Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Only

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ONLY

Klesmerket ONLY gjorde sin entre på motesenen i 1995. Merket har sine røtter i Danmark, men moteglade jenter og kvinner fra over 30 land kan i dag nyte godt av motegiganten. Klærne utstråler selvsikkerhet og feminin styrke, og det er power! Dessuten lar ONLY deg nyte det aller siste innenfor mote til en billig penge. Det er ikke bare designet som er av høy kvalitet – materialene er også nøye utvalgte, og tåler hverdagsbruk i lang tid fremoverKjole til hverdag og festONLY er virkelig et spennende klesmerke, og har fullstendig oversikt over hva som skjer innenfor moteverden. Kolleksjonene deres er stappfulle av klær i massevis av farger og trykk og du kan helt sikkert finne noen nye favoritter. Hva med en lang kjole, for eksempel en maximodell, som du kan kombinere med kilehæler for å få et supert look? En kjole fra ONLY passer selvfølgelig både til hverdag og fest.ONLY – High Street-klær til din egen garderobeHigh Street-merket ONLY gir deg lekre klær som gir både en selvsikker stil og et feminint preg. Sjekk ut ONLYs gensere og sikre deg et plagg som fungerer til alle slags anledninger, eller finn en ny favoritt blant ONLYs søte kjoler. Med klær fra ONLY trenger du aldri å bekymre deg for ikke å finne noe fint å ha på deg. Passformen behøver du heller ikke bekymre deg for. Dette er merket som gir deg nydelige plagg med trendy former, fasonger og detaljer.Lekre kåper, jakker og blazereFinn lekkert yttertøy fra ONLY. Du får et hav av flotte ytterjakker, kåper og blazere som garantert vil heve ethvert antrekk. Sørg for å se moderne ut også på kalde dager. Hos ONLY får du alt fra varme kåper til jakker i lekre materialer, slik som blant annet semsket skinn og dongeri. Finn et design som du elsker uten å sprenge lommeboken. Velg mellom nyanser som passer til alt, eller uttrykk din individualitet med en kåpe eller jakke i en dristig farge.

Elsker du en klassisk stil på yttertøyet? Finn den tidløse jakken du alltid har drømt om med de unike formelle stilene i Miintos utvalg av ONLY-jakker for kvinner. Du finner alt fra klassiske svarte skinnjakker til stilfulle blazere som kan brukes både på jobb og på fest.


De nyeste trendene


ONLY er også kjent for jeans designet etter de nyeste trendene og tidens mote. Det skal være enkelt å følge moten og velge noe du føler er moderne. På den måten kan du enkelt oppnå et smart og motebevisst look, samtidig som det er lett å skape din egen stil. Jeans er noe av det som danner grunnlaget for de alle fleste sin stil, og derfor hjelper de mange modellene deg med å danne det grunnlaget som stilen din skal bygges opp omkring. Det er både mulighet for høylivede, lavlivede, slim fit, stretch, i tillegg til små detaljer med glidelåser, farger og diskrete mønstre. På den måten dekker ONLY jeans et bredt utvalg, og har mange forskjellige muligheter for å levere den passformen som fremhever det beste ved deg.


Motemerket til unge, motebevisste kvinner


ONLY er det foretrukne merket for motebevisste, uavhengige unge kvinner som ønsker å kle seg godt og ha det gøy med utseendet, uten å måtte betale dyre dommer for klærne. Hos ONLY finner du de riktige klærne til riktig pris, og samtidig kan du følge moten på egne premisser. ONLY gir deg enkle plagg med elegante snitt i typisk skandinavisk stil, men med en vri hvor lekre, lekne detaljer og yndige pastellfarger trer frem.

Er du på jakt etter nye trender, tilgjengelige stiler og moteriktige plagg så får du nettopp dette i Miintos utvalg av klær fra ONLY. Når du finner dine favoritter, kan vi love deg at du vil se sofistikert, sterk og stilig ut. Med alle ONLYs forskjellige stiler kan du freiske opp stilen og leke med utseendet. Finn et par søte bluser og kombiner med et par klassiske bukser for en hverdagslig og feminin stil. Føler du deg uredd og heftig kan du gå for en av ONLYs lekre kjoler eller skjørt for en ung, elegant og høymoteaktig stil.Only jeans til alle anledningerONLY ble introdusert i 1995 i Danmark, og har opplevd stor suksess helt fra starten. De skaper design som fanger hva du som kvinne gjerne vil ha, og hva du forventer av klærne dine. Merket har nå etter hvert lang erfaring innenfor moteverdenen, og vet hva som er etterspurt og populært. Derfor skaper de klær som passer til hverdagen din, og ikke minst behovene og forventningene dine. ONLY er rett og slett et klesmerke av høy kvalitet, og designer klær med rene og stilfulle linjer, samtidig som de har den helt riktige ”attituden”. Hvis du velger klær fra ONLY, så har du alltid muligheten for å skape en stilfull klessammensetning med et fantastisk grunnlag. Du kan være helt sikker på at du fremstår kul, moteriktig og stilig, samtidig som du utstråler overskudd på jobben, blant vennene og på festen. Sammensett buksene med lekre topper og kule bluser, og ta på deg et par sko som matcher. Hvis du vil ha et avslappet og tilbakelent uttrykk, så ta på et par sneakers eller støvler. Om sommeren kan du selvfølgelig vise frem sommerføttene dine, og ta på deg et par sandaler. Jeans passer til alle anledninger, så sørg alltid for å ha flere forskjellige på lager der hjemme i garderoben.

Et viktig samarbeid gir deg de beste motenyhetene


For å kunne tilby produkter i verdensklasse, og gi alle våre moteinteresserte kunder muligheten til å la seg inspirere i et bredt utvalg av sko, klær og appetittlig tilbehør, er det viktig at vi opprettholder et tett og godt samarbeid med våre boutiquepartnere. Går det godt for alle våre merker, vil det automatisk også ivareta kundenes behov og sørge for at alle våre flotte kunder kan kle seg i yndige klær fra Miintos utvalg.Fjern alle filter

ONLY

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.