Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

PAVEMENT

Pavement lager sko til både hverdag og fest. De lager trendy sko i mange forskjellige modeller og former, og det er enkelt å finne et nytt par favorittsko blant det flotte sortimentet deres. Både med og uten hæl.

Pavement lager sko i mange forskjellige design. Her finner du for eksempel sko med og uten hæler, komfortable sneakers og flotte sandaler. Det aller beste er at de er både stilige og komfortable. Mange skomerker går enten etter god design eller god komfort. Pavement klarer å kombinere det hele, og resultatet er sko du kan bruke til både hverdag og fest i mange timer uten å bli sliten i beina.


Sko til enhver anledning


Alle skoene som blir utviklet av Pavement har gjennomgått en lang og nøye prosess. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når skoene skal produseres. De er utviklet med omhu, og har gummisåler og øvre materialer av skinn eller syntetiske materialer. Det hele er selvfølgelig avhengig av hvilken modell du velger. For det er mange å velge mellom, og du finner alt fra ankelstøvler i semsket skinn til feminine sandaler med flotte detaljer. De lager sko til både hverdag og fest, og til sommer og vinter. På grunn av de flotte designene er det enkelt å kombinere skoene med forskjellige antrekk og dermed skape et eget personlig uttrykk. Med et par sko fra dette merket, kan plutselig de enkleste plaggene og designene du har i garderobeskapet ditt få nytt liv. Sko er ikke bare noe man har på føttene. Det er noe som er med til å fremheve resten av antrekket ditt og som er med til å vise hvem du er.


Lett å kombinere


Sko fra Pavement er kjente for sine enkle design. Det betyr ikke at de er kjedelige, tvert imot. Uansett om du velger sneakers, sandaler eller noe helt annet, så har de et elegant, moderne og skandinavisk uttrykk. Siden de ikke er så prangende er de lette å kombinere med andre plagg og annet tilbehør. Skoene kan brukes til både å tone ned eller fremheve et uttrykk. Fargene er som regel holdt i de naturlige fargeskalaene, og passer derfor enkelt og greit sammen med det meste.


Kvalitet i både design og materiale


Det er som sagt ingenting som er overlatt til tilfeldighetene når Pavement designer og produserer sko. Design er selvfølgelig viktig, men det er også komfort og ikke minst kvalitet. Den gode kvaliteten skyldes både godt håndverk og gode materialer av høy kvalitet. Skoene tåler bruk igjen og igjen, og du er sikret sko du kan ha glede av i mange år fremover hvis du kjøper sko fra Pavement. Likevel, for å være på den sikre siden så bør man huske å pleie dem med jevne mellomrom. Det er spesielt om vinteren skoene tar mest skade, på grunn av vær, vind og saltede veier. Det bør uansett ikke være noe problem, for man får automatisk lyst til å passe på skoene fra dette merket.

Fjern alle filter

Pavement

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.