EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Rains

Rains (300)

Rains – trendy regntøy fra Danmark

Rains ble grunnlagt i Danmark i 2012, og er i dag et av Europas ledende merkevarer innen moteriktig og praktisk regntøy. Initiativet bak merket, Rains, var en nytolkning av den tradisjonelle gummi-regnjakken, som ble en stor suksess. Med deres minimalistiske, skandinaviske design har moteikoner verden over latt seg begeistre av de danske regnjakkene. Uansett om du skal på festival i sommerferien eller på jobb en kald og regnfull høstdag, er Rains jakken perfekt! Den er både tynn og lett, samtidig som du har plass til en varm og chunky strikk under.

Regnjakker for enhver stil og personlighet

I dag produserer Rains en rekke ulike regnjakker bestående av jakker, parkaser, trenchcoats og ponchoer til dame og herre. Deres oversized regnparkas har blitt en bestselger, og passer perfekt til både en androgyn og en skandinavisk stil. La deg inspirere av vårt brede utvalg av regnjakker fra Rains, og finn modellen som matcher både stil og bruk. Med så mange regnværsdager vi har i Norge er det viktig at også regnjakken er et plagg du føler deg fresh og komfortabel i. Hva med en gul jakke for å lysne opp en ellers grå og regnfull dag?

Vanntette sekker og vesker

På de aller verste regnværsdagene er det ikke mange meterne man behøver å gå før man er gjennomvåt. Dessverre gjelder dette også for både vesken og sekken din! Heldigvis produserer Rains også vanntette sekker, weekendbager og vesker som de har gitt den samme minimalistiske looken. Pleier du å ta med laptopen hjem fra jobb eller skole er en vanntett ryggsekk fra Rains det ultimate tilbehøret.MER TIL REGNVÆRSDAGER:

Gummistøvler

Kalosjer

Paraplyer

Regnjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

300 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.