Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands ONLY
Tilbake

ONLY

Only er det klesmerket alle jenter og kvinner snakker om akkurat nå. Motemerket sier selv at de vil hjelpe deg med å ta vare på alle livets magiske øyeblikk. Only handler om deg – og kun deg!

Klesmerket Only gjorde sin entre på motesenen i 1995. Merket har sine røtter i Danmark, men moteglade jenter og kvinner fra over 30 land kan i dag nyte godt av motegiganten. Klærne utstråler selvsikkerhet og feminin styrke, og det er power! Dessuten lar Only deg nyte det aller siste innenfor mote til en billig penge. Det er ikke bare designet som er av høy kvalitet – materialene er også nøye utvalgte, og tåler hverdagsbruk i lang tid fremover.

Kjole til hverdag og fest

Only er virkelig et spennende klesmerke, og har fullstendig oversikt over hva som skjer innenfor moteverden. Kolleksjonene deres er stappfulle av klær i massevis av farger og trykk og du kan helt sikkert finne noen nye favoritter. Hva med en lang kjole, for eksempel en maximodell, som du kan kombinere med kilehæler for å få et supert look? En kjole fra Only passer selvfølgelig både til hverdag og fest.

De nyeste trendene

Only er også kjent for jeans designet etter de nyeste trendene og tidens mote. Det skal være enkelt å følge moten og velge noe du føler er moderne. På den måten kan du enkelt oppnå et smart og motebevisst look, samtidig som det er lett å skape din egen stil. Jeans er noe av det som danner grunnlaget for de alle fleste sin stil, og derfor hjelper de mange modellene deg med å danne det grunnlaget som stilen din skal bygges opp omkring. Det er både mulighet for høylivede, lavlivede, slim fit, stretch, i tillegg til små detaljer med glidelåser, farger og diskrete mønstre. På den måten dekker Only jeans et bredt utvalg, og har mange forskjellige muligheter for å levere den passformen som fremhever det beste ved deg.

Jeans til alle anledninger

Only ble introdusert i 1995 i Danmark, og har opplevd stor suksess helt fra starten. De skaper design som fanger hva du som kvinne gjerne vil ha, og hva du forventer av klærne dine. Merket har nå etter hvert lang erfaring innenfor moteverdenen, og vet hva som er etterspurt og populært. Derfor skaper de klær som passer til hverdagen din, og ikke minst behovene og forventningene dine. Only er rett og slett et klesmerke av høy kvalitet, og designer klær med rene og stilfulle linjer, samtidig som de har den helt riktige ”attituden”. Hvis du velger klær fra Only, så har du alltid muligheten for å skape en stilfull klessammensetning med et fantastisk grunnlag. Du kan være helt sikker på at du fremstår kul, moteriktig og stilig, samtidig som du utstråler overskudd på jobben, blant vennene og på festen. Sammensett buksene med lekre topper og kule bluser, og ta på deg et par sko som matcher. Hvis du vil ha et avslappet og tilbakelent uttrykk, så ta på et par sneakers eller støvler. Om sommeren kan du selvfølgelig vise frem sommerføttene dine, og ta på deg et par sandaler. Jeans passer til alle anledninger, så sørg alltid for å ha flere forskjellige på lager der hjemme i garderoben.POPULÆRE DAMEKATEGORIER:

Bukser

Jakker og kåper

Jumpsuits

Kjoler

Filter

169 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2