Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LIEWOOD

Liewood lager barneklær og babyklær med vekt på en bære dyktig prosess når det gjelder både design og produksjon. De lager blant annet sengetøy med dyreansikter og de flotteste blomstermønstre og trykk til både jenter og gutter. Kvaliteten er kjent for å være utrolig god og fin, og består av 100 % økologisk bomull. Dette er ikke bare sengetøy og barneklær som de små har nytte av, men også de voksne.


Barneklær med personlighet


Liewood designer flott, estetisk og bærekraftig interiør og barneklær til små barn og babyer, barn og voksne. Merket er basert i København og deres univers er dypt forankret i den nordiske tradisjonen. Ambisjonen er enkel: å dyrke en langsom livsstil med produkter som kan gå i arv i flere generasjoner. I de produktene som inneholder stoffmaterialer, er disse utelukkende forarbeidet av 100 % økologisk bomull, og alle produktene bærer preg av en forståelse for den samlede designprosessen fra bunn til topp. Produktene er designet med rene linjer og delikate trykk fulle av personlighet og sjel. Liewood er et merke som tar både voksne og barn på alvor, og er en helt spesiell blanding av det eventyrlige og det ekte skandinaviske.


Babyklær av forskjellige materialer


Bambus er et materiale som har blitt mer og mer populært de seneste år. Det er mer miljøvennlig å produsere gode produkter i dette materialet enn for eksempel melamin. Overflaten blir mer og lekker, og det er nettopp derfor Liewood benytter seg av dette materialet. Det fungerer perfekt som innpakning av all slags mat, i tillegg til at det er holdbart å lett å holde rent. Små barn har en tendens til å søle en del, og derfor har Liewood også laget en fantastisk smekke de fleste småbarnsforeldre og barn vil få glede av. Du kan enten få en sminke i kraftig frotté slik at sugeevnen er optimal, eller i en glatt og vokset kvalitet så smekken er lett å rengjøre.


Barneklær som legger til rette for lek og moro


Liewood er nok mest kjent som et merke som designer og produserer barneklær og baby klær. Og det finnes mange forskjellige populære modeller, hvor badekåpene helt klart tilhører de mest populære plaggene. Badekåpene finnes i flere forskjellige farger, og har en utrolig kraftig og lekker frottékvalitet. De har ører så man kan leke man er en katt, panda eller kanin – eller et helt annet dyr. Det er kun fantasien som setter grenser. En av de siste modellene har hentet inspirasjon fra drageverden, så her er det mange muligheter for lek og moro. Det er også laget morgenkåper til mor, men uten ører. Men det hele handler jo selvfølgelig ikke om at man skal legge seg. Og hvis man skal en tur på stranden og bade, så er det mange gode barneklær og baby klær som passer til dette formålet. Badetøyet er behandlet med UV 50-beskyytelse i stoffet, noe som betyr at barnet og babyen er godt beskyttet.

Liewood lager med andre ord funksjonelle barneklær og babyklær som både er morsomme og stilige, og som er laget i en utrolig god kvalitet som gjør at de holder i mange år. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av barneklær som ikke bare er godt designet og i god kvalitet, men som også er bæredyktig produsert.

Fjern alle filter

Liewood

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.