Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SHEPHERD

Hvis du har lyst til å være ekstra god mot føttene dine, så bør du investere i et par lekre sko eller tøfler fra Shepherd. Merkets fulle navn er Shepherd of Sweden, og disse kvalitetsproduktene er uten tvil noe av det beste söta bror har å by på. Her hos Miinto finner du alt fra støvletter til ulltøfler fra dette svenske merket.

Shepherd kjennetegnes ved solid håndverk med respekt for tradisjonene og flott design. Her får du nemlig fottøy med en rustikk og klassisk snert, i tillegg til sko laget av de aller beste materialene. Hvis du for eksempel trenger et par nye tøfler du kan kose deg med der hjemme eller på hytta, så er det ingenting som slår et par ulltøfler fra dette merket når det kommer til kvalitet og komfort. Her kan du dessuten være helt sikker på at du ikke kommer til å fryse på føttene i de kalde vintermånedene.


Støvletter og ulltøfler


Når man ser nærmere på kolleksjonen fra Shepherd, så er det tydelig at det er det rustikke som står i høysetet hos det svenske merket, både når det gjelder herreskoene og damemodellene. Her får du solide og tykke gummisåler som varer i mange år, og som gir et solid fotfeste i våte og kalde omgivelser. Merket er også kjent for sine flotte modeller innenfor støvletter og Chelsea-støvler. Disse modellene er opplagte hvis du gjerne vil ha et klassisk og avslappet utseende. Skoene passer dessuten også perfekt i kombinasjonen med de litt tyngre og grovere materialene som cordfløyel, tweed og skinn. Noe av det de er aller mest kjente for, og som er elsket over alt, er de lekre tøflene deres. Det er simpelthen ingenting som er bedre enn å ha et par gode tøfler man kan hygge seg med der hjemme når vinteren er på sitt kaldeste. Det er simpelthen ingenting som slår et par ulltøfler fra Shepherd. Hvis du overveier å skifte ut de gamle, eller bare simpelthen vil ha et par nye tøfler, så kan vi anbefale å ta en nærmere kikk på utvalget her på siden. Det samme gjelder de som er på utkikk etter et par kvalitetssko i flott skandinavisk design.


Pass godt på fottøyet ditt


Det solide fottøyet fra Shepherd er en investering som du kan ha glede av i mange år fremover, og som tåler det meste. Men som det er med alt her i verden, så får du selvfølgelig mer ut av dem hvis du vedlikeholder og pleier dem regelmessig. Skoene er utrolig allsidige i designet, og passer like godt når du skal gå en tur i skogen som når du skal ut på byen. Det er snakk om kvalitetssko, men hvis du virkelig vil at de skal tåle regn og søle, så er det viktig med riktig stell og behandling. Husk å bruke impregneringsspray for å gjøre skoene ekstra vannavvisende.

Fjern alle filter

Shepherd

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.