Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NANUSHKA

Nanushka har de siste årene tatt moteverdenen med storm, og det er ingenting som tyder på at fremtiden ser annerledes ut. Bedriften er et nåtidig motehus for det moderne – mennesker som setter pris på funksjonalitet blandet med minimalistisk estetikk. Dette er dameklær som er funksjonelle, flotte og feminine.

Kvinnen bak det ungarske merket er Sandra Sandor, som er født og oppvokst i Budapest. I 2005 besto hun designutdannelsen fra London College of Fashion, og da de fleste nyutdannede designerne hadde praksis eller fått jobb hos et stort motehus, startet Sandor å jobbe med den første kolleksjonen sin. Allerede i 2006 debuterte hun med det første merket sitt – Nanushka. Navnet er kjælenavnet hennes far kalte henne i barndommen, og navnet var derfor et naturlig navn å gi klesmerket sitt. Allerede i barndommen oppdaget hun at man kunne uttrykke seg gjennom klær, noe som førte til at hun valgte å bli designer.


Moderne og allsidig


Nanushka er kjent for å være Budapests best bevarte hemmelighet, og i 2016 fikk merket en enda mer nyskapende vinkel da livspartneren hennes Peter Baldaszti tiltrådte stillingen som medeier og CEO. Merket designer moderne, allsidige og fra dag-til-kveld garderober for moderne kvinner. Flaggskipsbutikken er lokalisert i Budapest, og er virkelig verdt et besøk, hvis man altså er så heldig å komme forbi der. Klærnes stil og eleganse er ført videre til butikken som er en mellomting av en café og butikk. Her kan man kose seg med en kopp kaffe mens man finner favorittplaggene sine, hvis man er der. Hvis man ikke har muligheten til å ta turen til Budapest, så kan en selvsagt kose seg med en kopp kaffe mens man ser nærmere på det flotte utvalget vi har her hos Miinto.


Klær og tilbehør


Nanushkas signaturstil har alltid vært preget av en sikker letthet og subtil femininitet. Sandor inspireres av spirituelle reiser gjennom flere kulturer og tid, noe som resulterer i en ukomplisert kombinasjon av det funksjonelle og moteriktige. Sandra mener man ser alt på en ny og frisk måte når man reiser. Nettopp denne mentaliteten er det hun bruker som inspirasjon til sine arbeider, det som ligger til grunn for alle kolleksjonene hennes – som alltid resulterer i en blanding av forskjellige kulturelle referanser, og som alltid er nyskapende og spennende.


Lekende lette luksusklær


Nanushka formgir klær til moderne kvinner som respekterer andre mennesker og kulturer, kvinner som verdsetter planeten vår og er selvsikre på sin femininitet. Kundene er også kvinner som tør å uttrykke sin personlige stil, men som også verdsetter funksjonalitet veldig høyt. Merket er dessuten kjent for en lett og lekende tilnærming til design, og blander og kombinerer forskjellige trykk, stoff og mønstre. Det hele lages med elegant håndverk, noe som fører til lette og avslappede luksusklær. Det ungarske merket designer dameklær som er klare til å bli elsket, og som med garanti blir garderobeklassikere.

Fjern alle filter

Nanushka

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.