Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LOVE MOSCHINO

Du skal lete lenge før du finner et søtere merke enn Love Moschino. Det italienske luksusmerket spesialiserer seg på godt håndverk og sterke materialer i både deres tøy og tilbehør, og er ikke redd for å kaste seg ut i lekende og kreative prosjekter. Her hos Miinto finner du et solid utvalg fra deres kolleksjoner, med både vesker, sko, skjorter og jakker som kan smelte selv de mest hardbarkede.


Love Moschino: Et sukkersøtt popikon


Hos Love Moschino gir de oss dødelige muligheten til å ta del i den bemerkelsesverdige populærkulturen vi i hverdagen kun ser en liten fraksjon av. Designermerket har siden 1983 vært med på å flytte moteverdenens grenser, og har en helt unik måte å fortolke kulturarven våres på. Merket er blant annet blitt brukt i musikkvideoene til verdens største artister som The Notorious B.I.G og Amy Winehouse, og motehuset har samarbeidet med både Hennes & Mauritz og EA Sports. Luksusmerket har til og med latt seg inspirere av hurtigmatkjeden McDonalds, og har fått utstilt antrekket på Metropolian Museum of Art.


Tenåringsdrøm i voksen forpakning


Det sår liten tvil om at Love Moschino er mye mer enn bare klær og tilbehør. Motehuset klarer på et finurlig vis å gjøre Svampebob og tegneserier fasjonabelt, noe de færreste av oss hadde klart uten hjelp fra verdens flinkeste og mest kreative designere. Love Moschino tar tenåringsdrømmen videre over til voksenlivet, uten at det ser malplassert ut. Her kan vi voksne (om vi noen gang egentlig blir det?) kose oss med tyggisrosa skuldervesker, ryggsekker og kjoler med hjerter, glitrende stener og sløyfer.

Love Moschino er til deg som ønsker å se turkise og skimrende vesker på hyllen. Det er til deg som savner volanger på blusene, og til deg som aldri går lei av gigantiske solbriller. Ta for eksempel en kikk på deres kongeblå ryggsekk i lakkmateriale og vaffelmønster, og pass den sammen med en signalrød blomsterkjole. Gå vinteren i møte med en blå og rosa boblejakke med «Love» skrevet over hele plagget – eller herm etter Barbiedukken fra barndommen, og kle deg i deres lyserosa joggesett med «Love Moschino»-logo printet over hele brystet. Matcher du det med et par høyhælte boots i sølv og en av deres gule vesker, er antrekket komplett til byturen.


En festfylt hverdag


Med plagg fra Love Moschino er det ikke hardt arbeid å dra rett fra kontoret til sommerfesten med kollegaene. Deres vesker og sko er en eneste stor fruktfest nok i seg selv, og selv om du så profesjonell ut på jobbmøtet i den svarte blazeren, ser du plutselig litt mer interessant og sprudlende ut med en gang du tar på deg en rød ryggsekk eller et par solbriller i regnbuefarget glass. Til klubben sørger skuldervesken med gullnagler for at du sklir rett ut på dansegulvet, og den pastelloransje vesken vil ta seg eksepsjonelt godt ut på stolryggen inne på favorittrestauranten.

Med Love Moschino i klesskapet ditt behøver du ikke lenger frykte en grå og trist hverdag. Bla deg igjennom våre nøye utvalgte plagg fra motehuset som på lekende vis bringer den barnlige siden frem i oss.

Fjern alle filter

Love Moschino

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.