Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

ROLEX VINTAGE

Rolex er et klokkeikon som har status som noe av det beste man kan finne på klokkefronten. Designene er klassiske og tidløse, og kvaliteten er fenomenal. Det er ikke uten grunn at Rolex har oppnådd sitt rykte som et av de gjeveste symbolene på penger og velstand. Hans Wildorf, Rolex sin grunnlegger, var nemlig besatt av presisjon, noe som raskt førte til resultater.

Wildorf var bare 24 år da han i 1905 grunnla et firma med stort fokus på å selge klokker, og drømte helt fra starten av om en dag å kunne lage sine egne armbåndsur. I London så han for seg at tiden ville komme hvor presisjonen på armbåndsur ville bli langt bedre, og at klokkene godt kunne bli mer elegante enn det man den gang fikk tak på. Derfra begynte reisen med å produsere klokker som ville gi mer presisjon i bevegelsene, noe han gjorde ved å benytte seg av kortere og mykere bevegelser. Resultatet av alt arbeidet han la ned ble til det som i dag er et av verdens mest populære klokkemerker, nemlig Rolex. Hans besettelse av presisjon var avgjørende for suksessen han oppnådde.


Høy kvalitet laget i Sveits


Det var ikke bare presisjon som var viktig for den unge herremannen, også designet på selve klokken var han meget bevisst på. Han hadde et mål om at klokkene skulle skille seg ut, og ha høy kvalitet på både klokken og klokkeskiven. Viserbevegelsene skulle være myke, og presisjonen skulle være unik. Et sveitsisk firma i Bienne fikk «æren» av å produsere det Wildorf tålmodig hadde arbeidet så lenge med, og resultatene lot ikke vente på seg.

Allerede i 1910 fik Rolex prisen: «Swiss Certificate of Chronometric Presicion», som det første armbåndsuret i verden. I årene etter «ballet» prisene på seg, og i 1914 ble klokkene belønnet med presisjonsprisen: «Klasse A» fra Kew Observatory. Etterfølgende har Rolex alltid vært forbundet med eksklusiv presisjon og dertil eksklusiv kvalitet.


Det velkjente navnet Rolex


Det å skulle finne et navn som var kort, enkelt å huske, lett å uttale på alle språk, var litt av en prosess i seg selv. Ved å leke med alfabetet forsøkte Wildorf flere kombinasjoner, men traff ikke blink – før han så plutselig en dag hørte en stemme på bussen som hvisket «Rolex» inn i øret hans, og han visste at han endelig hadde funnet det riktige klokkenavnet.

I dag er navnet såpass velkjent, at alle vet hva du snakker om når du nevner Rolex. Det er et navn som forbindes med rikdom, luksus og kvalitet. Et navn på et produkt som er tidløst og klassisk. Det å eie en klokke fra dette anerkjente merket, gir et stempel som er verdt å ta med seg videre.


Preget av detaljer


Samtlige Rolex-klokker produseres med nøye utvalgte materialer, og er svært preget av detaljer. Alle komponenter er utviklet, formgitt, og produsert etter Wildorfs egne, svært strenge kriterier for kvalitet. Han var perfeksjonist, og dette bærer klokkene et tydelig preg av. Fokuset på hver eneste lille detalj har vært stor, og gjør at Rolex er produsert etter aller høyeste standard.

Det er lite som kan måle seg med disse klokkene, med et ekstremt detaljnivå, en balansert vekt og en svært høy komfort, er det en sann glede å få kjenne på følelsen av å ha en Rolex rundt håndleddet. Både menn og kvinner vil umiddelbart føle at selvtilliten stiger med en kvalitet som kun Rolex kan by på.


Unik utvikling


Selv om Rolex tidlig ble en svært anerkjent og ettertraktet klokke, ga ikke Wildorf seg der. Han fortsatte arbeidet med å forbedre armbåndsurene, og den unike utviklingen tok klokken til nye høyder. I 1931 fikk Rolex, som verdens første armbåndsur, en selvopptrekkende funksjon. En såkalt «Perpetual» rotor, som alle dagens moderne armbåndsur er utstyrt med.

Men det stoppet ikke der, for i 1945 kom «Datejust» til verden. At armbåndsurene nå kunne vise hvilken dato det var, var revolusjonerende. Deretter ble dette merket så lett å kjenne igjen som merkenavn at ingen lenger kunne være i tvil om hvilket merke det gjelder. Når de også bestemte seg for å lage klokker for kvinner. Flere modeller betød også at de nådde ut til et enda bredere publikum.


En god investering


Prisen man må betale for en Rolex passer ikke for alles lommebok, men kan ses på som en svært god investering – simpelthen fordi dette er klokker som ikke synker i verdi, snarere tvert om. Disse armbåndsurene stiger raskt i verdi. Klokkene har blitt populære arvestykker, og med den enorme kvaliteten som en Rolex har, vil levetiden være nesten uendelig. Det er viktig å ta godt vare på den, ved å både rense den jevnlig og sende den til reparasjon om noe skulle være galt. Tar du godt vare på klokken din, så har du en venn for livet.


Rolex Vintage i ulike design


Utvalget som du finner av Rolex Vintage på denne siden er stort og variert. Du får de i både sølv, gull, hvitt gull og rustfritt stål med lekre detaljer. De ulike modellene gjenspeiler tidløse skjønnheter, og en luksus du aldri har sett maken din. Noen av modellene er de mest ettertraktede klokkene i verden, med sine slanke profiler og bemerkelsesverdige elementer.

Detaljene får du i ulike farger, slik at du enkelt kan finne noe som passer til dine preferanser. Du vil finne beskrivelser av de ulike klokkene ved å gå inn på den aktuelle siden, og der vil du finne viktig informasjon om hver og en klokke. Her er det viktig å ta seg god tid, for dette er en investering mer enn bare en klokke. Noen av klokkene bærer små preg av at de er brukt, naturlig nok da det er vintage. Det fine med dette er at prisen er deretter. Her har du muligheten til å finne en sjelden skatt til en god pris.

Fjern alle filter

Rolex Vintage

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.