Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RALPH LAUREN

Ralph Lauren ble født i New York i 1939. Han gikk aldri på noe form for moteskole, men han var selger for Brooks Brothers. Under studietiden drev han og solgte slips til sine med-studenter. Det var da karrieren som designer startet. I 1967 åpnet han sin helt egen slipsforretning. Han fikk støtte fra Norman Hilton, men han egendesignet slipsene sine selv som han solgte under navnet Polo.

Sitt store gjennombrudd fikk han mellom 1980-1990, da han begynte å designe fargesprakende pikèskjorter og bomullskjorter med krage. Disse skjortene er ""signatur""-skjortene til Ralph Lauren i dag. Han er også kjent for å selge sportslige klær, som er inspirert av amerikanske tradisjoner, som f.eks. college. I tillegg lager han design som er klassisk, elegant og casual. Alt for enhver smak.

Ralph blir sett på som en ikonisk figur i moteverden, han har oppnådd utrolig mye, som blant annet global anerkjennelse for sitt fantastiske arbeid. Han selger tilbehør, og for de har han vunnet en rekke prestisjetunge priser.


Ralph Lauren til den motebevisste


Dette amerikanske, anerkjente og verdenskjente merket har gjentatte ganger tatt moteverdenen med storm. Ralph Lauren er et av de få merkene som år etter år leverer nye kolleksjoner av tidløse ikoner tilsatt en moderne touch, sesongens friske farger, trykk og innovative tekstiler. Underverket Polo definerer fortsatt den såkalte preppy livsstilen som er inspirert av den eksklusive og personlige stilen til den amerikanske overklassen. Men når det kommer til hovedmerket Ralph Lauren behøver du ikke å være preppy for å ha på deg de mange stilene som inkluderer Ralph Lauren-skjorter, t-skjorter, blazere, jakker, strikkevarer, slips, bukser og mye mer. Målgruppen er bred, men merket sikter mot den kvalitetsbevisste mannen og kvinnen med sans for mote og eleganse.


Kvalitetsklær til kvinner og menn


Det hele startet med design og produksjon av slips, og inkluderer i dag alt fra Ralph Lauren strikk, vester og skjorter til Ralph Lauren tilbehør som vesker, luer, sokker, undertøy, belter og lommebøker. I tillegg til å skape kvalitetsprodukter, har merket også skapt en hel verden av unike dame- og herreklær, og inviterer menn og kvinner fra hele verden til å ta del i drømmene deres. I dag selges kolleksjonene deres over hele verden, og overalt er merket kjent for sin høye kvalitet og sine stilrene design. Dette skyldes delvis den unike kombinasjonen av luksuriøs kvalitet og amerikansk stil og design, noe merket også har vunnet flere anerkjente priser for gjennom årene.


Ralph Lauren er et verdensmerke


Sesong etter sesong beholder det amerikanske merket sin status som et av verdens mest tidløse merker med en avslappende og likevel preppy estetikk. For det som begynte for mer enn 40 år siden, og inspirert av Ivy League-trender, fortsetter i dag; Ralph Lauren setter standarden for en velkledd og uformell stil. Takket være klassiske favoritter som Ralph Lauren poloskjorter og deres mer fargerike urbane design med stiler i moderne snitt, klare farger og likevel tradisjonell autentisitet, er og blir merket et verdensmerke uten sammenligning. Deres allsidighet og evne til å innovere hjelper dem også til å nå et bredt publikum på tvers av land, aldre og kulturer, noe som har gjort Ralph Lauren til en kjempe suksess i land over hele verden.


Ikoniske poloskjorter, vester og gensere


Poloskjorter, vester eller gensere – den faktiske suksessen til Ralph Lauren-merket skyldes disse basisplaggene som enhver kvinne og mann burde eie i garderoben. Du finner et bredt utvalg av både ikoniske poloskjorter, vester og gensere fra Ralph Lauren her hos Miinto. Du finner disse i riktig mange varianter, og med forskjellige utgaver av den unike Ralph Lauren logoen. Med en overdel fra Ralph Laurens særegne amerikanske stil, kan du ikke unngå å få et klassisk og trendy preg på antrekket. Velg mellom kolleksjonens mange fine og allsidige passformer. Velg mellom "Slim Fit", for en smal og tettsittende passform, "Custom Fit" for et uformelt og bredere snitt, eller "Big and Tall" for plagg i større størrelser og en vid passform. I tillegg til et bredt spekter av modeller og passformer i kolleksjonen, er Ralph Lauren heller ikke kjent for å holde tilbake når det kommer til variasjonen av farger. Det er knapt en farge som ikke finnes i kolleksjonen, så utvalget er like fargerikt som regnbuen. Varierte design gjør alle overdelene til Ralph Lauren til virkelige signaturelementer som vil gi både blikkfang og liv til antrekket.


Ralph Laurens barnekolleksjon – luksus for de minste


Det er kanskje vanskelig å tro, men det finnes faktisk en komplett kolleksjon av Ralph Lauren-klær og tilbehør for de aller minste blant oss! Du leter kanskje etter den perfekte gaven til søsterens babyshow eller en passende bursdagsgave til den lille. Ralph Lauren tilbyr komplette antrekk, og du finner alt fra bukser og bodyer til gensere og små ikoniske Ralph Lauren poloskjorter. De fleste av plaggene i kolleksjonen for de minste er laget av kvalitetsmaterialer slik som bomull, fløyel, kashmir eller lin, og gir virkelig uttrykk for Ralph Laurens lidenskap for høy kvalitet i produktene sine. Her på siden kan du for øyeblikket finne alt fra bukser, kjoler, gensere, jakker og sko, til tilbehør som sokker og annet tilbehør. Uansett hva du ser etter til de minste, finner du en rekke klassiske varer fra barnekolleksjonen til Ralph Lauren her hos Miinto.


Et allsidig merke for alle


Ralph Lauren er et merke for alle. Med deres mange klassiske stykker og varierte utvalg av både klær og tilbehør, kan enhver finne et plagg fra dette tidløse og friske motemerket. Et par klassiske stykker, slik som en klassisk poloskjorte til herrer eller en nydelig genser i en romantisk farge til kvinner fra Ralph Lauren er en sikker investering i garderoben. Disse plaggene kan du både kle opp og ned med, og selvsagt style på uendelige måter. For en gjennomført stil kan du kle deg i Ralph Lauren fra topp til tå. Finn dine favorittbukser og overdeler, og topp det hele med et par sko etter din smak fra kolleksjonen til Ralph Lauren her på siden.

Hos Miinto er vi stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av kvalitetsplagg fra Ralph Lauren. Vi gir deg alt du trenger fra dette motemerket til å kle deg til alle sesonger og anledninger. Takket være Konrad Kierklo og Mike Radoor, som opprettet Miinto med en visjon om å kunne tilby alle motebevisste kunder tilgang til et bredt utvalg av klær fra kjente merkevarer, uansett hvor de bor, kan du nå velge motestykker her på siden til din helt egne stil og etter ditt eget behov.


Kjøp Ralph Lauren her hos Miinto


Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av fantastiske design fra Ralph Lauren. Med sine omfattende kolleksjoner av både hverdags- og festfavoritter, kan deres elegante urbane stil dekke alle behovene til den moderne kvinnen og mannen. Når man har på seg klær fra Ralph Lauren, så merker man umiddelbart den gode kvaliteten og perfekte passformen. Merkets logo og kjennetegn er den lille, kjente rytteren, og nettopp dette merket er garanti for høy kvalitet. Så hvis du er ute etter klassiske, stilrene og uformelle klær og tilbehør av høy kvalitet, så kan du med andre ord bare gå etter dette merket.

Fjern alle filter

Ralph Lauren

Side 1 Av 41

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.