Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands PUMA

PUMA (88)

Puma er kjent over hele verden, og er et av de hurtigst voksende sportsmerkene på markedet i dag. De fremstiller blant annet sneakers, og uansett hvilket produkt du velger så vil du være ikledd både mote og kvalitet med Puma.

Det aller mest karakteristiske ved Puma er den perfekte symbiosen de har skapt mellom kvalitet, komfort og stil. For det er jo viktig å se både lekker og trendy ut når du trener. Puma tilbyr stilfulle sportssko og klær i mange forskjellige modeller og farger, og nettopp derfor ligger de helt i toppen blant de største og mest populære sportsmerkene i verden.

Puma er en livsstil

Puma er primært et livsstilsmerke. Kolleksjonene deres omfatter alt fra sportsklær til sko, vesker, caps og sportsutstyr, men det er likevel skoene som får mest oppmerksomhet. I Puma-sortimentet finner du fargerike sportssko i et kult design, som både kan benyttes sammen med joggebukser og jeans. I dag er grensen mellom sportsklær og fritidsklær nærmest usynlig, og vi bruker i stadig høyere grad den sportsinspirerte moten i andre sammenhenger som slettes ikke har noe med sport å gjøre. Puma-sneakers kommer i mange forskjellige farger og mønstre, og kan kombineres fritt etter smak og behov. Uansett hvilken variant du velger, så vil skoene helt sikkert forbedre antrekket ditt og gi deg et kult uttrykk. Puma har alltid fokusert mye på å utvikle stilige og moteriktige sneakers, ikke bare i klassiske farger, for de har aldri vært redde for å tenke utenfor boksen og bruke andre farger. Det viktigste er dog selvfølgelig at skoene er veldesignede og behagelige å gå i.

En gigant på den internasjonale sports- og motescenen

Rudolf Dassler grunnla Puma i 1948, etter å ha forlatt broren Adi hos Adidas. Puma ble grunnlagt som en tysk fabrikk som produserte fottøy og sportsutstyr i Herzogenaurach i Vesttyskland. «Atom» og «Form Stripe» ble noen av de første modellene som Puma lanserte, og de ble fort favoritter over hele verden. Noen år etter Dasslers død, ble bedriften solgt videre til konsernet Cosa Liebermann. Puma har hele tiden vært populær hos alt fra de lojale hverdagskundene, til de store fotballstjernene. I dag er det mulig å velge og vrake blant hundrevis av modeller, som spenner fra et stilig basic look, til lekre modeller i neonfargede tekstiler.

Innovative og moteriktige produkter

Puma har alltid vært kjent i hele verden for de innovative og moteriktige produktene sine. De har alltid klart å være på forkant når det kommer til produktutvikling, og har gjennom tidene også markert seg som en stilsikker leverandør av sportsklær. De har opp gjennom årene samarbeidet med flere kjente designere, blant annet den engelske designeren Alexander McQueen. Selv om de aller fleste av oss ser for oss fotballspillere med fotballsko fra Puma, er merket i dag kjent innenfor flere forskjellige sportsgrener, som for eksempel håndball og friidrett. Dessuten ser vi det velkjente kattedyret fra logoen deres på flere og flere verdenskjente golfspillere.SJEKK OGSÅ UT:

Dunjakker

Hettegensere til herre

Jeans

Sneakers

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

88 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.