Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SEBAGO

Sebago er et skomerket som ble grunnlagt i 1946 av tre herremenn ved navn Daniel J. Wellehan, Sr. William Beaudoin og Joseph Cordeau. Seilerskoene er inspirert av de populære indiske moccasinene, og på 60- tallet begynte de å selge internasjonalt til Europa. Skoene har en maritim stil og har blitt et ikon for seilere over hele verden. Komfort, stilrene og klassiske er ord som beskriver stilen på merket. I dag selges Sebago til over 85 land i hele verden. La deg inspirere og utforsk din maritime stil!

Her hos Miinto finner du et stort utvalg av lekre modeller fra det populære og moderne skomerket Sebago, som er spesielt kjent for merkets seilersko. Alle merkets design er laget med samme forpliktelse i dag som i 1946, da den første modellen ble solgt. Selskapet bruker originale amerikanske håndverksmetoder, og merket er i konstant utvikling for å utnytte materialene best mulig. Resultatet er håndlagede klassikere som gir kompromissløs passform, komfort og kvalitet.


Historien om Sebago


Selskapet ble grunnlagt i New England i 1946, og er et resultat av ekte håndverk. Skoene er håndlagde ikke bare for å bevare en tradisjon, men også for å opprettholde et høyt nivå. Det er især seilersko som docksides som er de mest populære modellene, og som har et tidløs utseende som passer til mange forskjellige stiler. Hvis du er på jakt etter et par klassiske Sebago-sko, seilersko eller docksides, så finner du de her hos Miinto.


Sebago Docksides med røtter i seilerlivet


Design og funksjon er inspirert av selskapets maritime røtter i New England, USA. I 1970 utviklet merket sin egen type sko kalt Sebago docksides, som i dag er blitt internasjonalt kjent. Docksidemodellen er Sebagos signaturmodell, og med introduksjonen av modellen ble de et ikon for maritimt fottøy. Yttersålen er en supermyk og fleksibel såle i gummi som er laget for å gi deg et godt fotfeste når du er på båten – noe du finner på alle Sebagos docksidemodeller.

Men kolleksjonene består ikke bare av docksides, selv om de har vært prototypen for alle seilersko rundt om i verden, og brukes som en generell betegnelse på denne typen sko. I dag finnes det også andre typer seilersko i nye materialer som er utviklet i samarbeid med verdens ledende seilere. Med røtter i seiling og friluftsliv er merket fremdeles kjent for sine klassiske seilersko for menn, men i dag inkluderer merkets kolleksjoner også uformelle fritidssko for kvinner. Eleganse og avslappet sommerstil preger merkets tidløse fottøy, som er både behagelig og praktisk.


Ekte håndverk


Merket går aldri på akkord med komforten, funksjonen eller designet på skoene. Selskapet bruker mange jordfarger, men kan også bruke farger som skiller seg ut litt. Sko og seilersko fra merket finnes i nubuck, oljebehandlet skinn, semsket skinn, lær, og finnes som tidligere nevnt til både menn og kvinner. Dessuten designer de loafers ankelstøvler, støvler og en variant av ballerinaer. Skoene er tilgjengelige i halve størrelser, så du er garantert riktig størrelse og en passform som gjør at de sitter perfekt på foten din.

Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av fantastiske modeller fra det anerkjente amerikanske merket Sebago. De er kjente for tidløse og komfortable sko med et maritimt uttrykk, og den høye kvaliteten gjør at skoene er en trygg investering føttene dine vil takke deg for. Så ta en nærmere titt på det store utvalget her på siden, og bestill et par lekre sko i dag. Og husk du får gratis frakt på bestillinger over 499 kroner

Fjern alle filter

Sebago

Side 1 Av 3