Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

NORR

NORR er et helt nytt dansk merke, som på kort tid har klart å føre den fantastiske og gjennomførte designstilen sin ut til et større publikum. Hvis du tror du vet hva dansk klesdesign handler om, så kjenner du ikke dette merket.

NORR designer moteklær med et skandinavisk snitt, men i motsetning til mange andre skandinaviske klesmerker, så er de ikke redde for å utfordre materialer, passformer og andre finurligheter. Med klær fra dette merket er det gode muligheter for å mikse en rå og sporty stil med et feminint look. For det er nemlig akkurat det som kjennetegner kolleksjonene deres: det klassiske, det pene, det rå, det feminine og det eksklusive, kombinert i ett design.


Mote fra smilets by


NORR er fra Aarhus i Danmark, og merket drives av en lidenskap for å skape unike styles som tilfører sterke linjer og rå kant til et feminint antrekk. Merket kjennetegnes ved blant annet design med kvinnelig sødme, men med kant og estetisk eleganse. Dessuten legges det vekt på å understøtte trender og tendenser, i tillegg til å skape stiler som kombineres på kryss og tvers. Aarhus er også kjent som ”smilets by”, og det er ingen tvil om at NORR også kommer derfra. Designerne prioriterer imøtekommenhet, gjestfrihet og en positiv atmosfære høyt, og det er nesten så man kan merke det i designene deres også.


Skap ditt personlige look


NORRs kolleksjoner tør noe man ikke ser så ofte, for klærne gir deg nemlig muligheten til å skille deg ut fra mengden. Så la deg forføre av en verden av feminine kjoler, bluser og jakker. NORR presenterer blant annet mange fete gensere med statements, dongerijakker med en twist, pluss bluser og kjoler med en passform og et snitt som er utført med den største perfeksjon. Hvis du elsker komfort og et gjennomført look, så kommer du til å elske dette danske merket. Det er bare å dykke ned i kolleksjonene deres, og skape et hverdagsantrekk eller en festlook. Her kan du komme inn i en helt ny verden av nordisk mote som helt klart har kommet for å gjøre seg bemerket, med et sortiment av kjoler, bukser, strikkeklær, gensere og mange muligheter for å skape en personlig stil.


Rimelig mote


Selv om NORR overhodet ikke har gått på kompromiss med kvaliteten eller fine detaljer som knapper og syninger, er moteklær fra NORR billig! Man føler virkelig at man får mye for pengene når man shopper fra dette merket. Her kan de fleste være med. Det betyr også at du ikke behøver å bli blakk for å piffe opp garderoben din med de nyeste og hotteste stilene fra Danmark for tiden.


Silhuettene viktige


NORR fokuserer i høy grad på silhuettene. Det jobbes hardt for å skape kjoler og gensere med linjer som er både flatterende og iøynefallende. Det er noe av det som kjennetegner dette merket. Samtidig insisterer de på å produsere klær i herlige materialer. Dette er med til å gi alle produktene deres et eksklusivt uttrykk, i tillegg til at det føles deilig å ta plaggene på, igjen og igjen.

Fjern alle filter

Norr

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.