Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAC

Leter du etter et par nye jeans? Ta en nærmere kikk på sortimentet fra det tyske merket MAC, og finn et par bukser med perfekt passform og feminin silhuett.


MAC Jeans


MAC har produsert fantastiske klær siden 1973. De lager jeans til både kvinner og menn, men er nok mest kjent for kvinnekolleksjonene. Merket kommer med to kolleksjoner hvert eneste år, og derfor sier det seg selv at det er mange flotte bukser å velge mellom. Felles for dem alle er et fantastisk snitt og feminine silhuetter. Dongeribuksene er laget med ekstra mye stretch slik at de passer til alle kvinnekropper. Det myke materialet gjør at buksene passer til hvilken som helst kvinnekropp, også til dem som syns de har for mye eller for lite på kroppen. Det tyske merket er også kjent for alltid å ha fingeren på pulsen og de vet hva som rører på seg når det kommer til de nye trendene. Du kan derfor alltid være sikker på å være moteriktig kledd på når du tar på deg et par bukser fra MAC.


Moteklær i snart 50 år


I over 45 år har det tyske merket beriket oss med fantastiske kolleksjoner til kvalitetsbevisste kvinner og menn, og siden de første kolleksjonene forlot produksjonshallene i 1973, har de vist at de behersker kreasjoner av aktuelle moteklær av høy kvalitet. MAC lanserer hvert år to kolleksjoner og de inneholder alltid et bredt utvalg av plagg og stiler, hvor nye trender, flotte farger, feminine linjer og flotte snitt er en selvfølge. Det er mange motemerker som går dukken etter noen år i spillet, men MAC har klart å være aktuelle i snart fem tiår. Det er nettopp derfor merket er elsket over hele verden i dag.


Lett å kombinere med andre klær


Passformene og silhuettene fremhever det beste ved kvinnekroppene. Det gjør at buksene passer til nærmest hva som helst, og kan kombineres med andre plagg fra samme merket eller fra et annet et. Kolleksjonene inneholder alltid et vell av forskjellige buksemodeller i forskjellige farger og mønstre, og du er garantert å finne et par som er perfekt for deg. Prøv for eksempel å sette sammen et par svarte bukser fra MAC med en flott hvit bluse og et par hæler. Det gir deg et stilig og tidløst uttrykk, og du er klar til å gå på fest med venninnene eller gå på jobb. Merket lager også shorts med samme fantastiske passform som buksene. Derfor kan du alltid se fantastisk og moteriktig ut året rundt, sommer som vinter. Prøv for eksempel et par dongerishorts sammen med et par sandaler, en blomstret bluse og sommerhatt. På den måten er du klar til enten sommerfesten eller en tur på stranden med en piknikkurv.


Kvalitet i hverdagen og på fest


Jeans fra MAC setter ikke bare fantastisk design i front, de klarer å kombinere mote med skikkelig kvalitet. Derfor er du sikret et par yndlingsbukser i mange år fremover, dersom du velger det par bukser fra dette merket. De tidløse og feminine designene sikrer dessuten at buksene aldri blir umoderne og gjør at de kan brukes til alle anledninger. Uansett om du skal være formell eller avslappet, eller om du skal på jobb eller på fest.

Fjern alle filter

MAC

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.