Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

PLEASE

Det er ingenting som kan toppe et par jeans som sitter perfekt. Please Jeans er italiensk håndverk på sitt beste og leverer blant annet bukser til den stilbevisste kvinnen som ønsker moteriktige jeans med perfekt passform.

Please Jeans er et italiensk merke som blant annet spesialiserer seg i å designe jeans til kvinner. Det som kjennetegner bukser fra dette merket er for det første et feminint uttrykk og flott design. Merket kombinerer klassiske detaljer med moderne og overraskende snitt, noe som gir et avslappet uttrykk til hverdagens strabaser. Buksene kan også enkelt piffes opp med andre plagg og tilbehør når du skal ut på byen eller fest.


Bukser med perfekt passform


Når merket designer og produserer bukser til den stilbevisste kvinnen, så ligger hovedfokuset på selve passformen. Det spiller ingen rolle hvor flotte buksene ser ut på stativet hvis de ikke sitter ordentlig, men det er heldigvis ikke tilfellet her. Merket skaper flotte bukser til alle typer kvinner, og det er nok en av hovedårsakene til at merket er elsket av så mange. De har ikke spesielt mange år på baken, men har allerede etablert seg som et merke som mange kvinner har et lojalt forhold til og de blir allerede anerkjent som en mektig spiller i moteverden. Hvis du er på utkikk etter et par nye yndlingsbukser som sitter perfekt på en kvinnekropp og som gir deg en fantastisk og feminin silhuett, så er det ingen tvil om at dette er merket for deg.


Mer enn kun jeans


Merket er mest kjent for å produsere bukser til kvinner. Det sier nesten seg selv, siden de har jeans i navnet, men Please Jeans lager også mange andre plagg som på samme måte vil leve opp til forventningene dine til merket. I kolleksjonene finner du blant annet t-skjorter i lekker bomullskvalitet med flotte detaljer og farger. Disse kan du kombinere med jeans fra samme merke og skape et stilig og personlig uttrykk. Merket er også kjent for shorts til kvinner, og akkurat som buksene fremhever disse de kvinnelige formene og de har også en fantastisk passform. Du finner mange forskjellige typer shorts, i mange forskjellige farger og design, alt fra klassiske dongerishorts til moderne shorts med trykk og mønster. Det er altså også mulighet for å se både flott og feminin ut med klær fra dette merket, også om sommeren.


Italiensk mote og håndverk


Mange av buksene fra merket er laget med en skrå sying over låret med synlige knapper, og dette er et av kjennetegnene som gjør merket helt unikt. De perfekte buksene med den helt riktige passformen kan brukes til mange forskjellige anledninger. Uansett om du skal på kontoret eller til en stor familiebursdag, så kan de italienske buksene kombineres med uendelig mange andre plagg. Både fra samme merke, men også fra andre. Italiensk håndverk er kjent over hele verden, i hvert fall når det gjelder produksjon og design av moteriktige klær. Når du velger bukser eller andre plagg fra dette merket, så kan du glede deg over et kvalitetsprodukt som holder lenge. Det moteriktige og tidløse uttrykket sikrer deg dessuten et par bukser som aldri blir umoderne.

Fjern alle filter

Please

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.