Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NOELLA

Noella er et dansk motemerke som holder til i Nord-Jylland i Danmark. Siden 2016 har Noella utviklet flotte og stilige produkter mange har hatt stor glede av. Merket produserer 6 kolleksjoner med ready-to-wear-klær hvert år, to store og fire små. Disse kolleksjonene er designet basert på de nyeste trendene direkte fra catwalken – fast-fashion, med andre ord. Fast-fashion betyr at Noella raskt oppdager tidens trender og tendenser, og dette gjenspeiles alltid i deres nyeste kolleksjoner. På den måten er Noella alltid på forkant med de siste tendensene i moteverden.


Noella til den motebevisste


Visjonen er basert på prinsippet om verdi for pengene, og er din garanti for at du får god valuta for pengene. Noella produserer og designer klær i god kvalitet og et vakkert design til en rimelig pris. Perfekt for den motebevisste jenta / kvinnen som gjerne vil ha fine og moderne klær med et unikt uttrykk som signaliserer selvtillit, kant og som alltid er på forkant med siste mote. Det er alt fra vakre sommer- og vinterjakker til smarte crossovervesker i både ekte lær og kunstlær. Du kan enkelt finne alt til garderoben din hos Noella, uansett hvilken anledning du trenger det til.


Design og kvalitet fra Noella


Noellas klær er designet med inspirasjon fra den minimalistiske skandinaviske stilen. Det er i uttrykk en veldig avslappet stil som er funksjonell i hverdagen, men som raskt og enkelt kan styles opp til fester og mer formelle arrangementer. Du finner mange blomstertrykk og farger hos Noella som er med til å gi antrekket ditt et litt lekent uttrykk. Men det danske merket lar seg imidlertid ikke begrense av den skandinaviske stilen, men lar seg også inspirere av mange internasjonale stiler. Uformell, feminin, rå eller stylet – det er det som kjennetegner Noella.


Alt til garderoben


Noella har et stort og flott utvalg av bluser, topper og t-skjorter, som alle er fylt med deilige farger og mønstre. Disse toppene er perfekte for hverdag, skole, arbeid og møter, i tillegg til at de passer til andre mer festlige arrangementer. Det danske merket har dessuten et stort utvalg av strikkevarer. Det legges vekt på at de skal ha en myk og lekker materialblanding, noe som gjør dem lette og deilige å ha på seg.

Kjolene fra Noella kjennetegnes av deres lekre materiale og vakre design. De kan brukes av alle aldre og kroppsformer, og kan brukes i hverdagen, men absolutt også i mer formelle arrangementer og fester. Det hele er bare avhengig av hvordan du velger å style antrekket ditt. Du kan for eksempel kombinere kjolene med bukser og et par joggesko, eller bare bein og høy hæl – begge er klassiske stylingsmåter som gjør ditt valg av en Noella-kjole til et uunnværlig plagg i garderoben din!


Bukser og vesker


Noella produserer også bukser i et klassisk og avslappet design, som gjør de enkle å ta på seg en travel dag. De fleste buksene har strikk i linningen, så de er utrolig komfortable å ha på - perfekte bukser til hverdag og kveld. Modellene har en tettsittende passform som er utrolig stilig, men du finner også bukser for deg som liker en mer løs passform med baggy stil! Prøv å ta på deg et par lekre Noella-bukser, en lang skjorte og en fin myk Noella-strikkegenser – et moderne og herlig antrekk du garantert kan føle deg hjemme i. Og som prikken over i-en kan du velge en flott veske fra Noella. Det er det perfekte tilbehøret til antrekket ditt, og veskene er designet i en kombinasjon av det minimalistiske og det rå.

Fjern alle filter

Noella

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.