Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SAUCONY

Skomerket Saucony ble grunnlagt bare to år etter den første olympiske maraton i Athen i 1896. Helt siden oppstarten har merkets DNA vært forankret i løping og over tid har Saucony kontinuerlig utviklet og raffinert de funksjonelle detaljene for joggesko for både korte, middels og lange distanser. Merket er dermed i dag blant de mest populære innen joggesko for begge kjønn, og har i tillegg et stort utvalg av hverdags-sneakers og sporty klær.

Saucony er et amerikansk merke med en unik misjon om å utstyre løpere og mosjonister med joggesko i høy kvalitet – en misjon merket klarer å oppfylle til fulle. Saucony er med andre ord garant for joggesko som imponerer med utmerket kvalitet, og merkets valg av kvalitetsmaterialer har resultert i løpesko for menn og kvinner med god komfort og god passform.


Saucony er synonymt med kvalitet


Merkets store fokus på å utstyre mosjonister og løpere med god kvalitet har imidlertid ikke fjernet fokus fra designteamets evne til å levere joggesko med et moteriktig design. Saucony er med andre ord synonymt med et stort og spennende utvalg av sko som er laget i samsvar med dagens trender, og de mange lekre joggeskoene og sneakers kan kjøpes i mange forskjellige farger. Du kan alltid finne joggesko hos Saucony som passer til din stil. Saucony høster stor ros for merkets utvalg av joggesko til menn og kvinner, men det amerikanske merket designer også treningsklær samt sneakers med et uformelt uttrykk. Sneakers fra Saucony kan løfte hvilken som helst uformell stil til nye dimensjoner, mens merkets utvalg av treningstøy er det riktige valget for mosjonister, løpere og idrettsutøvere som vil trene og mosjonere med stil.


Forskjellige design og funksjoner


Design fra Saucony består kort fortalt av mange komplekse teknologier som til sammen utgjør et eksepsjonelt verktøy for en bedre løpeopplevelse og ytelse. Sko må ta hensyn til mange faktorer; Temperatur, løpestil, overflate og bevegelsesmønstre, bare for å nevne noen. For å dekke alle disse faktorene, er de forskjellige modellene utstyrt med ulike teknologier som gir dem fordeler i sine respektive kjerneområder. SAUC-FIT, Arch-Lock, ViziPro og IMEVA mellomsåle er bare noen av dem. Der noen sko er perfekte å løpe med i varmt vær på jevne overflater, vil andre ha klare fordeler under lave temperaturer på ujevne og grove overflater. Det kommer helt an på hvordan skoen er konstruert. For eksempel er joggesko designet for varmt vær tynnere i materialet, slik at foten får rikelig med luftveier for tilførsel av frisk luft.

Vinterskoene er i stedet varmere, slik at du unngår kalde føtter mens du løper. Felles for alle modellene er imidlertid at de er lette og komfortable. På den måten får du følelsen av å ha lette steg, og det føles lettere å bevege benene. Dette vil igjen føre til at du kan løpe raskere og lengere, og dermed få en bedre trening.

Forskjellene fra modell til modell er ganske tydelige, og derfor er det viktig at du velger riktig sko for deg. Det er også en betydelig forskjell mellom menn og kvinner, og derfor har vi naturlig nok sko til begge kjønn her i det store og varierte sortimentet.

Fjern alle filter

Saucony

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.