Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SCOTCH & SODA

Dette nederlandske merket lager moteriktige klær til både menn, kvinner og barn. De er kjent for unike og ungdommelige design som passer til alle stilarter. Scotch & Soda er merket for den stil- og kvalitetsbevisste.

Scotch & Soda ble opprinnelig grunnlagt på 80-tallet, men fikk ny ledelse i 2001. Det var først da merket utviklet seg til å bli det merket vi kjenner i dag, og allerede etter få år lanserte de flere epokegjørende kleskolleksjoner til menn, kvinner og barn.


En revolusjonerende barnekolleksjon


Det som gjorde at moteverden først åpnet øynene for dette merket, var på grunn av en lansering av en barnekolleksjon. De hadde nemlig valgt å ta de trendene som preget herremoten og forminske dem til barnestørrelser. På den måten kunne små barn ikle seg en voksen herremote, med passformer spesielt utviklet for barn. Dette var det ingen som hadde gjort før og begeistringen var derfor stor. Kort tid etter lanserte de også kolleksjoner til både kvinner og jenter, i tillegg til en parfymekolleksjon.


Herreklær til enhver anledning


I dag er Scotch & Soda et utrolig populært og trendsettende merke, og klærne blir brukt av alle typer mennesker, fra alle mulige samfunnslag. De er kjent for de unike designene sine, den sublime kvaliteten og for en fantastisk sans for detaljer. Merket kan beskrives som «the label for all situations», og appellerer derfor til et veldig bredt publikum. Stilen er avslappet og stilig, og kan brukes til de aller fleste anledninger, både til hverdag og fest. Merket har alt enhver moteinteressert trenger og har kolleksjoner som inneholder alt fra duffelcoats til fargerike skjorter, og enkle kjoler til flotte vesker.


Moteriktige klær av høy kvalitet


Scotch & Soda setter komfort og kvalitet i høysetet. Når du ser nærmere på sortimentet av herreklær fra merket her på siden så vil du fort legge merke til de gode designene, men design er ikke alt. For det ville være meningsløst hvis et par flotte jeans ikke holder mer enn et par ganger. For det første er det utrolig dårlig valuta for pengene, og for det andre så er det miljøsvineri. Kast-og-bruk-mentaliteten er heldigvis noe motebransjen prøver å ta et oppgjør med og det gjør dette merket også. Det er nemlig tydelig at de lager klær som skal holde lenge. Kvaliteten er nemlig så god at hvis du for eksempel kjøper et par jeans eller en jakke fra dette merket, så har du et klesplagg du kan ha glede av sesong etter sesong. Scotch & Soda bruker kun materialer av høy kvalitet, noe som man også legger merke til når man tar klærne på seg. Materialenes kvalitet er nemlig med til å gjøre passformen helt optimal, og resultatet er klær som både gjør at man føler seg bra og at man ser ut som en stjerne.

Fjern alle filter

Scotch & Soda

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.