Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MINIMUM

I over 20 år har Minimum skapt klær til dame og herre i høy kvalitet. Deres design bærer tydelig preg av en skandinavisk og avslappet stil, men er også kjent som et merke i konstant bevegelse.

Minimum så dagens lys i 1997. Merket ble grunnlagt i Aarhus i Danmark, og lanserte sin første herrekolleksjon allerede samme år som det ble skapt. I 2007 ekspanderte motemerket enda mer, og introduserte den første kolleksjonen av moteklær til kvinner. Siden starten har Minimum opplevd vekst og suksess på både den danske og internasjonale motescenen, og teamet bak merket består i dag av mer enn 70 dedikerte og talentfulle medarbeidere. Alle medarbeiderne jobber målrettet med en eller to fingre på motepulsen, slik at de kan utvikle og skape tidssvarende kolleksjoner med et bredt utvalg av moteklær.


Klær med en sofistikert kjølighet


Minimum er i dag et veletablert og lekkert merke, og er tilgjengelig i flere europeiske land, i tillegg til Canada. Visjonen har hele tiden vært å skape progressive og moderne kolleksjoner som avspeiler de ”hotteste” trendene og tendensene, sesong etter sesong. Kolleksjonene bærer et tydelig preg av sine skandinaviske røtter, noe som tilfører en sofistikert kjølighet til de moderne moteklærne.


Kvalitet og design


Kolleksjonene er spesielt karakterisert ved elementer som er fremstilt av lekre materialer. Kvaliteten prioriteres alltid utrolig høyt, og er noe som aldri blir gått på kompromiss med. Design og kvalitet går hånd i hånd, og den lekre kvaliteten betyr at Minimums årlige kolleksjoner bærer preg av lekre snitt og fantastiske passformer, som fremhever det beste ved enhver kvinne. Dameklærne er ofte dekortert med smakfulle detaljer i form av fine utskjæringer og feminine snitt, som på beste vis komplementerer merkets evne til å skape unike design. Merkets kjærlighet for den skandinaviske minimalismen kommer til uttrykk gjennom sesongpreget moteklær, flotte nyanser og lekre fargekombinasjoner. Videre er det dessuten snakk om metervarer av høy kvalitet, med en feminin og lekker touch.


Anvendelighet og komfort


Ambisjonen har helt fra starten vært å skape flotte antrekk og design med trendy detaljer. Det hele skal være med til å skape et gjennomført uttrykk i alt merket foretar seg. Nettopp dette kommer til syne i flotte kjoler med feminine trykk, topper med grafiske mønstre, strikkegensere med rullekrager, klassiske bukser, skjørt og skinnjakker. Stilen i kolleksjonene er internasjonal, med et snev av Skandinavia. Designerteamet har et årvåkent øye på hele produksjonsprosessen, og fremstiller iøynefallende antrekk som kan brukes til både hverdag og fest. Uansett om det er snakk om et lekkert hverdagsantrekk eller en feminin festlook, kan du finne noe flott blant Minimums kolleksjoner.


Jakker og kjoler de fleste har råd til


Det danske merket har nå etter hvert blitt et favorittmerke for mange unge kvinner. De flotte kolleksjonene med dameklær henvender seg til kvinner som følger med på hva som skjer innenfor moteverden her og nå. Merket er et evig ungt og dynamisk motemerke, som alltid treffer blink med flotte kolleksjoner av nydelige kjoler, jakker, shorts, bukser og mye annet. Det beste er at det er moteklær til priser som alle har råd til!

Fjern alle filter

Minimum

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.