Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LOUISE ROE

Leter du etter unike og sofistikerte champagneglass til årets fest? Kanskje du ser etter en skulpturell vase til spisebordet? Det danske interiørdesignmerket, Louise Roe, lager produkter til hjemmet med en helt særegen stil og preg. Her hos Miinto kan du finne de lekreste produktene til hjemmet fra Louise Roe. Designmerket ble etablert tilbake i 2010 og er kjent for sitt personlige preg. Det kanskje ikke alle vet, er at det er Louise selv som designer produktene. Dette interiørmerket er for den som er opptatt av at ens hjem skal ha en personlig stil og gjerne skille seg litt ut fra andres. Forny gleden og hjemmet ditt med objekter fra dette danske designmerket.


Estetikk, håndverk og god kvalitet


Produkter fra Louise Roe kjennetegnes ved at de er laget med et detaljert og estetisk blikk hvor godt håndverk og god kvalitet går hånd i hånd. Stilen er enkel, men bærer også preg av eksperimenterende avantgarde-toner. Formene er alt fra organiske og dynamiske, til mer stringente og klassiske. Uansett hvilken stil du har, så kan du være sikker på at du kan finne noen interessante objekter fra Louise Roe som faller i din smak. Gå gjerne for noen enkle lysestaker – slikt sprer god stemning i hjemmet når solen har gått ned.


Et variert utvalg av Louise Roe-produkter


Hvert objekt forteller en helt unik historie på grunn av dets arkitektoniske og individuelle stil. Hvis du drømmer om å få mer farge og dynamikk inn i hjemmet ditt, så kan du med fordel gå for en stor og fyldig ballongvase. En slik vase vil få enhver gjest til å snu seg for å studere vasen. Den er vakker alene, men skjønn når den fylles opp med sesongens blomster. Plasser den på spisebordet eller oppå en kommode. Kanskje du er på leting etter nye champagneglass? Velg et par fargede- eller klare champagneglass. Disse vil pryde festbordet ditt og spre glede år etter år.


Dansk design på sitt beste


For mange er dansk design synonymt med minimalisme og enkelhet. Produkter som vaser, glass, lamper og lysestaker fra Louise Roe representerer dansk design på sitt beste. Her fører designeren den skandinaviske stilen sammen med sin egen lille vri. Trematerialer er byttet ut med keramikk og glass, og mer enkle og klassiske løsninger har blitt mer dynamiske og lekende i stilen. Objektene fremstår nærmest som kunstobjekter i seg selv og gir ethvert rom litt ekstra sjel. Dersom du er på utkikk etter en vertinnegave eller en bursdagsgave til en venninne, da er for eksempel en vase eller et glass fra Louise Roe noe man trygt kan gå for.

Hos Miinto er vi opptatt av at du blir fornøyd med kjøpene dine. Du får derfor alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Hvis du er i tvil om et kjøp du har gjort, kan du alltid bytte varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Utforsk de forskjellige produktene vi har av Louise Roe her på siden. Velg produkter i forskjellige farger som grå, gul eller lilla, eller gå for mer enkle og klassiske farger som svart eller grå. Finn inspirasjon til å fornye interiøret ditt i hjemmet. Hvilke produkter passer perfekt inn hos deg?

Fjern alle filter

Louise Roe

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.