selv om Lexington kanskje er mest kjent for sine innredningsartikler, så lanserte de allerede i januar 2008 en kleskolleksjon for både menn og kvinner. Det meste av produksjonen foregår i Europa, og hvert design produseres av de beste materialene og av de beste håndverkerne. Emballasje og bærekraft er en viktig del av merket, hvor bærekraft, miljøvennlig produksjon og samfunnsansvar er stikkord for selskapet.


Flotte gaver fra Lexington


Gi bort noen eksklusive håndklær fra Lexington i gave, eller unn deg selv et av deres klassiske sengetepper. Uansett om du trenger inspirasjon til en innflytingsgave, bursdagsgave, julegave eller noe nytt til deg selv eller hjemmet ditt har du et hav av valgmuligheter i vårt brede utvalg fra Lexington. Kjøper du fra Miinto får du varen hjem til deg innen få virkedager, og du handler fra erfarne og kunnskapsrike butikker over hele Norge.


Komfort og luksus går hånd i hånd


Lexington har etablert seg som et av de mest anerkjente livsstils merkene i verden, og fortsetter å vokse og utvikle seg. Deres fokus på kvalitet, luksus og autentisk design appellerer til en stadig økende kundebase som verdsetter klassisk stil og bærekraftig forbruk. Med en omfattende kolleksjon av interiørprodukter, klær og tilbehør, er Lexington en komplett livsstils merke som gir kundene muligheten til å skape sin egen unike stil og føle seg luksuriøse og komfortable i hjemmet og garderoben.


Lexingtons årstidsbaserte kolleksjoner


Vårkolleksjonen fra Lexington representerer våren med lyse og friske farger, blomstrete mønstre og lette stoffer som passer perfekt for den første varme været. Sommerkolleksjonen inkluderer fargerike plagg som shorts, lette kjoler, badetøy og sommerlige tilbehør, perfekt for de lange og varme sommerdagene. Høstkolleksjonen fra Lexington representerer høsten med varme og mørkere farger og inkluderer plagg som strikkegensere, jakker, skjerf og støvler, perfekt for å holde deg varm og stilig på de kjøligere høstdagene.


Jule kolleksjonen


Julekolleksjonen fra Lexington inkluderer røde, grønne og gullfargede plagg og tilbehør som passer perfekt for høytiden, og inkluderer spesielle gaver og julepynt for å gjøre julen ekstra spesiell. Dette har vært en hit år etter år, og slår aldri feil ut! Utforsk Lexingtons kolleksjoner og finn det perfekte plagget for enhver anledning, fra vår til jul og alt imellom.


Aldri gå glipp av klassikerne - Main Collection fra Lexington


Main Collection er en permanent kolleksjon fra Lexington som består av klassiske plagg og tilbehør som er tilgjengelige nesten hele året, slik at du aldri går glipp av klassikerne. Dette inkluderer sengetøy, puter, håndklær, klær og tilbehør som vesker og skjerf, alt laget med Lexingtons signaturstil og eksepsjonelle kvalitet. Uansett hvilken kolleksjon du velger, vil du oppleve den unike stilen og kvaliteten som Lexington er kjent for. La deg bli inspirert av produktene hos oss på Miinto, vi skal sørge for at du er oppdatert på moten og utvalget!


Bærekraftig mote med Lexington - støtt en bedre fremtid


Som en ledende aktør i bransjen har Lexington også tatt ansvar for å bidra til en mer bærekraftig og etisk produksjonspraksis. Dette inkluderer å bruke resirkulerte materialer og økologisk bomull, samt å jobbe med leverandører som har gode arbeidsforhold og etisk produksjonspraksis. Selskapet har også implementert en rekke tiltak for å redusere sitt eget klimaavtrykk. De støtter en rekke veldedige organisasjoner og prosjekter, inkludert UNICEF og lokale veldedighets organisasjoner i Skandinavia, Tyskland og USA.


Skap din egen unike stil med Lexingtons tidløse og funksjonelle produkter


Opplev den eksepsjonelle kvaliteten og stilen til Lexington gjennom deres omfattende kolleksjoner som er perfekte for enhver årstid og stil. Enten du er på jakt etter lyse og friske plagg for våren, sommerlige og fargerike plagg for sommeren, varme og mørkere farger for høsten har Lexington noe for enhver smak og anledning. Gjennom deres dedikasjon til kvalitet, autentisk design og bærekraftig forbruk, har Lexington opparbeidet seg en lojal kundebase. Deres produkter er ikke bare vakre, men også holdbare og funksjonelle, og gir kundene en følelse av luksus og komfort i hverdagen.

Fjern alle filter

Lexington

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.