Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

RAINS

Er du også lei av å bli klissvåt når du skal ut i regnværet? Og er du enda mer lei av at tingene dine blir ødelagte dersom du ikke får beskyttet de ordentlig? Dette er ting Rains har tenkt på for deg. Med deres populære produkter slipper du å måtte bekymre deg for å bli våt, eller at dine ting skal bli våte selv om det pøsregner ute. Med deres gode kvalitetsmaterialer og flotte design har de nemlig snudd opp ned på hva alle tenker om regntøy. De tidligere så kjedelige og triste plaggene har fått et nytt liv, og er i dag elsket over hele Skandinavia takket være dette merket.

Det populære merket Rains ble grunnlagt i Danmark i 2012 og har i dag vokst til å bli et av Europas ledende merkevarer innen moteriktig, vanntett og praktisk regntøy. Initiativet bak merket var en nytolkning av den tradisjonelle gummi-regnjakken som generelt har blitt sett på som et kjedelig og lite trendy plagg. Denne nytolkningen skulle vise seg å være sårt tiltrengt her hjemme i Skandinavia hvor været er skiftende og til tider kan være veldig vått og regnfylt. Rains har med dette endt opp med å bli en kjempesuksess!

Med sine minimalistiske og skandinaviske stiler, har moteikoner over hele verden latt seg begeistre av de danske regnjakkene. Jakkene deres er nemlig like perfekte uansett om du skal på festival i sommerferien, eller om du skal på jobb en kald og regnfull høstdag. Det som gjør den så praktisk, er at den er både tynn og lett, samtidig som du har plass til en varm og chunky strikkegenser under jakken. At man i tillegg ser moteriktig ut til tross for regnvær er bare et stort pluss!


Regnjakker fra Rains for enhver stil og personlighet


I dag produserer Rains en rekke forskjellige regnjakker bestående av jakker, parkaser, trenchcoats og ponchoer til både damer og herrer. Deres overdimensjonerte regnparkas har blitt en stor bestselger, og den passer helt perfekt til både en androgyn og en skandinavisk stil.

La deg inspirere av vårt brede utvalg av regnjakker fra Rains, og finn den perfekte modellen for deg som vil matche både stil, bruk og behov. Med så mange regnværsdager vi har her hjemme i Norge, er det viktig at også regnjakken er et plagg du føler deg frisk og komfortabel i. Du kan også få jakkene deres i flere forskjellige farger for å få en litt mer fargerik stil – så hva med en gul jakke for å lyse opp en ellers grå og regnfull dag?


Vanntette vinterjakker fra Rains


Rains har også en helt egen serie med vanntette regnjakker som kan brukes til mer kaldt og ekstremt vær. Uansett om du er på en fjelltur eller på et urbant eventyr i vintermånedene, kan du holde deg tørr og komfortabel i Rains sine nyeste vanntette jakker for kvinner og menn.

Banebrytende vanntettingsteknologi gir en overlegen fuktighetsbarriere og garanterer at du vil holde deg tørr i snø eller regn. Rains sine vintervarme regnfrakker til damer og herrer er perfekte til energiske og eventyrlystne moteentusiaster, og passer selvsagt også kjempegodt til kvinner og menn som bare er ute etter en varm og funksjonell jakke. De vanntette vinterjakkene fra Rains er spesialdesignet med pustende stoffer for å hjelpe til med å regulere kroppstemperaturen. Bruk en vinterjakke fra Rains alene eller kombiner den med annet kult tilbehør fra Rains for et komplett og moteriktig utendørs sett.


Vanntette sekker og vesker


På de aller verste regnværsdagene er det ikke mange meterne man behøver å gå før man er gjennomvåt. Da holder det ikke alltid bare med en regnjakke, da været dessverre også kan gå utover vesken og sekken din! Heldigvis tok det ikke så lang tid før Rains utvidet utvalget sitt til å inneholde mer enn bare regnjakker. De produserer nå også vanntette sekker, weekendbager og vesker de har holdt i den samme minimalistiske stilen.

Dette har også vært en kjempeslager for det danske merket. De har nå fylt et tomrom vi i Skandinavia til nå har hatt problemer med å fylle. Selvsagt er vi er lei av at sekker, vesker og alt innholdet blir vått. Det er ikke alltid særlig praktisk å bruke paraply, da man gjerne vil ha hendene frie til andre ting, og er det mye vind er det uansett vanskelig å håndtere paraplyen. Med en vanntett og stilsikker veske, bag eller sekk fra Rains trenger ingen lenger bekymre seg for tingene sine. Dersom du for eksempel pleier å ta med deg din bærbare datamaskin hjem fra jobb eller skole, så er en vanntett ryggsekk fra Rains det ultimate tilbehøret.


Et praktisk og trendy merke


Rains er et merke for folket, takket være motemerkets rene linjer og minimale silhuetter. Dette er en av deres største styrker og er det som gjør Rains så allsidig og aktuelt for både menn og kvinner, tenåringer og eldre mennesker. Når det kommer til å imøtekomme kunder, har Rains en visjon, og det er å ha noe for alle. Dette skinner tydelig igjennom i alle deres kolleksjoner, som oser av dempede toner og iøynefallende farger.

Rains har raskt samlet seg et bredt spekter av tilhengere på grunn av at de har tatt et særdeles viktig og aktuelt plagg som alle trenger til regnværsdager, og gjort det til et trendy element. Moteelskende menn og kvinner ønsker at deres praktiske yttertøy skal passe til deres personlige stil, og dette har Rains på en fremragende og innovativ måte fått til.


Et motemerke med omtanke for miljøet


Det danske yttertøysmerket, grunnlagt av Daniel Brix og Philip Lotko, er fokusert på å løfte funksjonelt design, gjøre det trendy og foreta bærekraftige prosesser underveis i produksjonen. Rains er derfor hele tiden opptatt av å kartlegge den miljøpåvirkningen deres produksjon har på miljøet, og har som mål bli mer bærekraftige og miljøvennlige. Rains sine produkter er laget av resirkulert polyesterstoff, som både er lett og robust, og som i tillegg er et mer bærekraftig og miljøvennlig materiale.

For oss hos Miinto tar vi bærekraft seriøst og derfor ønsker også vi å bidra til en mer bærekraftig moteindustri. Moteindustrien produserer store mengder klær, noe som resulterer i at det produseres mer klær enn hva som blir solgt. Ved å kjøpe varer fra våre butikkpartnere hjelper vi sammen å jobbe mot overproduksjon av motevarer. Istedenfor får våre butikkpartnere solgt unna varer som de allerede har på lager. På denne måten hjelper vi ikke bare miljøet, men også våre butikkpartnere med å beholde sine fysiske butikker.


Praktisk og funksjonelt aktivitetstøy


I kolleksjonen til Rains finner du også et bredt utvalg av aktivitetstøy til menn og kvinner. Du finner alt fra praktiske underdeler til aktive hverdager til behagelige og svettetransporterende overdeler. Rains bidrar til å gjøre livet mer aktivt og morsomt, og derfor får du et spennende utvalg av aktivitetstøy for aktiviteter som krever høy ytelse eller for behagelige kvelder hjemme.


Kjøp Rains hos Miinto


Vi i Miinto samarbeider med noen av de største og beste selvstendige butikkene Norge har å by på. Mange av disse er forhandlere av dette populære danske merket, og tar alltid inn de nyeste kolleksjonene og produktene. Derfor kan du her hos oss i Miinto alltid finne et stort utvalg av jakker, sekker, vesker og bager fra Rains. Vi har samlet hele vårt store utvalg på ett sted, slik at det skal være ekstra enkelt for deg å bla deg igjennom alle plagg og tilbehør, finne det du vil ha eller la deg bli inspirert. Vi har alltid et oppdatert utvalg, slik at du enkelt kan handle dine nye plagg på nett. Med få klikk kan du bestille produktene hjem – vi tilbyr rask levering, og bestiller du for over 499 kr tilbyr vi også fri frakt på din bestilling.

Fjern alle filter

Rains

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.