Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SERGIO ROSSI

Sergio Rossi er et italiensk motehus kjent for sitt håndverk av luksuriøse sko og tilbehør. Arbeidet bygger på tusenvis av timer verdt italiensk håndverk, og dette utmerker seg i hver eneste kolleksjon.

Beginnelsen med Sergio Rossi


Historien om Sergio Rossi startet i 1960-tallet i et lite verksted i Bologna, Italia. Her begynte Sergio sin reise innen skotøy ved å perfeksjonere sin håndverkskunst. Reflekterende over sin tidlige beundring for kvinners estetikk, endte han opp på en meditativ søken etter å finne skjønnhet i designet av sko. Hans visjon ble til slutt realisert gjennom hans elegante og tidløse kolleksjoner.

Velkommen til Sergio Rossis verden


Sergio Rossis produkter utstråler en aura av subtil luksus og sofistikasjon. Den fantastiske samlingen av sko og tilbehør teller hundrevis av stiler, alle kjennetegnet ved italiensk raffinement og tidløs glamour. Hvert produkt er skreddersydd med en presisjon som viser lidenskapen til dette fremragende motehuset.

Egenartene hos Sergio Rossi


Hver Sergio Rossi-sko er skapt med en unik visjon og håndverkskunst. Den dunkeste finesse og detaljene i hvert design viser dyktige kunnskaper og har gjort merket til en av favorittene blant kjendiser og kongelige over hele verden. Fra chice stiletter til sofistikerte loafers, Sergio Rossi har noe for alle som elsker luksus.

Et blikk på hælene


Et særpreget trekk ved Sergio Rossi er merkets fremragende hælkolleksjon. Hver eneste hæl er laget med tanke på komfort og stil, og produsert for å gi en stemningsfull eleganse. Fra sofistikerte middager til uformelle måltider, vil disse hælene sørge for at du uttrykker stor klasse hvor du enn går.

Innkjøp av Sergio Rossi på Miinto


Du kan nå utforske og kjøpe fra det brede utvalget av Sergio Rossi-kolleksjonene på Miinto. Enten du er på jakt etter stilige sko til en spesiell begivenhet eller praktisk tilbehør for hverdagsbruk, er det garantert at du vil finne noe du vil ha hos oss. Sergio Rossi er mer enn bare et merkevarenavn. Det er en løftefest for italiensk håndverk, detalj og designlating, alle sammen gjennom et felles kjærlighet til skjønnhet. Utforsk en verden av sofistikert stil og luksuriøs eleganse med Sergio Rossi, nå tilgjengelig på Miinto.

Fjern alle filter

Sergio Rossi

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.