Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

PS BY PAUL SMITH

PS by Paul Smith er klassisk engelsk, og merket har alltid hatt et snev av humor i designene sine. Han er kjent for å være tradisjonell, men samtidig elsker han moderniteten - og hvert design inneholder dessuten alltid en skjult hemmelighet. Paul Smith har vært 30 år i motebransjen og i skredderfaget, og han har så langt etablert navnet sitt som en unik designer i kategorien 'luksus med personlighet'. Han klarer alltid å forutsi og til og med skape trender. Men den skjulte humoren i de forskjellige designene viser at han har en enorm kjærlighet til tradisjonen og det klassiske. Hans talent dreier seg nemlig om hans evne til å kombinere dette.

Vi kjenner alle Paul Smith som mannen bak de legendariske, flerfargede stripene som på en eller annen måte pryder de fleste samlingene av belter, vesker, klær og de unike Paul Smith-skjerfene. Men heldigvis kan han mye mer enn å bare lage striper. I de forskjellige kolleksjonene har hvert design en 'skjult hemmelighet', som han kaller det. Detaljer er noe som alltid har kjennetegnet designene hans, og selv om hemmeligheten ikke ser ut til å være synlige, så er detaljene og de skjulte hemmelighetene alltid rett foran øynene og bare venter på å bli oppdaget. Han gjenfortolker fargeskalaer, konsepter og design hver eneste sesong og lar brukeren oppleve en 'håndplukket følelse' med forskjellige bruk av tekstiler. Dette er noe som spesielt kjennetegner sko fra PS by Pauls Smith, og er noe som gjør dem unike.


Stjernedesigner ved en tilfeldighet


Paul Smiths vei mot hans status som en av verdens ledende motedesignere var en tilfeldighet mer enn et bevisst mål om å bli en verdenskjent designer. Da Paul Smith var 16 år, jobbet han på farens anmodning i et klesmagasin i hjembyen Nottingham. Egentlig hadde han alltid hatt en drøm om å bli sykkelrytter, men da han var 17 år var han involvert i en alvorlig ulykke. Derfor måtte han gjennom et seks måneders sykehusopphold - et opphold der han møtte nye venner som gikk på kunstskolen i byen. Vennene innviet ham inn i en verden full av kreativitet og ideer, og denne kreativiteten og skaperkraften resulterte i blant annet noen lekre sko.


Mer enn bare sko


Etter å ha avsluttet oppholdet på sykehuset, ble Paul sjef for en klesbutikk i byen, og det gikk ikke lenge før han åpnet sin egen. Han er muligvis mest kjent for å designe sko, men han designer også alle mulige andre typer tilbehør og klær, som for eksempel jakke, jeans og t-skjorter. Dessuten har han også en forkjærlighet for vesker i alle mulige design, størrelser og farger. Du kan for eksempel kjøpe en veske fra PS by Paul Smith hvor det overordnede temaet for i kolleksjonen er de humoristiske undertonene vi blant annet kan se i de velkjente flerfargede stripene og grafiske trykk. Selv om en Paul Smith-veske er rimelig eksklusive, så har de alltid et uformelt preg over seg, noe som gjør dem veldig allsidige. De passer derfor både til fester og hverdag.

Fjern alle filter

PS By Paul Smith

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.