Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LOLLYS LAUNDRY

Leter du etter feminin og lekker kvinnemote? Er du ikke redd for å vise din kvinnelige side både til hverdag og fest? Da er Lollys Laundry noe for deg. Hos dem finner du nemlig klær i pasteller og med flotte trykk i alle regnbuens farger. Her er det alltid deg som bestemmer.

Det er ikke spart på de feminine detaljene hos Lollys Laundry. Kolleksjonene er selvfølgelig hele tiden tilpasset sesongens tendenser, og disse er igjen blandet med klassiske stiler, slik at du enkelt og lett kan sammensette et flott antrekk med utgangspunkt i dette merkets vidunderlige univers. Uansett om de helst vil kle deg i skjørt, kjoler, skjorter eller bukser, så kan du finne nye plagg til garderoben din her på siden. Du kan bruke klærne når du skal på jobb og når du har fri, takket være den helt spesielle kombinasjonen av det formelle og avslappede.


Klær til enhver anledning


Lollys Laundry har klart å skape helt unike sortiment av klær til den moderne kvinnen som gjerne vil se flott ut mens hun er på farten, når hun gjør sitt beste på jobben og når hun er sammen med venner og familie. Variasjonen i det store utvalget gjør at du både kan finne klær til fest og hverdag, og ikke minst kombinere forskjellige elementer. På den måten kan du perfeksjonere det ønskede uttrykket ditt. For selv om de feminine basisklærne er enkle, så har det uansett kant. Dette gjør at klærne skiller seg ut fra mengden, og gjør det lettere for deg å krydre tilværelsen med friske farger og mønstre. Hvis du skal til en formell begivenhet kan vi anbefale at du velger et langt skjørt i rolige farger, siden dette er utrolig klassisk. Hvis du gjerne vil piffe opp antrekket med litt farge, kan du for eksempel investere i en fin skjorte eller kimono fra dette danske merket. Det gode ved Lollys Laundry er blant annet det brede sortimentet deres. Det gjør at kombinasjonsmulighetene er mange, og det er derfor kun fantasien som setter grenser for hvilke stiler som kan skapes.


Klassisk og nyskapende


Lollys Laundry kan noe helt spesielt når det handler om å forene det klassiske med det mer moderne og friske uttrykket, og designerne bak merket kan definitivt ikke sies å være redde for å prøve nye ideer når de jobber mot de beste og flotteste løsningene for deg. Det tas utgangspunkt i velkjente snitt og en suveren passform. Deretter tenkes det i innovative linjer som både overrasker og begeistrer. Klesmerket skaper uten tvil moteklær til kvinner, og du kommer til å føle deg feminin, velkledd og veltilpass når du går med klær fra dette merket.


Mote til vinter og sommer


Årstidene skifter. Dessverre, for hvem drømmer ikke om sommer og lune kvelder året rundt? Det er det i hvert fall lett å drømme om når man ser de flotte sommerantrekkene fra Lollys Laundry. Kolleksjonene inneholder klær i levende farger og i flotte mønstre som følger de tendensene man kan se for sesongene. Likevel, etter sommeren kommer det vinter, og heldigvis finnes det moteriktige antrekk også til vintersesongen fra dette merket. Her domineres selvfølgelig kolleksjonene av andre fargenyanser og teksturer.

Fjern alle filter

Lollys Laundry

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.