Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MYTHS

Hos Myths får du ekte italiensk merkevare, som er skapt med en lidenskap og kjærlighet for godt håndverk. Myths er et relativt ungt merke, som med sin oppstart i 2005 begynte sin reise i italienske Rubicone Valley. Motehuset er startet og drevet av far og to sønner, hvor de spesialiserer seg på å lage perfekte og komfortable bukser til kvalitetsbevisste menn og kvinner. For familiebedriften er det minst like viktig at mote skal være til personlig uttrykkelse, og designerne sverger derfor til både farger og unike teknikker.


Ekte italiensk håndverk


Hos Myths nekter de å godta at klær skal produseres så effektivt som overhodet mulig. Myths er det motsatte av hurtigmote. Her bruker de endeløse timer i sin søken etter perfekte teknikker, passformer, materialer og uttrykk. Derfor sørger de også for å levere utmerket kvalitet og behagelig tøy til oss som ønsker å fylle garderoben vår med italienske goder. Myths omfavner det unike med mote – det at alle skal kunne uttrykke seg selv og sin personlighet. Det gjenspeiles også i kolleksjonene deres.

Her hos oss finner du et godt utvalg av Myths’ kolleksjoner. Bukser til menn og kvinner av særegen høy kvalitet. Kanskje er du av den mer kresne typen, som liker å kle deg i høy kvalitet hver eneste dag, selv om du bare skal holde deg hjemme. Eller kanskje er du på utkikk etter den ultimate dressbuksen til de mer spesielle anledningene? Du er garantert å kunne finne din neste nye favorittbukse her hos Myths.


Passform er viktigere enn man tror


Vi vet alle hvor irriterende det kan være med bukser som sitter merkelig fordi de er sydd bare ørlite grann skjevt. En søm som er sydd for kort, en har kant som gnager, en skjev buksesmekk eller ben som er sydd opp i forskjellige lengder. Til tross for at buksene i utgangspunktet ser ut til å passe fint, kan det irritere deg grønn dersom noe er gjort feil. Du kan ta på deg buksene i god tro om at du skal klare å holde ut – men etter en lang dag med irriterende elementer som gnager eller presser på, må man kaste inn håndkleet. Da er det viktig å kunne vite at det finnes motehus som er her for å redde deg.

Gå for noe klassisk

En klassisk stil er aldri til å ta feil av. Alle behøver en basisgarderobe som fungerer til de aller fleste anledninger. Den klassiske stilen blir kalt klassisk av en grunn. Den er tidløs, nedtonet, funksjonell og eksklusiv. Her kan du gå for de typiske fargene som svart, hvit og grå. Med de klassiske basisplaggene i klesskapet er du alltid helt sikker på at du finner noe å ha på deg. Du behøver ikke stresse med å få tak i en ny bukse til din nye jobb eller dåpen du skal i. Du kan rett og slett bare gå til anskaffelse av noen bukser fra Myths, så er du «good to go».

Farger er på opprop

Skulle du derimot være av typen som er noe mer fargeglad, behøver du ikke se langt. Myths elsker nemlig folk som elsker farger. Motehuset nekter å gi slipp på farger bare fordi vi lever i en minimalistisk tidsalder. Derfor strekker de seg langt for å sørge for at selvsikre folk skal få lov til å utrykke sin unikhet gjennom italiensk høymote. Hos Myths finner du flatterende bukser til alle. Kanskje liker du spenstige og moderne mønstre? Skal det være en koboltblå bukse? En stripet slengbukse? Et lysegult skjørt? Eller kanskje en signaloransje kordfløyelbukse?

Imidlertid er det minst like lett å bli frisk og fargerik ikledd en grå eller brun chinos. Bare pass det sammen med de riktige tingene! En hvit dressbukse kan se fantastisk ut med en rosa strikkegenser, et par blå converse og en gul veske – og en mosegrønn chinos kan se moderne ut med en lyseblå genser og et par hvite sneakers.


Myths til businessmøtet


Hvis du er av typen som liker å gå med dress eller dressbukser på jobb, har du kommet til det riktige stedet. Myths har et stort utvalg av dressbukser til både kvinner og menn. Her kommer den toppmoderne teknologien og det italienske tradisjonsrike håndverket oss godt til gode. Hos Myths spesialiserer de seg nettopp på de klassiske dressbuksene, som sørger for at passformen sitter perfekt på deg, uansett kroppstype. Deres flatterende passform og design ser dessuten eksklusivt og dyrt ut, slik at du tar deg godt ut i jobbmøtet eller på sommerfesten.

Prøv for eksempel en hvit rettbent bukse, og pass dem sammen med et par høye stiletthæler og en beige strikket genser. Eller så vil en beige chinos være perfekt til en lyseblå skjorte og et par marineblå skinnsko. Går du for en bukse i en nedtonet farge, kan du passe den sammen med hvilke som helst andre farger for å sprite opp antrekket ditt. Går du for en bukse med en sterk farge, kan du for eksempel pynte den med elementer i samme farge for et monokromt og moderne uttrykk.


Også til hverdag


Men selv om Myths spesialiserer seg på klassisk design og dressbukser, betyr det ikke at de ikke tar med seg teknologien og håndverket videre over til andre stiluttrykk. De italienske designerne lager nemlig klær til vanlige folk som setter pris på god kvalitet og en behagelig passform, og dette ønsker vi jo selvfølgelig masse av i hverdagen vår.

Til menn finner du blant annet kule kordfløyelsbukser i kamelbrunt eller oransje. Til kvinner finner du stripede slengbukser i behagelig bomull. Du finner cargoshorts i jordnære toner til den avslappende ferieturen, chinos til familiemiddagen og tykke skjørt til de litt kaldere høst- og vinterdagene. Ønsker du stiluttrykket enda mer avslappet, får du bløte bukser med slank passform i lin-lignende stoff i mørkegrå, marineblått eller brunt.


Finn basisgarderoben din hos Myths


Her hos Miinto har vi samlet det beste fra det italienske motehuset, som spesialiserer seg på høyteknologiske bukser og en behagelig passform. Hvis du savner bukser som både sitter godt, ikke ruinerer deg og som også holder i flere år, er det her du skal lete. Fyller du garderoben din med bukser eller skjørt fra Myths, er du garantert å aldri føle stress over at du ikke har det perfekte antrekket liggende.


Fjern alle filter

Myths

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.