Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Scotch & Soda (48)

Målet til Scotch & Soda er å lage klær som folk elsker og ønsker å gå med. De tilbyr klær med en røff, men klassisk stil, og stor fokus på unike detaljer. Produktene er ofte inspirert av klassiske og vintage plagg, men med nye tendenser og inspirasjon fra ulike steder rundt om i verden.

Scotch & Soda bruker mye av tiden på å finslipe designene og vareprøvene, slik at hvert plagg blir noe eget. Designet kombinert med den gode kvaliteten gjør at klærne skiller seg ut. Scotch & Soda ønsker like vel at klærne skal være oppnåelige, og prøver å holde prisene lavere enn mange andre high-end klesmerker.

Merket har eksistert siden 80-tallet, men ble etter et eierskifte relansert i 2001. I 2008 startet de å lage gutteklær basert på herrekolleksjonene sine, ved å «krympe» de vanlige herredesignene til guttestørrelse. Dette ga en unik guttekolleksjon og noe helt eget innenfor verdenen av barneklær. I 2010 utvidet de til dameklær og etterhvert også jenteklær.

I dag finnes Scotch & Soda ved flere tusen utsalgssteder rundt om i verden, pluss et titalls egne Scotch & Soda butikker. Vi har samlet noen av butikkene som tilbyr Scotch & Soda i Norge her på miinto.no. Bestill her og butikkene sender deg varene innen få virkedager. 
 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

48 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.