Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Moose Knuckles

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MOOSE KNUCKLES

Moose Knuckles er et merke med en leken holdning til livet. Merket ble stiftet i 2009 i Canada, og merket har allerede etablert seg som et merke man går til når man skal ha et funksjonelt, varmt og slitesterkt yttertøy. Dessuten er merket kjent for moteriktig design, og flere av plaggene har oppnådd tilnærmelsesvis ikonisk status.

Hvis du er på utkikk etter en vinterjakke, parkas, bukse eller noe annet yttertøy som holder kulden ute i kaldt vær, så er Moose Knuckles merket for deg. Et plagg de spesielt har blitt anerkjent for, er deres parkas. Den har en særdeles god passform, i tillegg til en hette kantet med ekte pels. Ekstra solide glidelåser og trykknapper forsterker det solide utseendet, og gir samtidig et urbant utseende. Yttertøy fra dette merket kan med andre ord like så gjerne brukes på vidda som nede i byen.


Kvalitet til menn og kvinner


De siste årene har det canadiske merket bekreftet posisjonen sin som en av markedets ledende designere og produsenter av yttertøy til både herrer og damer. Når vintermånedene nærmer seg, så er plaggene absolutt nødvendigheter for alle som gjerne vil tilbringe litt tid utendørs og oppleve naturen i stedet for å sitte innenfor og la vintereventyret passere utenfor vinduet. Med bakgrunn i sin canadiske arv produserer de slitesterke, holdbare og eksklusive vinterjakker som både tåler det skiftende klimaet i Canada så vel som her i Norge. Dessuten er de designet for å kunne vare lenge, slik at du kan få glede av jakken i mange år fremover. På grunn av det tidløse designet kan du også være sikker på at du er moteriktig kledd på, selv når jakken begynner å trekke på årene. Godt design og godt håndverk blir nemlig aldri umoderne.


Stilfulle sportslige gensere


I utvalget fra Moose Knuckles finner du trendy og sportslige gensere som fungerer til en klassisk og uformell stil. Når komfort og mote går hånd i hånd, kan man ikke unngå å snakke om klassiske sporty gensere. Moose Knuckles gensere har en skarp og ren passform som fungerer like godt til et par dressbukser som til et par jeans. Deres design med naturfarger, mørke og lyse toner og ren skrift, gjør de til et utmerket valg når du ønsker å følge deg komfortabel og samtidig se stilren ut. Bruk en Moose Knuckles-genser til et par svarte bukser, sammen med en skinnjakke og et par hvite sneakers for et moteriktig utseende.


Fullfør garderoben med riktig fritidstøy


Alle har bruk for aktivitets- og yttertøy av god kvalitet. Her kommer så Moose Knuckles til unnsetning. Deres høykvalitetsplagg holder deg ikke bare varm, men er også moteriktige. Finn en perfekt turjakke eller litt trendy yttertøy til festivalsommeren. Investerer du i fritidstøy av god kvalitet vil du kunne bruke tøyet gjennom sesong etter sesong, og dette får du med plaggene fra Moose Knuckles. De skandinaviske vintrene er ofte bittert kalde, og derfor er det nødvendig å investere i yttertøy som beskytter deg mot kulde gjennom bruk av gode materialer slik som dun, pels og vann- og vindtette tekstiler. Investerer du i dette vil du ha en komplett garderobe med tøy til alle utendørsaktiviteter i lang tid.


Lett å kombinere med andre klær


Moose Knuckles er et førsteklasses merke som lager yttertøy til alle som ønsker kvalitet samtidig som man beholder stilen når vinterkulda setter inn. De solide jakkene har gode varmende kvaliteter, og er fylt med skreddersydde detaljer som ekstra kraftige glidelåser til den ikoniske logoen på armen. Hvis du for eksempel velger en parkas fra dette merket, så får du dessuten en allsidig jakke. Det er nemlig en jakke som passer perfekt både til det tøffe vinterværet vi har her i Norge, og når du skal på fest eller ut på byen med vennene. En vinterjakke fra Moose Knuckles kan lett kombineres med andre klær, og kan styles på både den ene eller den andre måten.

Prøv for eksempel en varm og stilig parkas sammen med et par tettsittende jeans og kraftige vinterstøvler, så får du et vinterutseende med en maskulin brodd. Hvis du gjerne vil fremheve din feminine side, så kan du ta på deg en maxikjole og et par ullstrømpebukser sammen med en flott lue i romantiske farger. Det er både kvinnelig og søtt, og kler man i tillegg på seg et vakkert smil, da er det hele fullendt. Man har altså mange muligheter til å kombinere en vinterjakke med det man ellers har i garderoben, og jakken kommer utvilsomt til å bli en av dine faste følgesvenner i mange år fremover, og ikke minst din beste venn.


Kombiner det formelle med det uformelle


Er du typen som liker å kombinere en avslappet stil med det klassiske, så kan du f.eks. kombinere et formelt antrekk med en vest. Vester er plagg som aldri vil gå av moten, og Moose Knuckles gir deg et bredt utvalg av sportslige vester som vil passe utmerket til en mer klassisk stil for å skape spill i antrekket.

Skap et trendy lag-på-lag-antrekk med en fargerik vest sammen med en klassisk hvit skjorte under og et par tettsittende bukser – så er du er klar for en tur på byen med vennene. Vesten er et perfekt plagg på kalde vårdager og tidlige høstdager, men kan også fint brukes på vinteren ovenpå en varm strikkegenser eller under en lett jakke.


Merket med fokus på kvalitet


Moose Knuckles ble etablert med på troen på å kunne designe de tøffeste og mest luksuriøse sportsklærne i verden. Med det kanadiske klimaet som bakgrunn, benytter dette motemerket seg av kunnskap om slitesterke tekstiler og fibre i deres produksjon. Moose Knuckles har etablert seg som et eksepsjonelt yttertøysmerke i verdensklasse, med fokus på klær av god kvalitet som tåler vær, vind og harde naturterreng.

Miinto er stolte av å kunne tilby våre kunder kvalitetsfulle, førsteklasses varer fra Moose Knuckles. Sammen med Moose Knuckles har vi gleden av å kunne tilby våre fasjonable kunder fritidstøy som både ser fantastisk ut, er komfortabelt å ha på og som i tillegg er laget med noen av verdens beste materialer. Drøm deg bort til ditt neste eventyr mens du finner det riktige utstyret fra Miintos utvalg av Moose Knuckles.


Kjøp Moose Knuckles hos Miinto


Hos Miinto kjemper vi for å gi deg det beste utvalget av eksklusive og stilfulle varer av god kvalitet. Derfor finner du i vårt utvalg av Moose Knuckles produkter som du vil bli 100 % fornøyd med. Gjennom vår moteplattform på nettet får du tilgang til varer i verdensklasse med fokus på både mote, kvalitet og miljø. Derfor kan du med god samvittighet handle hos Miinto og være trygg på at du vil bli tilfreds med dine varer, samtidig som du handler miljøbevisst.

Fjern alle filter

Moose Knuckles

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.