Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MONCLER

Moncler ble grunnlagt i 1952 av René Ramillon og André Vincent i den lille fjellandsbyen Monestier-de-Clermont nær Grenoble. Merkets hovedfokus er på sportsklær til utendørsbruk, spesielt på fjellet, men de har også klær av god kvalitet som du kan bruke i en aktiv hverdag. Allsidigheten er enorm takket være en uformell og sportslig designstil med en luksuriøs vri. Merket har tatt det beste fra fjellsportverdenen og brakt det ned på gateplan. Erfaring fra noen av de mest krevende ekspedisjonene i utfordrende terreng vil være til nytte for deg når du trenger optimal beskyttelse utendørs. Det betyr også at du virkelig er godt påkledd når du går rundt i byen. Fleksibiliteten er intakt, så du er moteriktig i både naturen og på hovedgata.

Merket klarer å binde sammen sportslighet og høymote. De avviker ikke fra røttene og opplevelsen av elitesport om vinteren på fjellet, noe som selvfølgelig passer perfekt i det norske klimaet. Dermed kan du motstå elementene uten problemer, og samtidig ha på deg moteriktige klær som gir gjenklang blant moteelskere. Merket er spesielt kjent for sitt eksklusive uttrykk, sin formidable kvalitet og dunjakkene som virkelig satte Moncler på verdenskartet. De siste årene har det franske merket også blitt mer og mer bærekraftig, så du trenger på ingen måte å gå på kompromiss med verken miljøet eller kvaliteten når du kjøper Moncler.


Designet for arbeidere; elsket av friluftsentusiaster


Opprinnelig designet Moncler bare soveposer, kåper med luer og telt. Først senere kom dunjakkene som gjorde merket så kjent. I starten ble dunjakkene laget for å beskytte arbeiderne i fjellet, men de ble raskt lagt merke til av fjellklatrere og skiløpere, og resten er, som de sier, historie. Materialene er i høyeste kvalitet, og det samme er håndverket. I tillegg har Moncler høy status på den røde løperen, noe som betyr signalverdi som plasserer kolleksjonene i premiumklassen. Her går du aldri på kompromiss, og det er din sjanse til å virkelig fremheve deg selv og din stil i eksklusiv sportsmote med inspirasjon fra moteindustrien. De populære dunjakkene er i en klasse for seg. Selvfølgelig brukes det beste i form av hvit gåsedun, noe som er attraktivt på grunn av høy isoleringsevne og lav vekt. Når du attpåtil legger til den japanske spesialkanten av nylon og hette med hår fra prærieulver, så vet du det er kvalitet og stil! Her handler det ikke om masseproduksjon, men om unike produkter som skiller seg ut på en individuell måte. Du får optimal beskyttelse samtidig som du ser helt fantastisk ut. Vestene fra Moncler er også utrolig populære og egner seg like godt i skibakken som på bytur.


Kjøp Moncler i Norge


Selv om de høyt elskede dunjakkene er signaturproduktet, tilbyr Moncler mye mer enn bare det. Kjærligheten til naturen og en sportslig stil er ubestridelig. Et stykke pels på et par joggesko, sandaler med vandreappell eller vester med leopardtrykk. Det er mange muligheter til å trekke natur og sport inn i ens daglige stil takket være fransk finesse. Selvfølgelig gjøres alt i samsvar med etiske forskrifter og respekt for dyr og natur, slik at du kan dyrke moten med god samvittighet. Moncler har alltid vært synonymt med innovasjon, kreativitet og førsteklasses kvalitet, samtidig som merket aldri har glemt sin franske arv. Du finner et eksklusivt utvalg av Moncler-produkter du kan kjøpe i Miinto sin nettbutikk, og hvis du er ute etter en av deres fantastiske jakker for din neste skiferie, da har du kommet til rett sted.

Her hos Miinto finner du et stort utvalg av Moncler. Merket ble grunnlagt tilbake i 1952 i Grenoble i de franske alpene, men har siden flyttet hovedkvarter og har i dag adresse i Italia. Designene henvender seg spesielt til den kvalitetsbevisste forbrukeren som legger vekt på et sylskarpt håndverk. Merket er innbegrepet av italiensk profesjonalitet og god kvalitet, og har over tid inngått partnerskap med viktige stylister og banebrytende designere fra inn- og utland. Resultatet av disse samarbeidene er tydelige, og kommer klart til uttrykk i de nyskapende designene deres. Det er dette som alltid preger plaggene deres, og derfor fokuserer de alltid på nyskapende designdetaljer i kolleksjonene. Til og med luene er moteriktige, av utrolig god kvalitet.


En original jakke


Merket har blitt populært og anerkjennes av forbrukere over hele verden. Moncler produserer blant annet undertøy i aller beste kvalitet, men de fleste forbinder nok dette italienske merket med jakker. Helt siden 1952 har man kunnet kjøpe jakker i den aller høyeste kvaliteten fra Moncler, og da spesielt dunjakker. En dunjakke i denne kvaliteten er helt klart en vinterjakke til den som overhodet ikke vil gå på kompromiss med verken stil eller kvalitet. En dunjakke fra Moncler er kjent for å inneholde minst 90 % gåsedun og bare 10 % småfjær. Den har derfor en fantastisk fylleffekt, noe som resulterer i en varm, myk, lett og behagelig jakke, og som på mange måter gjør jakken unik på markedet. Hvis du er på utkikk etter superkule kvalitetsjakker i en klassisk stil som passer til den stilige og elegante mannen, kvinnen eller barnet, så er Moncler merket for deg. Med en jakke fra Moncler kan du være sikker på å få en jakke som aldri blir umoderne, og som kan brukes til de aller fleste anledningene. Den passer perfekt til et par jeans og et par joggesko, men den kan også lett brukes over en skjorte eller en kjole.


Mer enn bare dunjakker


Siden 50-tallet har Moncler utvidet produktsortimentet sitt betydelig. I dag produserer de mange forskjellige produkter inkludert T-skjorter, sko og forskjellige tilbehør. Her hos Miinto har vi et bredt utvalg, og du finner flere bestselgere her på siden. Du finner blant annet T-skjorter, kjoler og vesker, og alle produktene har den samme kvaliteten og det flotte designet som kjennetegner alle produkter fra Moncler. Kjøp din nye vinterjakke fra Moncler på Miinto.


Finn Moncler hos Miinto


Når du handler hos Miinto, så handler du samtidig hos et kollektiv med mer enn 400 uavhengige norske motebutikker. Det betyr at du kan velge mellom mer enn 90 000 produkter fra mer enn 2000 merker, og flere blir hele tiden lagt til i det store utvalget. Vi syns det er viktig at alle skal kunne finne det de trenger for å kunne uttrykke seg selv, og det er nettopp derfor vi er stolte over å kunne tilby et så stort utvalg av kvinneklær, herreklær, sportstøy og tilbehør.


Hvilke typer klær selger Moncler?

Moncler tilbyr et bredt spekter av klær, inkludert deres ikoniske dunjakker, skijakker, gensere, sko og tilbehør.


Er alle Monclers produkter laget av dun?

Mens mange av deres mest populære jakker er fylt med førsteklasses dun, tilbyr Moncler også plagg laget av andre materialer som ull og tekniske stoffer.


Hvor kan jeg kjøpe Moncler-klær?

Du kan kjøpe Moncler-klær direkte fra deres nettsted, i deres butikker over hele verden, eller fra autoriserte forhandlere som oss.


Hvordan vet jeg om en Moncler-jakke er ekte?

Ekte Moncler-jakker har en autentisitetskode som du kan sjekke på merkets offisielle nettsted. I tillegg bør jakken ha høy kvalitet på materialene og utførelsen.
Fjern alle filter

Moncler

Side 1 Av 22