Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MIU MIU

Miu Miu er motemerket for den som liker å skille seg ut i mengden og som elsker å være vågal med garderoben sin. Dette italienske høymotemerket designer klær og tilbehør til kvinner, noe de har gjort siden 1992. Hvis du virkelig liker Prada, så er det bare å lese videre her. Miu Miu eies nemlig i dag av det franske motehuset Prada og drives av Miuccia Prada. På denne siden kan du finne de nyeste og lekreste skoene og tilbehøret fra Miu Miu. Hva velger du å gå for?


Uttrykksfull avantgarde-stil


Få på deg sko fra Miu Miu og vær med på å stå fremst i motebildet. Miu Miu er kjent for sin uttrykksfulle oppsiktsvekkende avantgarde-stil. Et univers av farger, mønstre og kreative snitt er hva du får når du kjøper produkter fra dette merket. Kjente personer over hele verden er også veldig begeistret for Miu Miu. Artisten Rihanna og skuespilleren Emma Louise Corrin har flere ganger blitt observert iført klær fra dette italienske motemerket. ?


Miu Miu-sko for enhver anledning


Her på siden kan du finne sko fra Miu Miu til enhver anledning. Om sommeren kan du investere i et par lekre og unike sandaler med hel. Bruk de til en maksikjole for et pompøst uttrykk. Dersom du ønsker å se litt mer sexy ut, da kan du bruke de til en kort sommerkjole. Hvis du derimot elsker komfort og funksjonalitet, kan du gå for et par sneakers. Her er det flere stilarter eller uttrykk å velge mellom. Dersom du liker et enklere uttrykk, kan du gå for et par svarte skinnsneakers. Elsker du paljetter og glitter, kan du velge et par som har nettopp dette.

Bruk skoene når du skal på fest, på jobb eller på reise. De gir antrekket ditt det ekstra laget med selvtillit og stil, uansett hvor du skulle befinne deg. I en travel hverdag anbefaler vi å velge et par pene joggesko som gjør at du lett kan komme fra A til B. For den drevne i å bevege seg rundt i høye hæler, kan det selvsagt også finnes her på siden.


Sportslig, elegant eller leken


Er du en mer sportslig type, kan du velge et par hvite joggesko. Kombiner disse skoene med en trendy joggedress og høy hestehale. Elsker du glamorøse kjoler og androgyne dresser? Da kan du velge svarte, tidløse skinnstøvler som kan brukes år etter år. Bruk de til en gulvlang kjole for et rått og elegant uttrykk, eller bruk støvlene sammen med en androgyn dress. Her er det bare fantasien din som begrenser hvilket uttrykk som passer best for deg.

Mangler du en leken veske til garderoben din? Invester i en Miu Miu-veske for å fremstå motebevisst og leken. Dette motemerket passer perfekt for deg som følger med i de nyeste trendene, men som heller ikke vil gå på kompromiss med kvalitet eller komfort. Når du handler hos Miinto får du alltid 14 dagers fri returrett og gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Vi ønsker at du blir fornøyd med kjøpene dine og sitter derfor klare for å hjelpe deg, dersom du har noen spørsmål om produktene våre.

Fjern alle filter

Miu Miu

Side 1 Av 5