Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

SAINT TROPEZ

Saint Tropez ble grunnlagt i 1986 i den danske kystbyen Hornbæk - Danmarks svar på Saint Tropez i Frankrike - som et dynamisk high-fashion motemerke. I dag er Saint Tropez et internasjonalt merke med kolleksjoner designet i Danmark, og som selges over hele Europa. Saint Tropez er design for kvinnen som vil føle seg fasjonabel hver dag, og merket skaper sesongens must-haves, hverdagsmote og det perfekte festantrekket - tilgjengelig mote til alle anledninger.

Saint Tropez har 26 butikker i Danmark og mange franchisebutikker i Danmark, Norge, Sverige og Nederland. Merket er representert i flere varehus i Europa og selges til mer enn 100 forhandlere verden over. Saint Tropez utvikler 10 kolleksjoner om året, som de leverer bare tre måneder etter de har tegnet det. De er bundet til å produsere bestselgende stiler og alltid reflektere til den nyeste trenden i dag. Saint Tropez er designet for yngre kvinner som elsker mote. Deres mål er å gjøre unge kvinner fornøyd, slik de alltid kan føle at de er oppdatert på de siste trendene, både med tanke på pris og kvalitet


Fargerikt og romantisk


Klesmerket Saint Tropez har siden merket ble grunnlagt hjulpet kvinner med å se feminine og fantastiske ut. Navnet Saint Tropez er hentet fra kystbyen med samme navn på den franske rivieraen, og byen er preget av romantiske smug, en glitrende havnepromenade og fargerike husfasader. Det er med andre ord ikke vanskelig å se hvor motemerket fikk inspirasjon fra.

Saint Tropez sine kleskolleksjoner oser av romantikk, varme farger og eksotiske mønstre. Designet deres appellerer til den selvsikre og uavhengige kvinnen som ønsker kvalitet for pengene. Det er et særdeles produktivt klesmerke som lanserer ikke mindre enn 10 kolleksjoner i året, og du kan derfor være sikker på at de alltid er klare med nye fasjonable klær som lever opp til de nyeste motetrendene.


Saint Tropez til alle årstider


Selv om klesmerket har et navn man assosierer med fransk sol og varme, er kolleksjonene fullpakket med deilige stiler som passer til høsten og den nordiske vinteren: Saint Tropez lager alt fra overgangsjakker og gensere til den vindfulle høsten til strikkekjoler og kåper til vintersesongen. Du finner selvfølgelig også alt du trenger når du skal kles moteriktig på når solen titter frem, og sommeren er på sitt varmeste.


Kontinuitet i design


Saint Tropez sine design er preget av fine snitt, feminine detaljer og lekre materialer som snor og legger seg behagelig rundt kroppen din. Klesmerket understreker at femininitet kan uttrykkes på mange forskjellige måter, og derfor varierer deres feminine uttrykk fra kolleksjon til kolleksjon.

Det danske merket er også gode til å gjenbruke mønstrene sine, noe som betyr at du ofte ser det samme designet i for eksempel en kjole, et par shorts og en buksedrakt. På den måten kan du se feminin og sofistikert ut, uansett om du trives best i bukser eller kjoler. Og uansett om du liker jordfarger, botaniske trykk eller delikat blonder, så har de en fasjonabel og moteriktig løsning til deg.

Dameklærne deres er gjennomtenkt til minste detalj, noe som er nøkkelen til deres internasjonale suksess. Med det store utvalget her på siden, har du utrolig gode muligheter for å tilføre antrekket ditt et feminint preg i hverdagen eller når du skal på fest.


Bestill Saint Tropez hos Miinto


Vi er veldig stolte av å kunne tilby moteriktige klær fra Saint Tropez her hos Miinto. Det danske merket designer klær for den yngre kvinnen som gjerne vil være oppdatert på de nyeste trendene innenfor mote, og som vil ha moteriktige klær til rimelige priser. Feminine detaljer er en stor del av Saint Tropez 10 årlige kolleksjoner, og på denne siden finner du alt fra lekre trykk, vakre blonder og fine snitt. Med andre ord er det bare å se nærmere på det store og brede utvalget på denne siden og finne noe som kan berike garderoben din i dag. Husk at det er gratis frakt på alle bestillinger over 499 kroner.

Fjern alle filter

Saint Tropez

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.