Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SAND

Kle deg i tidløs og raffinert mote for kvinner og menn med klær fra SAND Copenhagen. Det anerkjente danske merket leverer kvalitetsmote til alle som har god smak, og de har klær til både hverdag og fest.

SAND Copenhagen designer klær til både menn og kvinner. Kolleksjonene har brede sortimenter og inneholder alt fra skjerf til vester, skjørt, kjoler, skjorter, bukser og mye mer. Det som kjennetegner merket er at de drives av en lidenskap, kreativitet og en sans for innovasjon. Merket startet på 80-tallet og det har vokst utrolig fort, helt opp til i dag. Fra å være et lite klesmerke i Danmark, er de i dag et stort og internasjonalt anerkjent merke. Herre- og dameklærne kan kjennes igjen ved at de er designet med flotte og enkle skandinaviske silhuetter, kombinert med en søreuropeisk sjarme. Denne kombinasjonen gir klærne en flott og sprudlende, men fortsatt sofistikert look. Beskrivelsen av klærne passer for øvrig godt til merkets overordnede filosofi, som er å skape en balanse mellom det sofistikerte og det sære.


Fra Randers til resten av verden


Den kreative duoen bak SAND Copenhagen er Lene og Søren Sand. De møttes mens de gikk på videregående og fant fort ut at de delte en stor lidenskap for mote og kreativitet. Sammen åpnet de en liten motebutikk i Randers i Danmark på 80-tallet. Det viste seg å være en umiddelbar suksess, en suksess som fortsatte i flere år. Derfor kunne de etterhvert utvide forretningen, og i dag er SAND Copenhagen representert i 32 land, på 6 kontinenter. Merket har altså gått fra å være en liten butikk i den lille byen Randers til i dag å være et anerkjent merke over hele verden.


Kjærlighet til faget


Hvis man tar et kjapt blikk på kolleksjonene til SAND Copenhagen, så innser man fort at merket har en helt spesiell lidenskap for italiensk stoff, skreddersydde detaljer og perfekte snitt. I alle kolleksjonene deres kan man merke en dyp dedikasjon til kunst som manifesterer seg i de nesten skulpturelle silhuettene i designene deres. Denne dedikasjonen til klær gjør det mulig for kundene å føle og merke klærnes verdi helt inntil kroppen. Det gir en helt spesiell følelse å ha på seg klær hvor man kan merke designernes kjærlighet og dedikasjon til plagget.


Til kvinner


Klær fra SAND Copenhagen kan brukes til både hverdag og fest. Det er ingen begrensninger for hvordan du kan bruke dem. De lager mange forskjellige plagg og du kan for eksempel finne en flott bukse eller kjole, i tillegg til massevis av flott tilbehør. Klær fra det danske merket er elsket av mange bloggere, kjendiser og internasjonale motemagasiner, så et antrekk fra det anerkjente danske merket vil motta mange beundrende blikk fra de fleste moteinteresserte.


Til herrer


Kjendisene og motebloggerne har også falt for herrekolleksjonene. Klærne henvender seg til den motebevisste mannen, eller rett og slett bare menn som setter pris på en skarpskåret jakke og et elegant og stilfullt antrekk. Alle kolleksjonene er laget av de flotteste materialene, slik at klærne har en fantastisk komfort og føles behagelig å ha på. Klærne kan brukes til både hverdag og fest, i tillegg til spesielle anledninger som bryllup, konfirmasjon, julaften og lignende.

Fjern alle filter

SAND

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.