Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MIZUNO

Få fart på føttene med et par innovative sko fra Mizuno. Her finner du alt fra joggesko til løpeturene i skogen, til fantastiske håndballsko til både amatører og de profesjonelle. Kjennetegnet er dynamiske former, spesialdesignede såler og moderne design.

Mizuno er et japansk merke som har eksistert siden 1906. Her har man spesialisert seg på utviklingen av joggesko til både amatøren og den profesjonelle. Merket har nå etterhvert eksistert i over 110 år og har selvfølgelig massevis av erfaring i bagasjen. Til tross for at de trygt kan se bakover og profitterer på all den viten de har opparbeidet seg gjennom alle årene, så er de heldigvis også påpasselige med å se fremover. For det er nemlig slik firmaet forblir oppdatert og i stand til å opprettholde en konstant innovasjon.


Fra Japan til resten av verden


Japanerne har alltid vært kjente og beundret for hurtigheten deres på sportsbanene. Noen av de helt store styrkene deres har alltid vært eksplosive rykk og akselerasjon. Mizuno har helt siden starten i 1906 vært med til å dyrke asiatiske talenter innenfor forskjellige typer sport, og siden har merket blitt populært og attraktivt i resten av verden også.


Tren med stil


Dette innovative og kule merket er spesielt kjent for joggeskoene sine, som kan gjøre stor forskjell på både treningsbanen og under selve konkurransene. Mizuno lager ikke bare joggesko, men også mange andre typer sportssko, blant annet håndballsko. Håndballskoene er utrolig komfortable siden såler, overdeler og innmaten er laget av delikate og luksuriøse materialer. Hver eneste detalj har blitt gjennomgått i samarbeide med de fremste ekspertene og de mest profesjonelle spillerne, slik at du alltid kan regne med kvaliteten.


Alt fra håndballsko til joggesko


Med over 110 års erfaring er det ingen tvil om at merket har gjort mange ting riktig. Ellers kan man ikke overleve så lenge i den harde konkurransen på markedet. At de gjør ting riktig, er de attraktive kolleksjonene deres et tydelig eksempel på. Merket sponser mange individuelle sportsfolk, i tillegg til klubb- og landslag, og det er ikke så rart at all verdens atleter nærmest står i kø for å representere Mizuno. Det er nemlig sportsmerket alle snakker om med begeistring, uansett om det er på jobb, skolen, håndballbanen, sykkelturen eller alle mulig andre steder. Skoene er også utrolig komfortable til bruk i treningssenteret, når du løper triatlon og til mange andre idrett- og sportsgrener.


Få fart på føttene


Hovedfokuset for Mizuno er å designe og produsere innovativt fottøy som kan være med til å gjøre en forskjell til både trening og kamp. I tillegg er designene skarpe og flotte. Her finner du mange forskjellige design og farger, og du kan stort sett velge akkurat den nyansen du vil ha. Hvert eneste par er kjennetegnet ved dynamiske former, i tillegg til spesialdesignede såler. Dette gjør det enklere å fokusere på og nyte selve sporten, og ikke bekymre seg om noe annet. Noen såler er designet med luft, andre har ekstra støtputer, andre er flate mens noen er høye med bred hæl. I tillegg er enkelte fremstilt med ekstra absorbering for svette. Felles for alle skoene er flotte design, med mange raffinerte detaljer som gjør all idrett og sport til en lek. Føttene våre fortjener det beste siden vi skal bruke dem resten av livet. Derfor er et par sko fra Mizuno et opplagt valg.

Fjern alle filter

Mizuno

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.