Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SELF PORTRAIT

Svært få motemerker klarer å appellere og være tilgjengelige for mange forskjellige kvinner. Men den malaysiskfødte Han Chong har klart det med sin ambisiøse, men likevel rimelige, kleslinje Self-Portait. Her får man flott design og kvalitet til en rettferdig pris til et bredt publikum. Og her hos Miinto kan du nå selv med egne øyne se hva det hele handler om.


Ikke bare en rimelig pris


Det var ikke bare kjoler til en overkommelig pris som vakte kvinners oppmerksomhet da merket ble lansert for noen år siden. Self-Portait hadde også en øyeblikkelig gjenkjennelig estetikk. "Fokuset mitt i starten var å etablere en gjenkjennelig signatur - det bidro til å merke merkevaren," forklarer Chong som flyttet fra Malaysia for å studere en grad i dameklær ved Central Saint Martins i London.


En selskapskjole var startskuddet


Chongs første design, Azaelea-kjolen, var laget av utskåret guipure-blonder, og det delikate designet ga en frisk og moderne vri på tradisjonelle blomstertykk. Kjolen ble utrolig populær og sommeren 2015 var det en overraskelse hvis du dro på bryllup og ikke så noen ha på seg Azaelea. Det var med andre ord en kjole som raskt ble allemannseie. Denne kjolen skulle vise seg å bli selve ikonet for merket, og siden lanseringen har merket laget en versjon av denne kjolen i hver eneste kolleksjon. Og man skulle kanskje tro at den svimlende populariteten til denne kjolen ville gjøre det mindre tiltalende å gå med kjolen for de aller mest stilskapende kjendisene, men det har vært helt motsatt. I 2015 hadde skuespilleren Maise Williams en Crimson-versjon av Azaelea på den røde løperen på Screen Actors Guild Awards og var en av mange kjendiser som heller ville gå med denne favoritten i stedet for en eksklusiv kjole til mange tusen kroner. Og det er mange som er enige med henne, og kundekretsen teller kjente personligheter som Michelle Obama, Beyoncé, Margot Robbie, Reece Witherspoon, Khloe Kardashian, Zendaya, Priyanka Chopra, Kendall Jenner, Jessica Biel og Chrissy Teigen.


Kjole til hverdag og fest


Tanken bak den særegne estetikken er, at Self-Portrait har en idé om at kvinner vil gå med klær som er feminine, men likevel funksjonelle. Blonder anses som det ultimate feminine stoffet, men for å passe inn i moderne livsstiler måtte det oppdateres for at kvinner skulle ha det på seg hver dag. Blonder er allsidig, slik at du kan gå med plagg som er slående og dristige eller subtile og organiske. Og denne oppfattelsen av hva kvinner gjerne vil gå med er de fleste kvinner enige i. Og samtidige er de utrolige funksjonelle, og passer til de aller fleste anledningene. Og her hos Miinto kan du selv finne et plagg eller to du garantert kommer til å elske fra Self-Portrait.

Fjern alle filter

Self Portrait

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.