Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LIU JO

På utkikk etter noe som både ser og føles sofistikert og elegant ut? Da har du kommet rett. Det italienske merket Liu Jo tilbyr Prêt-à-porter-mote med en følelse av luksus. Merket ble startet av brødrene Marchi i 1995, og har siden da utviklet seg til et velrennomert motemerke med over 130 butikker i Italia og 110 butikker og distributører i resten av verden.

Liu Jo spesialiserer seg på hverdagsmote som får kvinner til å føle seg flotte, og som samtidig ikke spiser opp månedsbudsjettet ditt. Hos Miinto har vi samlet et gigantisk utvalg fra motehuset, og vi garanterer at du vil finne mange av dine nye favorittplagg her hos oss.

Eleganse med et lekent snev
I 2011 var Kate Moss ansiktet utad for Liu Jo, og merket blir ofte sett på folk som ønsker det lille ekstra i form av kvalitet og glam. Her vil du finne klassikerne som har preget garderoben vår siste delen av det 21. århundre Liu Jo jeans bruker nemlig ny teknologi for å komplementere kvinners kroppsfasong for den beste passformen. De har et mangfold av ulike jeans og bukser i forskjellige stiluttrykk som bootcut og mammajeans. Enten du foretrekker en lys eller en mørk vask, kan du være sikker på å finne det her hos Liu Jo.

Men det er ikke bare deres jeans-teknologi om gjør Liu Jo så unikt. I kolleksjonene deres vil du finne flotte blazere med rutete mønstre, og sneakers med tykke hæler og lekre detaljer. Gå vintersesongen i møte med en varm og bløt parkas, eller solide og hardføre ankelboots. Skulle du behøve nye florlette bluser med blomsterprint eller yndige farger, behøver du ikke lete lenger.

Liu Jo vet hvordan man skal lage klær for de fleste, og er eksepsjonelt gode på å kombinere eleganse med noe sprøtt og annerledes. Ta for eksempel en kikk på dere hvite sneakers med blodrød pels og stropp, og match dem med de lyseblå bootcut-jeansene deres. Deres mosegrønne stiletthæler med krokodille-mønster vil passe perfekt til din nye svarte jumpsuit med gull- og rustrøde detaljer.

Vesker til å dø for
De er spesialt kjente for sine gode jeans og trendy vesker. Deres lekre design preges av firkantede og klassiske snitt, men med et annerledes uttrykk. Mange av veskene deres kommer i et mønster der skinnet flettes sammen. Dette gjør tilbehøret deres umiddelbart mer interessant for øyet, og er sjeldent noe vi ser hos de andre eksklusive motehusene. En sennepsgul retroinspirert veske vil være perfekt når du skal møte venninner på lunsj. En brun stor veske i skinn, med flettede detaljer vil være perfekt til kontoret, og en bringebærfarget skulderveske vil ta seg utmerket godt ut når du skal på storbyferien.

Liu Jo – også til menn
Er du derimot ikke den store tilhenger av stiletthæler og bringebærfargede vesker, er det imidlertid ingen grunn til å flykte. Det skulle jo selvfølgelig bare mangle at herrene også skulle få lov til å få en liten smakebit av de dyktige designernes håndverk. Her er det heller ingenting å utsette på en eksepsjonelt god kvalitet. Med en mørkebrun skinnjakke fra Liu Jo er det nok ingen grunn til å gå til innkjøp av en ny de neste 20 årene. Kanskje du er på utkikk etter en ny vinterjakke, men er lei av de typiske, svarte boblejakkene? Da kan motehuset friste med flott parkas i mosegrønn og brunt, med et urbant design.

Du behøver altså ikke lete langt om lenge eller løpe rundt i fire forskjellige butikker for å kjøpe dine og din kjæres nye favorittplagg. Finn klær og tilbehør fra Liu Jo fra et knippe butikker her hos Miinto.

Fjern alle filter

Liu Jo

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.