Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RAB

Hvis du skal ut i naturen og leter etter en skikkelig jakke av høyeste kvalitet, så er Rab merket for deg. Her kan du få en dunjakke, skalljakke eller annet utstyr som er testet til det ytterste av profesjonelle.

70-tallet var en tid hvor revolusjon var noe de fleste tenkte på i Englands industrielle områder. Områdene var preget av streiker, strømavbrudd og 3 dagers arbeidsuker. De lokale begynte etterhvert å se seg lei av hele situasjonen og forlot fabrikkgulvet for å få ro og fred i de flotte områdene i Peak District. Her var det rikelig med klatremuligheter, og ryktet om de fantastiske mulighetene området ga for fri utfoldelse i naturen spredde seg fort. Flere og flere klatrere kom til og søkte eventyr og utfordringer i noen av Storbritannias mest fantastiske klatreområder. En av disse var Rab Carrington.


Testet av eksperter


Rab ble grunnlagt i 1981, og det var nevnte Carrington som grunnla selskapet. Han var en kjent klatrer og eventyrlysten mann, og han startet selskapet et enkelt mål, nemlig å lage ærlig og robust klatreutstyr som kunne prestere på absolutt høyeste nivå. Hvert eneste produkt fra selskapet er håndlaget og testet av enten grunnleggeren selv, eller venner og andre klatrere som har det til felles at de møter ekstreme forhold. Du kan derfor være sikker på at hvis du for eksempel kjøper en dunjakke eller skalljakke fra Rab, så holder de det de lover.


Innovative jakker


Carrington har alltid vært en mann som vil se hvor langt han kan tøye grensene for hva som er mulig. Det gjelder ikke bare innenfor hans fysiske utfoldelser på fjellet og i naturen, men også når det kommer til teknologi. Derfor begynte han å samarbeide med Pertex®. Sammen utviklet de Vapour-rise®-systemet, et system som den dag i dag brukes i mange produkter, og er selve hjørnesteinen i sortimentet av skalljakker. Dette var på 90-tallet, et tiår som var særdeles suksessfullt for Rab. I dette tiåret så nemlig klassiske jakker som Kinder Smock, the Peak Smock og Down Pour Jacket dagens lys. I tillegg begynte de å produsere utstyr til ekspedisjoner, som for eksempel soveposer. Utviklingen innenfor teknologien har fortsatt, og både dunjakker og skalljakker fra Rab har gått gjennom revolusjonerende teknologier for å gjøre dem bedre på alle mulige måter.


Kvalitet hjelper deg med å nyte naturen


Rab fortsetter med å vokse og har de siste årene opplevd en stor vekst i både hjemlandet og internasjonalt. Det er vel egentlig på tide at hele verden åpner øynene og innser hvor fantastisk Rab er for alle som er interessert i natur og friluft. Man behøver ikke å være profesjonell fjellklatrer for å bruke utstyr fra det britiske merket. Det hele handler om kvalitet, noe alle er interessert i – også de som foretrekker turer i naturen uten å skulle henge i et tau i en fjellvegg. God kvalitet på jakker og annet utstyr er viktig når man ferdes ute i naturen. Det handler ikke bare om sikkerhet, men også om å kunne nyte naturopplevelsene uten å bekymre seg for om utstyret klarer strabasene. Rab gir deg kvalitet, slik at du kan slappe av og konsentrere deg om den flotte naturen.

Fjern alle filter

RAB

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.