Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NUBIKK

Inom Nubikk sine moderne og komfortable sko, kan du føle deg lettbent og trendbevisst hele dagen. Dette nederlandske merket er kendt for sin urbane estetikk som forener funksjonell design, kvalitet materialer og lekkert håndverk. Nubikk tilbyr et bredt utvalg av sko, inklusiv støvler, småsko, joggesko og høyhælede.

Historien bak Nubikk


Som en relavtivt ung aktør i moteverdenen, har Nubikk allerede plyndret seg en bemerkelsesværdig plass innen luksuriøs fottøy. Selvom merket er basert i Nederland, henter den inspirasjon fra hele verden hvilket bidrar til deres særegne stil og sofistikert kjøle.

Oppdag Nubikk


Nubikk er kendt for sitt unike designuttrykk som blander de strammere linjer i klassisk europeisk design med den avslappene stilen av gatekultur. Nubikk tror på å skape sko som er så behagelige å ha på, at de bliver en naturlig forlengelse av brukerens estetisk.

Nubikks kjennetegn


Ikke overraskende er komfort og kvalitet kjerneelementer i Nubikks designfilosofi. Alle skoene er laget med en støtdempende innersåle som sørger for en behagelig gange, uanset hvor langt du skal. I tillegg bruker de bare materialer av høyeste kvalitet, inklusiv ekte lær og semsket skinn.

Nubikk på Miinto


Hos Miinto kan du kikke gjennom et variert utvalg fra Nubikk, og lett sammenligne priser og tilbud. Hver modell er omhyggelig valgt ut for å representere det beste av merket, og det er derfor en sann nytelse å bladre seg gjennom de forskjellige valgmulighetene. Til slutt, med Nubikk får du den perfekte kombination av stil og komfort, på en måde som kan spice opp enhver garderobe. Merket har blitt synonymt med høykvalitets fottøy, og er et uslåelig valg for den motebevisste kunde. Er du på utkikk etter et par nye sko som kan freshe opp din stil, så sjekk ut Nubikk på Miinto - deres fantastiske kolleksjon vil ikke skuffe deg! Du kan nyte den lette stilen og den høykvalitets komforten av Nubikk sko, og hvem vet - de kan derfor blive dine nye favoritter.

Fjern alle filter

Nubikk

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.