Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LINE OF OSLO

Line of Oslo lager garderoben den sterke og selvstendige kvinnen trenger i en travel hverdag. Klær hun enkelt kan kle opp og ned, og som komplementerer kroppen hennes. Med fokus på gode og komfortable kvaliteter følger klærne til Line of Oslo deres visjon: "Feel good everyday!"

Line of Oslo ble grunnlagt fordi en butikkeier i Norge hadde en drøm. Denne drømmen var å tilføre hele moteverden og motebransjen et nytt og unikt produkt. Det er mange unge og lovende designere som har hatt denne drømmen, men allikevel mislykkes. Dette norske merket har likevel, tross alle odds, med sitt talent og pågangsmot åpenbart lykkes, og de har gjort det godt. Det kan tære på selv den mest hardføre å klatre mot moteverdenens tinder, og for å lykkes, kreves det et stort talent. Når man ser nærmere på kolleksjonen fra Line of Oslo, er talentet åpenbart tilstede.


En brakende suksess


Drømmen som var grunnlaget for hele starten ble delt av trendy motebutikker over det meste av Norge, og den første kolleksjonen ble lansert på høsten i 2007. Drømmen og misjonen om å levere unike kolleksjoner med strenge krav til kvalitet og design hadde endelig blitt en realitet. Denne første kolleksjonen ble en brakende suksess, og klærne ble bokstavelig talt revet bort fra hyllene. Det var tydeligvis et hull i markedet, og moteriktige og kvalitetsbevisste dameklær til fordelaktige priser fylte nettopp dette hullet. I dag er ikke Line of Oslo bare en suksess i Norge, men også i resten av Skandinavia.

Det betyr at firmaet i seg selv også ble nødt til å vokse, og designteamet har blitt utvidet med enda en kreativ sjel som har beriket mange av de seneste kolleksjonene. Hvis du for eksempel kjøper en kjole fra Line of Oslo, så kjøper du også en kjole med energi og unikt design. For designteamet har en helt særegen og spesiell dynamikk det er veldig få klesmerker som har – en dynamikk som kommer klart frem i de fantastiske kolleksjonene deres. Inspirasjonen henter de fra den kunstneriske verden og fra forskjellige moteikoner, i tillegg til mange reiser til eksotiske destinasjoner. Line of Oslo er derfor synonymt med flotte, allsidige dameklær som den moderne kvinnen elsker å kle seg i.


Alt til den moderne garderoben


I kolleksjonen til Line of Oslo får du alt du trenger til en moderne kvinnegarderobe – uansett om du skal til fest eller om du trenger flere klassiske og stilfulle jobb- eller hverdagsantrekk. Alle motebevisste kvinner trenger å ha noen klassiske og allsidige tøystykker i garderoben. Sikrer du deg noen tidløse, yndige plagg kan du bruke de i lang tid fremover og kombinere de i utallige stiler.

Finn fram din indre moteguru når du blar deg gjennom Line of Oslos luksuriøse klær. La deg inspirere av delikate bukser med perfekt passform, romantiske topper og bluser og blomstrete kjoler til alle livets anledninger. Sett sammen ditt drømmeantrekk og kombinerer det med et par joggesko eller høye hæler. Avslutt antrekket med en elegant blazer som virkelig vil se bra ut over et par løse bukser og gi en elegant stil. Her finner du noe for enhver unik stil. Du finner alle dine nye favorittplagg fra Line of Oslo hos Miinto, med alternativ som spenner fra det enkle skandinaviske til gate- og høymote.


Line of Oslo gir deg himmelske overdeler


Forny garderoben din med et par basisoverdeler i nøytrale farger. Et par basisplagg kan lett pyntes både opp og ned i kombinasjon med andre plagg og utsmykkende tilbehør. Elsker du detaljer, kan du gå for en lekker bluse med delikate detaljer som vil heve et enkelt antrekk. Utforsk kolleksjonens tynne og tykke gensere som blant annet kan legges i lag under skinnjakker eller kåper på kalde dager for å skape spill i stilen. Du finner også et hav av nydelige skjorter som kan brukes både på jobb eller til hverdags, eller som enkelt kan knytes opp i varmt vær for en utpreget Skandi-stil.


Feminine kjoler


Vi elsker den skandinaviske stilen med romantiske, feminine kjoler med myke farger og blomstertrykk. Line of Oslos nydelige kjoler viser en stille og feminin eleganse som er uanstrengt og allsidig for alle anledninger. Her finner du kjoler som er perfekte til sommerens stevnemøter, helgepikniker, til museumsutflukter eller til bryllup – alternativene er vide og brede!

En feminin kjole kan ha mange former og fasonger. Line of Oslo gir deg flatterende kjoler med silhuetter til å fremheve midjen og kroppens former. Du finner kjoler i ulike lengder som vil komplimentere kvinner i alle aldre. Finn alternativ med lunefulle blomstertrykk eller i solide nyanser, design laget av blonder og lin til bomull og sateng. Lek deg med forskjellige kjolemodeller med alt fra puffede ermer til ermeløse kjoler – enkelt å ta på og alltid elegant!

Smidige satengkjoler smigrer figuren din og kan gjøres formelle eller avslappede avhengig av fottøyet ditt. Er du mer til skjørt enn kjoler, vil du selvfølgelig også se et smakfullt utvalg av innbydende skjørt dekorert med utsøkte mønstre og farger, tilgjengelige i en rekke forskjellige former og stiler. Se alt fra klassiske rettlinjede skjørt til skjørt med yndige volanger. Med Line of Oslo er du alltid klar til livets festligheter!


Flott design og god kvalitet til rimelige priser


Når man kjøper klær fra Line of Oslo, så kjøper man samtidig tidssvarende og moteriktige klær til motebevisste kvinner. Noe av det aller beste ved merket er at man likevel ikke må grave alt for dypt i lommeboka for å kle seg i de stilige kreasjonene. Her får du nemlig muligheten til å kle deg i moteriktige klær til fordelaktige priser. Det er selvsagt noe vi alle setter pris på! Spesielt når kvaliteten er på topp, slik som tilfellet er her. Med andre ord er utvalget av klær fra Line of Oslo en buffé med stykker for enhver smak og lommebok. Når du kjøper Line of Oslo gjennom Miinto gjør du også en handel som er gunstig for miljøet. Vi hos Miinto arbeider for å redusere overproduksjon av varer, og ved å handle fra våre boutique-partnere unngår vi unødvendig belastning på miljøet. Se utvalget nedenfor og kjøp med god samvittighet!

Fjern alle filter

Line of Oslo

Side 1 Av 1