Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SEASE

SEASE er et italiensk luksusmerke som lager bærekraftig klær inspirert av havet og naturen. SEASE har en lidenskap for teknologi, bærekraft og stil, og kombinerer disse elementene for å skape plagg som er like funksjonelle som de er kjekk.

SEASEs reise


Uten hensyn til konvensjonene i tradisjonell luksus, SEASE ble grunnlagt av to brødre, Franco og Giacomo Loro Piana. Deres vision for merket var å skape plagg som var både bærekraftig og stilige, som kunne brukes både i byen og naturen. Med et navn som er en forkortelse for "Sea", "Ease," og "See," ble SEASE et merke som dedikert til bærekraft, innovasjon, og oppdagelse.

Bli kjent med SEASE


SEASE skiller seg ut i moteverdenen med sin unike blanding av høyteknologiske tekstiler og handverk. Med fokus på funksjonalitet og komfort, bruker SEASE innovative tekstiler og teknikker for å lage plagg som er både holdbare og fasjonable. Alt fra merinoull til grafén blir brukt i deres kolleksjoner, og hver detalj fra knapper til lommeforet er nøye utvalgt.

Kanstatene av SEASE


Estetikk og funksjon går hånd i hånd i alle SEASE produkter. De kombinerer klassisk design med moderne materialer for å skape et innovativt, moderne image. Plaggene er utformet for å være både holdbare og lette, og er ideelle for aktive mennesker som forventer det samme fra klærne sine.

SEASE og utendørslivet


SEASE er ytielig dedikert til utendørslivet og bærekraft. Med en stor elsk for naturen og havet, er dette noe som gjenspeiles i deres designprosess og produktene de tilbyr. Deres klær er laget for å være funksjonelle og motstandsdyktige, og tar hensyn til både stilen og yteelsen.

Kjøp SEASE på Miinto


På Miinto kan du finne et variert utvalg av SEASEs kolleksjoner. Kjøpeplagg fra dette luksusmerket er en investering i kvalitet, bærekraft og stil. Sjekk kolleksjonene og få kjøpt et plagg fra SEASE i dag. Med sin urokkelige oppmerksomhet på detaljer, innovasjonsdrive og dedikasjon til bærekraft, representerer SEASE et nytt perspektiv på luksus. Deres mote er både tidløs og moderne, og funksjonelle egenskaper er integrert i hver eneste design. Kjøp et stykke klær fra SEASE vil gi deg både kvalitet, funksjonalitet og stil.

Fjern alle filter

SEASE

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.