Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

RAF SIMONS

Raf Simons er en belgisk motedesigner som er kjent verden over for sine praktfulle og kreative design. Etter mange års erfaring i motebransjen og riktig mange år hvor han har arbeidet for noen av verdens største motehus, slik som blant annet Calvin Klein og Dior, valgte han å etablere sitt eget navn som motemerke. Hans kreativitet og designeristiske uttrykksformer kom først til syne da han arbeidet med å designe møbler, og senere bestemte han seg for å videreføre sine kreative evner til å begynne å designe moteklær for menn.

Hans lidenskap for å utrykke seg gjennom å designe kommer tydelig frem i hans klær og det er ikke tvil om at han vet nøyaktig hva han driver med. Hos Miinto finner du et bredt utvalg av klær, tilbehør og sko til både menn og kvinner fra Raf Simons. La deg derfor forføre av hans forfriskende og allsidige kolleksjon – som inspirerer deg til å skille deg ut og være deg selv.


Raf Simons – Banebrytende og unikt


Raf Simons sine kleskolleksjoner bærer preg av det livlige og energiske. Kolleksjonen til Simons er nemlig inspirert av byens rytmer, sanseinntrykk og livlighet som kan oppleves i noen av verdens største byer. Simons har på en formidabel måte klart å overføre disse sanseinntrykkene til sin kolleksjon, hvor det er fokus på moderne, lekne klær, fottøy og tilbehør. Hans klær bærer preg av det musikalske, sportslige og ungdommelige, og i en formidabel harmoni komponerer han dette inn i sin egen motekolleksjon. Det er nettopp dette kolleksjonen bærer preg av, og du finner derfor et hav av farger, mønstre og trykk som sørger for å gjøre kolleksjonen særegen og unik. Derfor kan du være sikker på at du aldri vil se kjedelig ut når du kler deg opp med Raf Simons.


Fremtidsrettet og elektrisk


Kleskolleksjonen til Raf Simons slutter aldri å imponere, og det er nettopp fordi stortalentet skaper noe helt enestående som man sjeldent ser hos andre merkevarer. Tillat deg selv å drømme deg bort i det brede utvalget av klær, og sørg for å skaffe deg noe helt spesielt til garderoben. Dette merket er perfekt for alle motebevisste menn og kvinner som tør å inkludere eventyrlige og detaljrike plagg i sine antrekk. Plagg med grafiske trykk, fotografier og kul skrift er kun noe av det du finner i kolleksjonen. Dette er også et av de særegne kjennetegnene som gjør dette merket levende, elektrisk og ettertraktet verden over. Er du en for det mer klassiske, finner du også plagg og sko i mer nøytrale og subtile farger. En sjarmerende, fremtidsrettet og leken kolleksjon med nøye utvalgte materialer og futuristiske trekk er en kort beskrivelse på denne helt unike kolleksjonen. Se den selv hos Miinto og la deg inspirere.


Kolleksjonen for alle anledninger


Finn klær til alle anledninger med kolleksjonen til Raf Simons. Trenger du klassiske bukser til jobb eller en munter hettegenser som du kan bruke til hverdags? Eller hva med et par kule hvite sneakers med en futuristisk vri som vil få deg til å stråle av stil? Alt dette, og mer til, finner du nemlig i denne kleskolleksjonen. Trenger du en kjole som du kan tilpasse til din helt egne stil? Eller ønsker du en kjole som du bare kan slenge på, en som kan tale helt for seg selv med sine spenstige detaljer og mønstre? Ja, da er det nok å velge mellom.

Kombiner de ulike plaggene fra denne kolleksjonen med plagg du allerede har, for å sette litt spenst på garderoben. Style plaggene sammen med hverandre for å fremheve deg selv og din individuelle stil enda mer, og for å skape et helt unikt stiluttrykk som gjenspeiler motebildet som man ellers kun ser på de globale motescenene.


Fremhev stilen med sko fra Raf Simons


Nøkkelen til et gjennomtenkt og spennende antrekk er et par iøynefallende sko. Det er selvfølgelig Raf Simons fullt klar over. Derfor har han investert tid og ressurser på å utvikle et vell av forskjellige skotyper, som hver især vil gi et helt egent uttrykk til et antrekk. Skostilene spenner hele veien fra klassiske til mer moderne sneakers, og fra elegante støvletter til mer unike, futuristiske skomodeller. Raf Simons sko er ikke bare lekre, lekne og livlige, men de er fremstilt i høy kvalitet hvor også komfort har vært sentralt i utviklingen. For deg vil det si at du kan være sikker på at skoene vil holde i lang tid, og ikke minst ikle deg en holdning som oser av styrke. Hva med et par klassiske ankelstøvler som kan kombineres med noen av kolleksjonens mer mønstrede og elektriske plagg for å skape stilfulle kontraster i antrekket? Eller ønsker du et mer avslappet utseende, da kan du kle deg i noen futuristiske hvite sneakers med detaljer i ulike materialer og en kul genser med print. Finn de rette skoene for deg her hos Miinto og sørg for å fremheve stilen med et par klassiske eller helt unike sko.


Tiltrekkende tilbehør


Kolleksjonen til Raf Simons er alt annet enn kjedelig, men ønsker du allikevel å legge til det lille ekstra for en gjennomført og mer interessant stil, så er tilbehør alfa omega. Tilbehør kan også være en investering i seg selv som sikrer deg å alltid ha noe i garderoben som kan lyse opp antrekket. Dette fordi tilbehør er den delen av et antrekk som gjør det levende og som øyet automatisk dras til. Derfor har Simons også et bredt utvalg av tilbehør. Du finner både fargerike skjerf, luer, ringer og ulike former for smykker. Investerer du i noen av Raf Simons flotte tilbehør, kan du være sikker på at du vil forlenge levetiden til klærne dine, nettopp fordi du kan variere tilbehøret fra gang til gang. Kombiner derfor ulike tilbehør for å skape et friskt pust i stilen som også binder hele antrekket sammen. Interessante detaljer gir personlighet og gir deg muligheten til å utrykke og tilpasse din helt særegne stil. Ikke nok med det, men antrekkene dine blir mer allsidige fordi du fra gang til gang kan legge til noe nytt tilbehør. Hva med en kul lue for en hverdagslig gatestil eller en signaturring for å fremheve til et enkelt, men elegant antrekk?

Raf Simens utvalg av tilbehør gir deg muligheten til å utrykke deg på en kreativ måte, og til å kombinere ulike typer av tilbehør for å fremheve ethvert antrekk. Se utvalget av Raf Simons-tilbehør hos Miinto og finn dine lekre favoritter her.

Fjern alle filter

Raf Simons

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.