Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

PHILIPPE MODEL

Er du på utkikk etter noen nye, stilige sneakers til garderoben? Hos Miinto vil du finne en rekke forskjellige merker, som er nøye valgt ut basert på kvalitet og design. Her på siden har vi samlet alle joggesko fra det franske merket Philippe Model, et fantastisk fransk sneakers-merke som ble grunnlagt av den da 22-år gamle Philippe Model i 1978. Skomerket bygger på lange tradisjoner og har et stort fokus på kvalitet, noe du vil legge merke til når du kjøper deg et par joggesko fra Philippe Model. Ta en god kikk på alle de forskjellige modellene som finnes nedenfor og se om du kan finne dine nye favorittsko.


Philippe Model – joggesko med et særeget design


Spesielt for Philippe Model-sneakers er det påsydde våpenskjoldet som tilhører Paris. Dette symboliserer merkets tilhørighet til byen, stedet hvor Model skapte merket. Denne dekorative detaljen er med på å gi skoene et særegent preg som gjør at du i større grad vil kunne skille deg ut i dine nye sko. Våre utvalgte joggesko finnes i en rekke forskjellige farger og materialer. Så uansett om du foretrekker joggesko i glatt skinn, som gir et stilrent og skarpt uttrykk, eller semsket skinn, som har mer tekstur og som derfor gir en helt annen stil, så kan du finne noe som passer akkurat deg. Når det kommer til skoenes utforming, så spenner også dette fra flatere, litt brede modeller, til joggesko med en smalere passform og høyere såle. Dette gjør at du kan finne sko som er veldig sportslige i uttrykket, men som også er mer hverdagslige eller egnet til å bruke sammen med din fineste kjole. Å skape kontraster er alltid den beste måten å skape et spennende, dynamisk antrekk på. Når det kommer til farger, så vil du finne alt fra duse jordtoner til herlige pasteller, hvor han også kombinerer flere farger på en sko. Da i en smakfull sammensetning av forskjellige fargeflater. De som liker de dype fargene best, som marineblå eller sort, vil også finne noe å like. Med andre ord lager Philippe Model sko for alle anledninger, alle sesonger og alle stiler.


Kunden er vårt viktigste fokus


Er det en ting vi er opptatt av her i Miinto, så er det at kundene våre skal bli fornøyde med både service og de kjøpene du har gjort. Derfor ønsker vi å gjøre vårt ytterste for å sørge for at dette skjer. Når du handler her på Miinto, kan du derfor alltid returnere varer innenfor 14 dager og få pengene tilbake hvis du skulle angre på kjøpet ditt. Handler du for over 499 kr, får du også gratis frakt. Et par gode joggesko er noe man kan bruke året rundt og ved å investere i kvalitet, kan du ha de i flere år fremover.

Fjern alle filter

Philippe Model

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.