Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Maria Black (89)

Maria Black Jewellery ble startet av Maria Black – en dansk gullsmed med en drøm om å kombinere edle metaller med friheten og lekenheten til trendsmykker og bijouteri. Hun så et gap i markedet for kvinner som var opptatte av motesmykker, men ble tvunget til å velge mellom enten billige masseproduserte smykker, eller meget kostbare smykker.

Etter 4 år som lærling hos en mester i gullsmedfaget fullførte hun i 2009 med topp karakterer. Maria vant et stipend og fikk møte HKH Dronning Margrethe av Danmark. Hun dro deretter til London hvor hun laget sin første kolleksjon. Maria Black Jewellery har fort blitt det foretrukne smykkemerket for den moteriktige, elegante og lekne kvinnen.

Smykkene utfordrer synet på hvordan edle metaller kan se ut og er edgy trendsmykker som skiller seg ut. Maria Black lager moteriktige og unike smykker i sølv og gull med å kombinere presisjon, håndverk og erfaring.

Rihanna, Helena Christensen, Zoe Kravits, Ke$ha og Scarlett Johanson er blant noen av kjendisene som har blitt sett med smykker fra Maria Black. Bruk de ulike ringene sammen med hverandre eller hver for seg. Halskjeder fra Maria Black er noe for seg selv og en flott «statement». Merket har blitt kjent for sine trendy «ear cuffs» og smykker med nytenkende utforming.

Finn et utvalg smykker fra Maria Black Jewellery på nett hos miinto.no og få de tilsendt innen få virkedager.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

89 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.