Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SAIL RACING

Sail Racing er et motemerke som spesialiserer seg på klær og tilbehør for den marine friluftslivsstilen. Merket er berømt for sine tekniske klær og tilbehør i høy kvalitet som er designet for å tåle de tøffe forholdene i og ved havet, og i andre utendørsmiljøer.

Dette merket tilbyr en rekke produkter for menn, kvinner og barn, inkludert jakker, bukser, fleece, gensere, skjorter og tilbehør som luer, hansker og skjerf. Sail Racing fokuserer på funksjonalitet og holdbarhet, og produktene deres er ofte laget av høyytelsesmaterialer som Gore-Tex og Helly Tech, som er isolerende, vanntette og pustende. Sail Racing er et svensk merke, grunnlagt tidlig på 90-tallet, og er populært blant seilere og friluftsentusiaster over hele verden.


Sail Racings historiske reise


Sail Racing ble offisielt etablert i 1977 og begynte som et merke for seilklær og utstyr. Merket ble grunnlagt av en gruppe seilere med lidenskap for sporten som hadde et ønske om å lage funksjonelle klær av høy kvalitet for seilere på alle nivåer. I 1999 ble merket relansert med grunnleggernes opprinnelige lidenskap for seiling, og de utvidet kolleksjonen med et komplett repertoar av seiltøy, tilbehør og friluftsklær.

I dag er dette motemerket et høyt spesialisert merke innenfor maritimt tøy og fritidstøy. Sail Racing er basert i Sverige og de har siden relanseringen hatt fokus på å være de beste når det kommer til design og konstruksjon av det mest innovative og tekniske utstyret innenfor seiling og marineklær. Bak Sail Racing står det derfor et sterkt team som hele tiden er på jakt etter å oppdage nye materialer, oppnå den beste passformen og skape de mest unike designene.

Merket har også et tett samarbeid med seil-idrettsutøvere som er med på å teste og kvalitetssikre klærne. Derfor kan du være sikker på å få det aller beste innenfor denne kategorien. Deres egne kolleksjon for sport- og aktivitetsklær bærer preg av den typiske marinestilen, men kolleksjonen passer også utmerket til de som ikke driver med seiling. Deres enkle, rene design og klassiske fargepalett gjør dette til et særdeles attraktivt merke for både menn og kvinner.


Sports- og aktivitetskolleksjonen fra Sail Racing


Som nevnt har Sail Racing en egen kolleksjon spesielt designet for sport, idrett og aktiviteter hvor man er i bevegelse. Alle plaggene i denne kolleksjonen er designet med det formål om å være behagelige, pustende og gi mulighet for å bevege seg fritt og komfortabelt i klærne. Sail Racing sin sports- og aktivitetskolleksjon inkluderer blant annet gensere, hettegensere, bukser, shorts og T-skjorter til både voksne og barn.

Alle produktene fra dette merket laget med fukttransporterende materialer som vil bidra til å holde den aktive brukeren tørr og komfortabel under all form for fysisk aktivitet. I tillegg er alle deres plagg utrolig slitesterke, noe som gjør at de tåler slitasje og langvarig bruk godt. I denne kolleksjonen har Sail Racing hatt stort fokus på passform, støtte og ventilasjon, og derfor vil du finne et bredt utvalg av forskjellige passformer og stiler på plaggene, som alle vil gi god støtte og ventilasjon.

Sail Racing sine plagg sitter i tillegg godt på kroppen, og er verken for stramme eller for løse, noe som bidrar til økt komfort og fleksibilitet. Uansett om du trenger et komplett sportsantrekk til fysisk aktivitet, eller om du bare ønsker noen riktig flotte og komfortable plagg som du kan ha på deg til hverdags eller hjemme, da har du kommet til rett sted! Med sine behagelige, fukttransporterende og slitesterke plagg sørger Sail Racing for å gi deg optimal ytelse og komfort!


Damekolleksjon fra Sail Racing


I Sail Racing sin damekolleksjon vil du finne et bredt utvalg av klær og tilbehør designet for den marineelskende eller aktive kvinne. Sail Racing sin kolleksjon har et stort utvalg av elementer slik som vanntette og pustende jakker, shorts, gensere og T-skjorter og annet tilbehør som hører seil-livet til. Produktene i kvinnekolleksjonen er designet for å være funksjonelle, holdbare og komfortable for ulike typer av aktiviteter og værforhold, noe som gjør de perfekte for bruk også utenfor aktiviteter til sjøs.

I kolleksjonen finner man et bredt utvalg av isolerte og vanntette jakker i materialer som Helly Tech, noe som vil holde deg tørr og komfortabel under våte og kalde forhold. Pustende og fukttransporterende materialer finner man i alle Sail Racing sine plagg til kvinner, noe som gjør de perfekte å bruke når man er på trening eller driver med sport.

Sortimentet gir kvinner et bredt utvalg av behagelige hettegensere i lekre og feminine farger slik som blant annet beige, hvitt, brunt og pudderrosa, noe som gjør at de også vil passe perfekt i kombinasjon med et uformelt og tilbakelent hverdagsantrekk. Sail Racing sin damekolleksjon inkluderer virkelig en god blanding av tekniske og uformelle stiler, i en rekke forskjellige farger og design, med fokus på funksjonalitet, kvalitet og holdbarhet, slik at enhver kvinne kan kle seg opp etter egen smak.


Herrekolleksjon fra Sail Racing


Her hos Miinto har vi samlet det beste fra Sail Racing sin herrekolleksjon, slik at alle aktive og båt-elskende mannfolk kan fylle på garderoben med de mest eksklusive stykkene fra dette merket. I herrekolleksjonen her hos Miinto finner du et stort utvalg av klær og tilbehør for menn, slik som blant annet gensere, høykvalitetsjakker, shorts, bukser, T-skjorter og tilbehør som luer og capser i den typiske Sail Racing-stilen.

Sail Racing sine plagg vil holde enhver herre komfortabel og klar for alle typer friluftsaktiviteter og værforhold, eller ute på havet. I herreutvalget finner du en rekke farger og stiler, slik at alle menn kan finne klær som passer sin egen smak og preferanse. I nederdelskolleksjonen finner du shorts og bukser som er laget av behagelige materialer slik som blant annet nylon og bomull. Disse materialene vil holde deg tørr og bekvem under fysisk aktivitet eller når du er på vannet.

Se gjennom Sail Racing sin rike herrekolleksjon her hos Miinto og kle deg fra topp til tå i en typisk maritim stil, med avslappede silhuetter med seilinspirerte detaljer. I kolleksjonen finner du typiske maritime farger slik som rødt, hvitt og marineblått.


Fritidstøy for barn og unge


Sail Racing tilbyr også fritidstøy til barn og unge av høy kvalitet, både til gutter og jenter. Plaggene i barnekolleksjonen er laget for ubegrenset brukbarhet og er ekstra slitesterke. Sail racing gir ditt barn komfort, allsidighet og teknisk ytelse både på vann og på land. Hos Miinto finner du kvalitetstøy som vil hjelpe de til å kunne nyte alle aktiviteter som de gjør. Se gjennom utvalget av fritidstøy fra Sail Racing her på siden.

Fjern alle filter

Sail Racing

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.