Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

SCANDINAVIAN EDITION

Med en regnjakke fra Scandinavian Edition er du sikret både stil og funksjon. Her får du nemlig en jakke som holder været ute, samtidig som du ser flott ut.

Scandinavian Edition er inspirert av den skandinaviske moten på 50-tallet, som var karakterisert av enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Jakkene brukes av mange forskjellige typer og jakkene kan enkelt blende inn med den personlige stilen din. Når du kjøper en regnjakke fra dette merket, så får du en jakke med raffinert stil som tåler rått vær. Ideen er å tilby en serie av rene «city look»-jakker og frakker med superteknisk kvalitet, til en veldig konkurransedyktig pris. Jakkene kan brukes som et avslappet hverdagsplagg eller sammen med en dress på jobben. De er dessuten et gode alternativ til den tradisjonelle frakken eller parkasen og kan være med til å gi deg et unikt uttrykk. Jakkene er vanntette, forseglede i sømmene, og har en fóret innerjakke. Dette gir folk som bor i kalde områder et alternativ til den tradisjonelle frakken, og jakken vil holde deg varm og god mens det stormer rundt ørene på deg. Den er en perfekt blanding av raffinert stil og praktisk funksjon, og sikrer at du holder deg tørr mens du ser fantastisk ut.


Lidenskap og dedikasjon


«Hver mann har hver sine egne personlige favoritter. Det kan være et par favorittjeans eller den ekstraordinære klokka. Vi mener at det ikke er komplett uten minst et plagg fra Scandinavian Edition». Dette er et sitat fra grunnleggeren av merket, Eystein Cato Wang, og viser hvor mye lidenskap de legger i hver eneste jakke. Merket elsker ideen om at flotte og funksjonelle hverdagsobjekter kan gjøres tilgjengelig for alle, og de prøver å skape produkter med god verdi for pengene, uten å gå på kompromiss med noe overhodet. Det er lagt dedikert arbeid og massevis av research ned i produktene og alle detaljene, slik at du kan føle og verdsette forskjellen fra det øyeblikket du begynner å gå med en jakke fra Scandinavian Edition.


Jakke til de fleste anledninger


Når man ser nærmere på kolleksjonen fra dette merket, så legger man fort merke til hvor stilrene og elegante jakkene er. De fås i forskjellige lengder, alt avhengig av hva du skal bruke jakken til. Hvis du skal være veldig mye ute i hard vind og mye regn, så kan det lønne seg å gå etter en regnjakke som går over rumpa. Uansett om du velger en lengre eller kortere variant så er de fantastiske designene med til å sette sitt preg på personligheten din. De utstråler en maskulinitet og klassisk eleganse, og jakkene passer til de fleste antrekk. Hvis du for eksempel skal til et bryllup i vind og regn, så passer de flotte jakkene perfekt over smokingen eller dressen. Kombinerer du i stedet jakken med et par kule jeans, får du et urbant og stilig uttrykk som passer til de fleste anledningene.

Fjern alle filter

Scandinavian Edition

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.