Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Maria Black (41)

Det finnes et vell av smykker i forskjellige design og kvaliteter, og den danske gullsmeden Maria Black, som også er navnet på kvinnen bak merket, så et voksende hull i markedet for kvinner som søkte moteriktige smykker. De ble ofte tvunget til å velge mellom billige masseproduseringer eller veldig dyre og kostbare smykker. I Danmark har de alltid hatt en stolt smykketradisjon og dyktige smykkedesignere. Nettopp derfor fikk Maria Black med sitt talent og internasjonale potensiale også tildelt et stipend av selveste Dronning Margrethe som gjorde det mulig for henne å kunne reise til London i 2009. Her utarbeidet og utviklet hun sin første kolleksjon av elegante og tidløse smykker. Smykkene var nytenkende og iøynefallende, men fortsatt til priser alle kunne være med på, noe som var helt i tråd med hva Maria Black selv ønsket.

Edle metaller i nye fortolkninger

Med smykker fra Maria Black får du et tidløst design med et skandinavisk innslag i god kvalitet, og filosofien bak er enkel: Maria Black-smykker skal kunne brukes av alle typer kvinner i alle aldre. Hva som spesielt kjennetegner designeren bak, er hennes forståelse av ”Less is more!”. Det jobbes med edelt metall i et kreativt og lekende univers som gir deg enkle og moteriktige smykker, med en rekke kombinasjonsmuligheter, som kan brukes til forskjellige antrekk. Maria Black utfordrer synet på hvordan visse typer edelt metall bør se ut og brukes, og derfor er hennes angrepsvinkel som gullsmed mer eksperimenterende, noe som resulterer i annerledes og unike produkter.

Mix’n’match

Smykkene fra Maria Black fås i sølv og gull, men hennes eminente håndverk og lidenskap medfører stor variasjon i kolleksjonene. Hun har et skarpt øye for detaljer, men det som spesielt karakteriserer hennes smykkekolleksjoner, er muligheten for å mikse og matche. Du kan nemlig mikse de enkle ringene på kryss og tvers, og til og med benytte flere på samme hånd. Det er heller ikke tabu lenger om man blander forskjellige edle metaller, og derfor kan du selvsagt ta på deg både et enkelt halskjede i gull, sammen med f.eks. et armbånd i sølv. Merket gjorde seg dessuten også ekstra bemerket med de såkalte ”ear-cuffs”, som i seg selv er en uttrykksfull og elegant erklæring som kan være fordelaktig for ens utseende.

Finn Maria Black på den internasjonale kjendisscenen

Det gikk ikke lang tid før Maria Black fikk sitt internasjonale gjennombrudd i Hollywood, og it-jenter verden over er observert med hennes flotte smykkekreasjoner. Det gjelder bl.a. for ringer, halskjeder og armbånd, som med deres enkle utforming tiltaler mange kvinner verden over. Av samme årsak finner du også Maria Black i butikker i flere land og storbyer som for eksempel Oslo. Når du går inn i butikken, så føles det som om man trer inn i en eventyrlig boble, siden man med én gang blir fortryllet av hennes finurlige og moteriktige univers. La deg inspirere av vårt fantastiske utvalg av smykker fra Maria Black, som gir deg kvalitet og ikke minst et enkelt estetisk uttrykk, som kan brukes til både hverdag og fest.POPULÆRE SMYKKEKATEGORIER:

Armbånd

Klokker til dame

Smykker

Øredobber

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

41 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.