Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ORELIA

Det er viktig å ha tidløse smykker. Og uansett om du har valgt sølv, gull, glass eller edelsteiner for å tilpasse et antrekk, så er det et must å ha noe å velge mellom. Orelia London tilbyr deg et slikt utvalg, og tilbyr et bredt utvalg av smykker som armbånd, halskjeder, ringer, øredobber og andre fantastiske smykker som alle fort kan bli en uvurderlig del av garderoben din.

Orelia London ble opprettet i 2007, og fokuserte hovedsakelig på å produsere smykker med halvedelstener. Designet har alltid vært delikat og sjarmerende og prisene overkommelige. Og siden 2008 har utvidelsen av merket virkelig tatt fart og smykkemerket samarbeider i dag med flere store forhandlere noe som har satt fart i populariteten. Det betyr blant annet at du i dag kan handle I dag kan du handle Orelia London her hos Miinto hvor vi har et stort og bredt utvalg av smykker fra dette spennende merket. Her finner du blant annet enkle og doble halskjeder, små og store armbånd, øredobber og gullbelagte smykker med elegante detaljer.

Orelia London er blant annet kjent for sitt komplette kalendersett med halskjeder som har delikat utsmykkede stjernetegnkonstellasjoner preget på små sirkulære skiver. Kjedene er dessuten pyntet med den edelstenen som tilhører det aktuelle stjernetegnet. Et slikt halskjede fungerer perfekt som gave, eller som et elegant og personlig smykke til deg selv. Uansett, så er smykker fra Orelia med til å løfte et antrekk opp til nye høyder, uansett hvilken anledning det skulle være.


Til hverdag og fest


Når man tenker på smykker fra Orelia, så er de første tankene som popper opp i hodet vintage, eleganse og moderne foredling. Du kan få alt fra delikate og underspilte til grasiøse og elegante, og du finner alltid noe som passer uansett om du er på jakt etter noen stilige og klassiske armbånd som passer til både hverdag og fest, eller stilsikre øredobber som setter prikken over i-en på ethvert festantrekk. Og på grunn av deres bruk av Swarovski-krystaller, perler og forskjellige nyanser av bleket- og rosegull, så kan du være sikker på at smykkene har akkurat den rette mengden bling for å lyse opp de fleste festantrekk, men samtidig la oppmerksomheten være rettet mot deg.


Smykker med en diskret sjarme


Hvis man tar på seg ett eller to smykker fra Orelia, så kan dette være en fin måte å fremheve sin feminine sine, sspesielt hvis man går i alminnelig hverdagsklær. Du kan for eksempel gjøre kombinasjonen av favoritt jeansene og t-skjorten din litt mer spennende med et langt halskjede eller elegant og smalt krystallarmbånd sammen med en slitt dongerijakke. Dette gir flotte kontraster og er med til å gi antrekket mer personlighet. Prøv også å kombinere flere halskjeder og armbånd samtidig, slik at du får flere lag med smykker. Uansett hva du velger å gjøre, så kommer du garantert til å se fantastisk flott ut med smykker fra Orelia. Så ta en nærmere kikk på det flotte utvalget her på siden!

Fjern alle filter

Orelia

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.