Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAISON MICHEL

Maison Michel er ikke bare et merke som lager hatter. Det franske designermerket har faktisk en lang og stolt historie, som går helt tilbake til 1936. De lekre designerhattene fokuserer på en utmerket kvalitet, og sørger for et tidløst og klassisk stiluttrykk. Her hos oss finner du de tradisjonsrike hodeplaggene i et mangfold av ulike farger og fasonger. På denne måten gjør vi det lett for deg å velge ut en hatt som passer antrekket ditt, uansett hva anledningen måtte by på.

Ingen dårlig hårdag med Maison Michel
Se for deg at du slår av alarmen din i søvne, og du har et viktig møte på kontoret. Du skal møte din nye forelskelse, men frisyren din får deg til å revurdere hele kvelden. De fleste av oss vet hvor frustrerende det kan være når håret ikke jobber sammen med deg. Man vet dessverre aldri når en dårlig hårdag melder sin ankomst. Håret ditt bryr seg ikke om hvor viktig eller stor anledningen er, noe som kan være med på å ødelegge både selvtillit og humør.

Da kan det være trøstende å vite at det beste løsningen på problemet befinner seg bare et par meter unna, inne i klesskapet ditt. Med Maison Michel ved din side behøver du ikke sitte timesvis foran speilet med et hav av ulike hårprodukter. Du behøver faktisk ikke gjøre noe som helst, annet enn å finne frem favoritthatten din og løpe ut døren. Det er lite som slår tanken på at mote kan være effektivt og enkelt, samtidig som det ser fantastisk ut.

Vakkert design og tradisjonelt håndverk

Det er allikevel ikke bare på de dårlige hårdagene at designerhattene stiller til tjeneste. Maison Michel er nemlig ingen kompromiss. Hodeplaggene deres skriker av kvalitet og eksklusivitet, og er i seg selv nok til å sjarmere og inspirere med sine vakre fargetoner og interessante detaljer. Maison Michel er virkelig betegnelsen på «haute couture». Det Paris-baserte merket har samarbeidet med flere av verdens største motehus, og har blant annet kledd opp catwalken til selveste Chanel.

Igjennom tiår har designermerket hatt en brennende kjærlighet for å gi alle mennesker muligheten til å kunne uttrykke seg gjennom klær og mote. Ikke minst har de et uslåelig øye for solid håndverk. Motehuset sørger for at deres design er innovative og tidløse, men med røtter til tradisjon og klassiske stiluttrykk. Dette gjør hodeplaggene deres til noe unikt, og er langt fra å være kun et tilbehør. Med Maison Michel er du garantert å imponere – fra topp til tå. Det tidløse designet gjør hattene i seg selv til stjernen i et antrekk, slik at du slipper å overtenke resten.

Skal du en tur ned til stranden? Beskytt øynene fra den skarpe solen med en rund stråhatt med et mørkeblått bånd med hvite prikker. Se moderne og trendy ut i en svart og grå bøttehatt, i varmt og deilig ullmateriale. Eller kombiner en hvit heklet hatt med passende bukse og blazer i beige. Uansett hva anledningen byr på, skal det faktisk ikke mer til enn en Maison Michel for å få hoder til å snu seg.

Fjern alle filter

Maison Michel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.