Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RED VALENTINO

Liker du en raffinert og moderne stil? Med dameklær fra Red Valentino kan du bruke delikate plagg som er sydd av de vakreste materialene hver eneste dag. Skjem bort kroppen og forsterk uttrykket ditt med de mange eksklusive klærne fra Red Valentino som du finner her på Miinto.

Red Valentino er en underlinje av det italienske merket Valentino som har eksistert og vært et av de ledende motehusene i Italia siden 1960. Med Red Valentino har det ungdommelige uttykket blitt fremhevet og klærne er designet med morsomme og overraskende tvister, men likevel med et sterkt fokus på kvalitet. Og dette er ikke så overraskende, siden kvalitet er noe som også er karakteristisk for resten av Valentinos kolleksjoner og linjer.


For den moteinteresserte unge kvinnen


Glamour og ekstravagant design er noen av nøkkelordene når det gjelder Red Valentino. Det er dameklær som er skapt for deg som oppfatter alle stedene der du kommer som din egen catwalk, og som simpelthen elsker mote. Med design fra dette merket vil du være sikker på å skille deg ut fra mengden, og de deilige og lekre materialene vil garantert øke din selvtillit og forsterke din utstråling.


Dameklær med unikt design


Designerne bak Red Valentino klarer på magisk vis å kombinere blonder, volanger, tyll, sateng og andre skjøre, men likevel fyldige detaljer med fullstendig strømlinjeformet passform. Det er dette som gir noe unikt til klærne fra nettopp Red Valentino, og det passer derfor perfekt til den trendy unge kvinnen som elsker å omgi seg med eksklusive materialer. Avhengig av hvordan du styler klærne, kan de brukes til både fester og hverdagsbruk. Felles for klærne er at de er fulle av unike detaljer. Hvis du for eksempel kombinerer en lang og vakker kjole med en nøytral genser og et par flate støvler, har du et vakkert hverdagsutseende. På den annen side, hvis du bruker kjolen med høye stiletter og bare armer, er du klar for en fest ute på byen sammen med venninnene.


En underlinje av Valentino


Som sagt er Red Valentino en underlinje av merket Valentino som ble grunnlagt i Roma allerede i 1960 av designeren Valentino Clemente Ludovico Garavani. I 2003 ble Red Valentino-linjen lansert og Red står for de tre ordene ""Romantisk eksentrisk kjole"", eller «Romantic Eccentric Dress» som det heter på engelsk.

Målet med denne linjen var å designe især feminine og romantiske kjoler, og siden linjen ble lansert har klærne blitt båret av mange kjendiser over hele verden. Designet er både eksklusivt og blandet med en god porsjon humor, noe som er grunnen til at denne underlinjen har vært så vellykket og suksessfull. I tillegg til kjoler, kan du også få gensere, bukser, skjørt og t-skjorter, i tillegg til et stort utvalg av både vesker og sko. Det betyr at du alltid har muligheten til å sette sammen en hel garderobe med klær fra det samme merket. Men det er altså ikke nødvendig å kun ha dameklær fra Red Valentino for å se bra ut. Klærne kan lett kombineres med klær fra andre merker, og du kan dermed skape din helt egen og unike stil.

Fjern alle filter

RED Valentino

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.