Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Scotch & Soda (37)

Dette nederlandske merket lager moteriktige klær til både menn, kvinner og barn. De er kjent for unike og ungdommelige design som passer til alle stilarter. Scotch & Soda er merket for den stil- og kvalitetsbevisste.

Scotch & Soda ble opprinnelig grunnlagt på 80-tallet, men fikk ny ledelse i 2001. Det var først da merket utviklet seg til å bli det merket vi kjenner i dag, og allerede etter få år lanserte de flere epokegjørende kleskolleksjoner til menn, kvinner og barn.

En revolusjonerende barnekolleksjon

Det som gjorde at moteverden først åpnet øynene for dette merket, var på grunn av en lansering av en barnekolleksjon. De hadde nemlig valgt å ta de trendene som preget herremoten og forminske dem til barnestørrelser. På den måten kunne små barn ikle seg en voksen herremote, med passformer spesielt utviklet for barn. Dette var det ingen som hadde gjort før og begeistringen var derfor stor. Kort tid etter lanserte de også kolleksjoner til både kvinner og jenter, i tillegg til en parfymekolleksjon.

Herreklær til enhver anledning

I dag er Scotch & Soda et utrolig populært og trendsettende merke, og klærne blir brukt av alle typer mennesker, fra alle mulige samfunnslag. De er kjent for de unike designene sine, den sublime kvaliteten og for en fantastisk sans for detaljer. Merket kan beskrives som «the label for all situations», og appellerer derfor til et veldig bredt publikum. Stilen er avslappet og stilig, og kan brukes til de aller fleste anledninger, både til hverdag og fest. Merket har alt enhver moteinteressert trenger og har kolleksjoner som inneholder alt fra duffelcoats til fargerike skjorter, og enkle kjoler til flotte vesker.

Moteriktige klær av høy kvalitet

Scotch & Soda setter komfort og kvalitet i høysetet. Når du ser nærmere på sortimentet av herreklær fra merket her på siden så vil du fort legge merke til de gode designene, men design er ikke alt. For det ville være meningsløst hvis et par flotte jeans ikke holder mer enn et par ganger. For det første er det utrolig dårlig valuta for pengene, og for det andre så er det miljøsvineri. Kast-og-bruk-mentaliteten er heldigvis noe motebransjen prøver å ta et oppgjør med og det gjør dette merket også. Det er nemlig tydelig at de lager klær som skal holde lenge. Kvaliteten er nemlig så god at hvis du for eksempel kjøper et par jeans eller en jakke fra dette merket, så har du et klesplagg du kan ha glede av sesong etter sesong. Scotch & Soda bruker kun materialer av høy kvalitet, noe som man også legger merke til når man tar klærne på seg. Materialenes kvalitet er nemlig med til å gjøre passformen helt optimal, og resultatet er klær som både gjør at man føler seg bra og at man ser ut som en stjerne.POPULÆRE KATEGORIER TIL HERRE:

Hettegensere

T-skjorter

Skjorter

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

37 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.