EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Line of Oslo (487)

Line of Oslo lager garderoben den sterke og selvstendige kvinnen trenger i en travel hverdag. Klær hun enkelt kan kle opp og ned, og som komplementerer kroppen hennes. Med fokus på gode og komfortable kvaliteter følger klærne til Line of Oslo deres visjon: "Feel good everyday!"

Line of Oslo ble grunnlagt fordi en butikkeier i Norge hadde en drøm. Denne drømmen var å tilføre hele moteverden og motebransjen et nytt og unikt produkt. Det er mange unge og lovende designere som har hatt denne drømmen, men allikevel mislykkes. Dette norske merket har likevel, tross alle odds, med sitt talent og pågangsmot åpenbart lykkes, og de har gjort det godt. Det kan tære på selv den mest hardføre å klatre mot moteverdenens tinder, og for å lykkes, kreves det et stort talent. Når man ser nærmere på kolleksjonen fra Line of Oslo, er talentet åpenbart tilstede.

En brakende suksess

Drømmen som var grunnlaget for hele starten ble delt av trendy motebutikker over det meste av Norge, og den første kolleksjonen ble lansert på høsten i 2007. Drømmen og misjonen om å levere unike kolleksjoner med strenge krav til kvalitet og design hadde endelig blitt en realitet. Denne første kolleksjonen ble en brakende suksess, og klærne ble bokstavelig talt revet bort fra hyllene. Det var tydeligvis et hull i markedet, og moteriktige og kvalitetsbevisste dameklær til fordelaktige priser fylte nettopp dette hullet. I dag er ikke Line of Oslo bare en suksess i Norge, men også i resten av Skandinavia.

Det betyr at firmaet i seg selv også ble nødt til å vokse, og designteamet har blitt utvidet med enda en kreativ sjel som har beriket mange av de seneste kolleksjonene. Hvis du for eksempel kjøper en kjole fra Line of Oslo, så kjøper du også en kjole med energi og unikt design. For designteamet har en helt særegen og spesiell dynamikk det er veldig få klesmerker som har – en dynamikk som kommer klart frem i de fantastiske kolleksjonene deres. Inspirasjonen henter de fra den kunstneriske verden og fra forskjellige moteikoner, i tillegg til mange reiser til eksotiske destinasjoner. Line of Oslo er derfor synonymt med flotte, allsidige dameklær som den moderne kvinnen elsker å kle seg i.

Flott design og god kvalitet til rimelige priser

Når man kjøper klær fra Line of Oslo, så kjøper man samtidig tidssvarende og moteriktige klær til motebevisste kvinner. Noe av det aller beste ved merket er at man likevel ikke må grave alt for dypt i lommeboka for å kle seg i de stilige kreasjonene. Her får du nemlig muligheten til å kle deg i moteriktige klær til fordelaktige priser. Det er selvsagt noe vi alle setter pris på! Spesielt når kvaliteten er på topp, slik som tilfellet er her.KANSKJE DU OGSÅ LIKER:

Bukser

Kjoler

Selskapskjoler

Skjørt

Sneakers

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

487 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.