Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LUCA GROSSI

Luca Grossi er ikke bare et mote varemerke, det er en legende innen italiensk skostil. Med en tradisjon tuftet på skjønnhet, rikdom og kulturell mangfoldighet, har Luca Grossi skapt seg et navn internasjonalt for sitt unike og nådeløs elegante sko. Akkurat som svært få andre, er Luca Grossi kalvmaskiner som skiller seg ut og imponerer.

Historien bak Luca Grossi


Historien om Luca Grossi er et flott eksempel på lidenskap, kreativitet og innovasjon. Basert på den tidløse estetikken av tradisjonell italiensk design, har merket gått langt utover kjente løsninger og har skapt et helt nytt konsept for mote høyt over bakken. Merket Luca Grossi representerer ikke bare klassisk italiensk skostil, men er også et symbol på luksus og komfort.


Oppdag Luca Grossi


Luca Grossi er kjent for sin fantastiske og unikt detaljerte skodesign. Arven etter merket er formet av skaperens lidenskap for sko, der hver detalj er gjennomtenkt. Det fokuserer på den ekstreme viktigheten av kvalitetsmaterialer og håndverket som går inn i hver sko.


“Detaljene i Luca Grossi skoene”


Det er flere egenskaper som kjennetegner Luca Grossi sko. Merket er en hybrid av form og funksjon - du får både uovertruffen komfort og utrolig stil. Det unike designet blander klassiske og moderne elementer, noe som gir deg en allsidig sko som kan passe til ethvert antrekk. I tillegg til designet tilbyr Luca Grossi også en ufattelig komfort. Alle skoene produseres med fokus på å skape en behagelig pasform. Med mykt skinn, høykvalitets yttersåler og perfekt håndverk, ønsker Luca Grossi å oppfylle dine drømmer når det kommer til perfekt sko.


Kjøpe Luca Grossi produkter på Miinto


Du kan enkelt finne og kjøpe Luca Grossi-produkter på Miinto. Vi har et bredt utvalg av disse luksuriøse skoene, både for menn og kvinner. Enten du ønsker et klassisk par sko til et spesielt arrangement, eller noe mer hverdagslig, kan du være sikker på å finne noe du liker. Med bare noen få klikk kan du enkelt velge blant forskjellige farger, stiler og størelser og bestille dine nye Luca Grossi-sko rett hjem.

Det er ingen tvil om at Luca Grossi er et varemerke som symboliserer både stil og kvalitet. For de som verdsetter komfort og kvalitet, men også ønsker å uttrykke sin personlige stil, er Luca Grossi et opplagt valg. Hver eneste sko er et kunstverk, en perfekte kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Med Luca Grossi blir du ikke bare en del av moteverdenen, men også del av en livsstil.

Fjern alle filter

Luca Grossi

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.